Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Can Yayınları şu özel baskılı kitaplarda işini biliyor valla çok hoş gözüküyor :slight_smile:

1 Beğeni

Evet, cilt, baskı, kullanılan kağıt, kağıdın gramajı güzel. Bu baskı için seçilen kitapların da hemen hemen her okurun okuduğu, okuyacağı kitaplar olması da iyi bir tercih bence.

1 Beğeni

Yazarı araştırdım. Evet haklısınız maalesef böyle şeyler yapabiliyorlar. Ancak makalelerini okudum biraz öyle bir amaç göremedim.Keşke öyleler olmasa da hiç şüphe etmesek. :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

2 Beğeni

Ben direkt kapağından zaten propaganda olduğunu seziyorum, içeriğinde olmaması şaşırtıcı.

3 Beğeni

Kitabın içeriği şöyle: bazı terör örgütleri çıkıp “Biz Müslüman’ız!” diyip vahşice şeyler yapıyor malumunuz. Kitap onlardan ve neden böyle yaptıklarından bahsediyor çoğunlukla. Tekrar söyleyeyim keşke öyle kötü işler yapmasalar da biz de şüpheye düşmesek. :disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

1 Beğeni

Arkadaşım gecikmiş doğum günü hediyesi olarak almış. :slightly_smiling_face:

36 Beğeni

Aralarından sadece Resimli Adam’ı okumuştum, harika öyküler var içinde. :star_struck: Keyifli okumalar. :blush:

1 Beğeni

Bedava bir şey dağıtıldığını görünce aklıma Ahmet Şerif İzgören’in “Bedava peynir sadece fare kapanında olur.” sözü geliyor. Temkinli yaklaşmakta fayda var arkadaşların da dediği gibi. :blush:

@ilydious ne güzel arkadaşlarınız var. Benimkiler “nasılsa çok kitabın var.” deyip kitap hediye etmeyi yıllar önce bıraktı. :neutral_face:

6 Beğeni

Benim de 24 saat dolmadan elime ulaştı Amazon kargom. :slight_smile: Fazla bir hasar yok bir iki ezilme dışında ama aşırı tozlu ve yan tarafları kirli geldi bazı kitapların.

30 Beğeni

Siparişlerim geldi:

Yüksek indirim oranı :heavy_check_mark:
25 TL indirim kodu :heavy_check_mark:
1 günde hızlı kargo :heavy_check_mark:
Muazzam kondisyonda kitaplar :heavy_check_mark:

Amazon :heart: Ben

37 Beğeni

Geldi iki gözümün çiçekleri.

44 Beğeni

İlk Amazon siparişim geldi ama bir sorun var. Yeni baskıları sipariş ettiğim halde 2 tanesi eski baskı olarak geldi. İade talebi mi oluşturmam gerekiyor?

27 Beğeni

Eğer görselde yeni kapak görseli vardıysa iade talebi oluşturabilirsiniz. Amazon bazı noktalarda çok değişik davranıyor gerçekten. Eski basım kapak gösteriyor yeni basım kapak geliyor. Yeni basım kapak gösteriyor eski basım kapak geliyor =/ Marcel Proust’un Kayıp Zamanın İzinde serisinden 3 kitap almak istiyordum ama allahtan orda yorum yazmışlar eski kapak gözüküyor ama yeni geliyor aldanmayın diye. Güncellemesi lazım gerçekten sıkıntılı yoksa.

1 Beğeni

İlk Amazon deneyimimdi ama sanıyorum kitap için çok fazla kullanmayacağım. Yanlış yapan kendileri olmasına rağmen bunun için kargoya gidip yaklaşık 1 saatini bu işe harcayacak ben oluyorum. Hani istediğim kitap gelse hafif hasarlı olsa sorun değil.

Müşteri hizmetleriyle bir iletişime geçin Amazon yaşanılan pandemiden ötürü kargoya gitmeyin kitap sizde kalsın biz size ücretini iade edelim diyebiliyor bazen =) siz de belirtin tabi kargoya gitmek istemiyorum sizin hatanız şu bu diye belki işe yarar :smiley:

Aradım böyle böyle oldu, değişim yapılıyor mu falan dedim. Hiç dediğiniz gibi bir teklif yapmadı. Keşke sizin suçunuz beni uğraştırıyorsunuz deseydim. Bir daha mı arasam acaba?

memnun kalmadıysanız sonuçtan bir daha arayabilirsiniz

1 Beğeni

Az önce Amazondan verdiğim sipariş geldi. Kitaplardan birini ayrı olarak zarfa koymuşlar ve savaştan çıkmış gibiydi.Zarfa koydukları kitaplar hep böyle oluyor.

1 Beğeni

Teşekkürler, ben de bayağı merak ediyordum o kitabı. :blush:

Bence en kolay hediye kitap almaktır. Daha ne istiyormuş arkadaşlarınız? :joy: :joy:

2 Beğeni

Sahaf ganimetleri :smile:.

2 Beğeni