Biz bu cümleleri burada çok duyduk ama hiç gerçekleştiğini görmedik.
Göreceğiz, göreceğiz bu sefer çünkü kart bilgilerimi bile sitelerden kaldırdım. Çok kararlıyım ayda 1 kitap almakta.
Sür Pulluğunu Ölülerin Kemikleri Üzerinde güzel bir kitap. Beğenmiştim. Keyifli okumalar dilerim
Ayda bir kitap alacak olursanız ortalama olarak kitabın ücretinin dörtte biri kadar ücret kargo ücreti çıkar. Çok ilginç bir durum, az da alsan çok da alsan zarar oluyor.
Evet sağlam gözüküyorlar, ama yamuk gelmiş kitaplar sağa doğru eğmişler
Prime üyeliğini devam ettireceğim. Orada olmayan bir kitap seçilirse ücretsiz kargo kodu olan yerlerden alıyorum. Yoksa dediğiniz gibi tek kitap almak hiç avantajlı değil.
@MelihAntepli teşekkür ederim.
Sehpa yamuk galiba.
Sehpayı da mı İdefix’ten aldın?
Sehpa alındığında idefix yoktu galiba.
O zaman dans dans dans.
D&R’dan dediğiniz, mağazada özel indirim mi başladı acaba?
Merhabalar. Lontano da var elimde ondan başlayayım öyleyse. Bağımsız olduklarını düşünmüştüm açıkçası. Teşekkür ederim uyarı için
Arkadaşlar Idefix Tutulma dan aldığım kitaplar geldi.
Kondisyon olarak kargoda mı zarar gördü bilmiyorum, paketlemesi iyi değildi. İçine baloncuk ya da koruyucu yeterli bir şey de konulmamış. 7 kitaplık siparişte 3 tane sağlam var, gerisi hasarlı. Sizce normal mi bu tip hasarlar? Ne düşünüyorsunuz? Idefix’te böyle tecrübe yaşayan oldu mu? Yarın sabah Idefix’i arayıp değişim istediğimi söyleyeceğim. Ayrıca 1 adet daha siparişim var Idefix’ten, 1 haftadır hazırlanıyor güya. O konuda da uyarıcam. Hasarlı ürün yahut sağlam paket kargo yapmayacaklarsa göndermesinler… Fotoğrafları paylaşıyorum.
Oliver Twist en ağır hasarlısı. Direk kapak yırtılmış, ilk sayfalar da zarar görmüş.
Mathias Sandorf ve Kaptan Grant’ın Çocukları kitaplarında cilt tarafında hasar var.
Seksen Günde Devrialem kapak sayfası sanki çok açılmış kapanmış gibi kapağı yalama olmuş, ayrılmış.
Benim Idefix siparişimi paketleme zahmetine bile girmediler henüz, tam on gündür “sipariş hazırlanıyor”. “Yazarlara tekrar yazdırıyorlar kitapları herhalde” demiştim, şimdi söylediğime daha fazla inanmaya başladım.
Benim de 4 gündür siparişim hazırlanıyor.17 kitap aldığım için normal diye düşünüyorum umarım 10-15 gün sürmez temini.
Dört tanecik kitap aldım, yazık gerçekten.
Kargo’da bile olsa ki öyle görünmüyor, paketleme doğru düzgün olmazsa her türlü İdefix’ten kaynaklı, bu kadar hasarlı kitap başka sitede de denk gelebilir belki ama İdefix hasar riskini arttırıyor. Şimdi iade, değişim için mükemmel müşteri hizmetleriyle uğraşma, kaplumbağa hızında yeni kitaplarınızı göndermelerini bekleme vakti. Geçmiş olsun.
Bir sürü var.
Ben sipariş verdiğimde internet sitesinde İthaki’nin bazı kitapları 4.90, 9.90 ve 12.90’dan satılıyordu. Hatta buradaki bir arkadaşın uyarısıyla haberdar oldum. Normalde D&R’dan alışveriş yapmıyorum. Bu kitabı bu fiyata amazonda resmen saniyelerle kaçırmıştım.