Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Geldiler…:partying_face: @Hayalperest0 :sunglasses:
Sonunda Yamato’nun bu baskısını elde ettim.

Ve DUNE…Ne yalan söyleyeyim bunu görünce eldeki İthaki baskısını okuyasım gelmedi.:sweat_smile:

40 Beğeni

Haziran ayından bugüne ilk kitap siparişim, İlk nokta çizgiroman %50 kampanyasından. . 2 kitabın kenarında ufak tefek sıkıntılar var, ben istiyorum ki jilet gibi olsun…

Şimdi de deli gibi kitap almak istiyor canım :slight_smile: bakalım…

14 Beğeni

Dune’u nereden ve ne kadara aldınız acaba? :star_struck:

1 Beğeni

Okuyalım25 kampanyasını paylaşanlara teşekkür ederim. 13-14 Ekim’de indirim olacak ama beklemek istemedim. Malum indirim olunca ihtiyacımdan daha fazla kitap alıyorum bu riski göze alamadım.

9 Beğeni

Şahane. Şu an böyle bakıyorum :pleading_face:

1 Beğeni

Amazon duble indirim kodu ile şu 7 kitap 77₺ 'ye geldi. Büyüksün Jeff :slight_smile:

18 Beğeni

10 kitap 83 lira. Özlemişim.

19 Beğeni

Uzun süren bekleyişin ardından D&R siparişim geldi. Bir kitabı temin edemedikleri için iptal etmişler. Kitaplar hasarsız diyebilirim.

Anubis Kapıları’nı yorumlara istinaden ben de aldım. Umarım beğenirim.

22 Beğeni

Bende 50₺ indirimle bu iki merak ettiğim kitabı aldım. 90₺ denk geldi ikisi :sweat_smile:

11 Beğeni

Yarın bu başlıkta 30 adet Amazon kargom geldi mesajı görürüz herhalde.

14 Beğeni

Ben de dayanamadım. 150 liralık alışverişi 100 liraya kapattım.

12 Beğeni

Ben yokum o 30’un içinde abi. Herkes aldığı günün sonrasında kitapları teslim alır. Ben üç gün sonra. :frowning:

6 Beğeni

:slight_smile:

Kargoya vermemişler mi? Benim kitapları da iki ayrı kargo paketi yapmışlar, neyse ki 2 paketi de Kolay Gelsin kargoya vermişler, akşam üzeri getiriyor Kolay Gelsin.

2 Beğeni

Kargoya verildi de teslim tarihi Cumartesi olarak görünüyor.

2 Beğeni

Nadir Kitap’ın bu duyarlılığı gözlerimi yaşarttı. Trendyol’dan gelen korsan kitapları her yere şikayet ettim ama kimseden ses seda çıkmadı. Ben de kitapları iade edip paramı geri aldım.

2 Beğeni

Amazon ve burada kodları paylaşan arkadaşlara teşekkürler :slight_smile: Ne zamandır almak istiyordum ama fiyatları fazla yüksekti %35 indirim ve +50 tl indirim olunca aldık bakalım umarım güzel gıcır gıcır gelirler :slight_smile:

9 Beğeni

İki gündür cebelleşiyordum, ne alsam diye karar verememiştim. Bu siparişin aynını geçtim az önce sizden görünce. Tanesi 35 lira iyi fiyat. Teşekkürler.

1 Beğeni

Bir daha kim bilir ne zaman böyle Robert E. Howard külliyatı yayınlanır diye düşündüğümden @Huseyin_Aksakal bey’in çevirisi olan Howard kitaplarının siparişini verdim.

22 Beğeni

Ben yine kaçırdım sanırım kodu yahu ne ara dönüyor bu olaylar:))