Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İlknokta.com alışverişim. 24 saat bile olmadı sipariş vereli. Hızlarına hayranım gerçekten. Hediye gönderdikleri defter de çok güzel gözüküyor.

34 Beğeni

Hediye defteri bir tek bana yollamadılar galiba. Bu sefer olmadı ilknokta!

Amazondan son aldıklarım… Gece 2:40 sipariş vermiştim. 120 | 25 tl kodu paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. :slight_smile:

25 Beğeni

@Ozgur @isos81 Çok teşekkür ederimm. :hugs:

@ilydious Umarım o zamana kadar mevcut stoklarımız biraz erir. :slight_smile:

1 Beğeni

Nadirden almıştım bugün geldi. Bir kaç tane daha vardı ama onlar İzmirdeki bir sahaftan gönderileceği için malum gecikecek.

Timeline, Zaman Tüneli adıyla Türkçeye çevirilmiş. Ortaçağa yapılan zaman yolculuğu temalı konusu ilgimi çekti. Filmi de varmış.

Phantoms malum çevirmen bozuntusunun baştan sona çöp ettiği bir kitap. Kurbanlar adıyla İnkilap Yayınevinden çıkmış, sakın ola alıp okumak gibi bir hata yapmayın. Sözde çevirmeni sürüyle paragrafı ve konuşmayı çevirmeye tenezzül etmediği gibi yarım aklıyla eklemeler falan yapmış. Gerekirse netten orijinal metini indirip google translate’de çevirin. Orijinal metne çok daha sadık ve doğru bir çeviri okumuş olursunuz. Özellikle Silent Hill sevenlerin beğeneceğini düşündüğüm bir hikayesi var.

Many Colored Land ise malesef Türkçe’ye kazandırılmamış 4 kitaplık Pliocene serisinin ilk kitabı. Bu da zaman yolculuğu temalı fakat ta 6 milyon yıl önce mamutların hüküm sürdüğü pliyosen döneme gidiliyor :slight_smile: Nadirde tüm seri vardı ama okuduğum yorumlar kadarıyla tek tek de okunabiliyormuş. Beğenirsem serinin diğer kitaplarınıda alabilirim.

Kitaplar çok ucuz bu arada 10-15 TL tanesi.

21 Beğeni

Yaptığım son alışverişler. Can Yayınları, Amazon’dan; Sel Yayınları Kadıköy Fuar’dan; James Joyce hediye; Ama Hangi Atatürk sahaftan; Petrol İş Kültür’den. :innocent::v:

29 Beğeni

Amazon prime fırsatını kaçırmadan kullanmış oldum % 72 indirimle. :grin:

11 Beğeni

Bulamadım :frowning:

Aşırı şaşkınım… Çok iyi yakalamışsınız. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Valla güzel oldu bende şaşkınım :grin: stok 2 taneydi diğerini forumdan başka bir arkadaşa haber verdim o aldı. :grin:
Aldıktan sonra attım stok yok şu an :sweat_smile: @Kitapdeposuu

1 Beğeni

Trendyol’da 65₺ aldım

8 Beğeni

Vaaay :slight_smile: nasıl oldu o? :slight_smile:

Bi bak bence. Daha önce denk geldim aynı isme oradan biliyorum.

40₺ indirim çekim vardı onunla 65₺ geldi

1 Beğeni

İptal etsem mi bilemedim

Sizin yerinizde olsam iptal ederdim. Bu baskı, okunmasının yanında seyir keyfi de olan bir baskı. Sağı solu hasarlı olması beni rahatsız ederdi :slight_smile:

1 Beğeni

Evet haklısınız iptal ettim

Kanuni Sultan Süleyman şiirleri
Uzun zamandır kovalıyordum, sonunda alabildim.

30 Beğeni

Harika gözüküyor. Güle güle okuyun. :slight_smile:

1 Beğeni

Teşekkür ederim, daha güzelleri sizlerin olsun :blush:

2 Beğeni