Son gelen kargoyla beraber eylül ayının tüm siparişleri. Babam dün itibariyle artık eve kargo gelirse geri göndereceğim diye çıldırdı. 
Ama neredeyse hepsini büyük indirimlerle ya da ikinci el olarak aldığım için çok uyguna merak ettiğim bir çok kitabı almış oldum.
Çekilişten gelen kitaplarım için de bu vesileyle tekrar teşekkür etmiş olayım. 
Benim de Amazon siparişim geldi. Kitaplar tozluydular, küçük hasarlar da var. Ama iade ile uğraşmayacağım.
Dün siparişini verdiğim ve bugün gelen Amazon alışverişim.
Sissoylu üçüncü kitabın destansı boyut farkı da can sıkmadı değil.
Amazon.
Depoda çok beklemişler herhalde, biraz tozlanmış kitaplar, hafif nemli bezle silmek gerekiyor.
Kitaplarınız çok güzel iyi okumalar dilerim. Çekiliş dediğiniz instagramdaki okuyanbiri çekilişi mi acaba?
Herkes çılgınlar gibi kitap alıyor.
Stanislaw Lem sırası AMAZONAPP25 ile diğer sıra Kidega’dan

OKUYALIM25 kodu ile gelecek bir sipariş daha var
İndirim olunca dayanamıyoruz. 
Çok teşekkür ederim, bazılarını daha önce okumuştum ama kitaplığımda da bulunmasını istedim. Forumda bir çekiliş vardı oradan iki kitap kazanmıştım, onlardan bahsetmiştim. 
Listemde duran kitaplar vardı. Kaçırmak olmazdı…
Amazon alışverişim de geldi. Çok çok küçük hasar dışında herhangi bir şey yok. Sabahtan akşama kadar bekledim gelmedi kargo dışarı çıktım 10 dk sonra aradılar geldik diye. 
Başka Dünyalar Mümkün kitabını öykü kitabı zannediyordum meğerse çok farklı bir içeriğe sahipmiş.
Bu boyut farkından dolayı Sissoylu serisini alamıyorum. Ya uzatsın ya kısaltsın hepsini yeter artık. Bütün dünyanın zevkle okuduğu bi yazarı okumak için resmen çin işkencesi çekiyoruz.
Katılıyorum…Sanderson’a birkaç istisnai kitabı dışında başlamadım başlamayı da düşünmüyorum bu saçma sapan boyut karmaşası yüzünden…Ahh keşke telifini kaybetseler.
Ben duvarın öteki tarafında olduğum için siparişlerim aynı gün çıksa da geç geliyor.
Dr. Manhattan ve Gece Kuşu MNG ile geldi. Diğerleri "Kolay Gelsin"le. İlk defa Kolay Gelsin getirdi ve memnun kaldım. Watchmen’i geçen sene okumuştum. Kitaplığımda eksikliğini hissediyordum. Başlangıç kitaplarıyla tamamlayayım dedim.
Birine başladım bile. Yine harika.
Tabi bu kârlı alışveriş için baya trip de yedim. İki ay kitap almak yok Zeynep hanım 
Benim tahmin tutmadı gibi. 
Başlangıç kitaplarını her ne kadar Alan Moore yazmamış olsa da ben sevdim kitapları.
iyi okumalar @_Ged