Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

:(( İyi tarafından bakalım hala okuyacağınız bir Pkd öyküleri var. :smiley: (inşallah)

Biraz daha iyimser olup bunu 2 kitaba çıkaralım. :smiley: Toplam 5 kitaplık bir seri bu.

1 Beğeni

Kralların Yolu, Parlayan Sözler ve Yemingetiren " Bence çevirisi bu olmalıydı" kitaplarını ingilizce tek kitap halinde hangi siteden almamı önerirsiniz? Kitap başına 10-30TL arasında ek ücreti, kaliteli ve daha hızlı kargo adına verebilirim internet sitesi önerilerinizi bekliyorum.

En üsttekini merak ettim, kumsalda tam dalga gelirken bir resmini atar mısın?

1 Beğeni

Kumsalda kitabının üzerine koyup fotoğrafını çekecektim ama Grup Dalga’nın kasetini nereye kaldırmış olabileceğimi hatırlayamadım.

1 Beğeni

image
Prime ile kargo bedava keyfi. Çanlar Kimin İçin Çalıyor’u 17 liraya, Mülksüzler’i ise 15 liraya aldım. İndirimi sipariş kısmında değil de promosyon olarak göstermiş. O yüzden yukarıda farklı fiyat gözüküyor.

image

23 Beğeni

Amazon’dan aldığım minik hazinem. Bugün geldiler. Gelir gelmez hepsini okudum tabi. Çok minnoşlardı. İçim yumuşacık oldu. :smiling_face_with_three_hearts:

25 Beğeni

Kitapyurdu siparişlerim :blush:

39 Beğeni

Kitapyurdu ve Amazon siparişlerim elime ulaştı ama ne ulaşma…Kitapyurdu siparişimin %60ını aynen iade ediyorum çünkü aldığım diğer Kabalcı kitapları bildiğin savaş yapmışlar,o derece yıpranmış ve hasarlılar…
Amazon’da ise kitapta sadece küçük bir hasar var iade etsem mi etmesem mi bilemedim.:thinking:

@Erdo Sizin yüzünüzden Kinyas ve Kayra baskısına dayanamadım.:smile:

Gariptir kitapbulut Dedem Korkut’u bulamayınca siparişi iade ettim,para iadesi yapıldı ama az önce ptt ile diğer kitaplar geldi.Şaşkınım.:no_mouth:

21 Beğeni

Benim Kitapyurdu siparişlerim sağlam geldi.

Sahafları eşeleyip bulduğum kitaplar.

32 Beğeni

Üfffff :heart_eyes:
İçerideki cümleyi Twitter veya burada paylaşabilir misin?

2 Beğeni

Rainbow Six bu bildiğimiz Rainbow Six mi hocam? :smiley:

2 Beğeni

Evet :slight_smile: Gökkuşağı 6 adında Epsilon’dan Türkçe basımı da çıktı.

2 Beğeni

Türkçesi olduğunu hiç bilmiyordum hocam. Çok sağ olun bakıyorum hemen :slight_smile:

2 Beğeni

Imajica çok güzel gözüküyor, iyi yakalamışsınız :grinning:

3 Beğeni

Bana bu kampanyanın asıl sebebiymiş gibi geliyor :thinking:

4 Beğeni

Kitapyurdu ve Amazon siparişi.BKM lütfedip Lem kitaplarını kargoya veremedi hâla.Onun dışında iki üç ay alışveriş yapmayacağım.

24 Beğeni

Uzun süredir aklımdaydı. Tüm seriyi bir görünce, kod ile birlikte aldım.

10 Beğeni

Güzel okumalar. Ben hala Priory yorumunuzu bekliyorum :slight_smile:

Bir de bunun ilk 2 kitabı çevrildi. Başladığımda son kitap hala çevrilmedi ise, son kitabı ben de İngilizce alabilirim.