Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Hem tasarım hem içerik olarak çok güzel duruyor. Keyifli okumalar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Harika duruyor.Keşke şömizli olsaymış,tadından yenmezdi.:smile:
Sırt kısmının kalitesi nasıl?

1 Beğeni

Bez cilt ve dikişli olduğu için sağlam. Kitabı masaya tam halde açabiliyorum.

2 Beğeni

Peki suya batırıp sağını solunu çekiştirsene, bişey olacak mı merak ettim :slight_smile:

1 Beğeni

Onu senin kitap gelince yapacağız.:slight_smile:

4 Beğeni

:roll_eyes:

Almıyorum ben :jack_o_lantern:

Bu ara kitap okuma hızım düşük, bir sürü oyunum var oynanacak, hiç oyun oynamıyorum. Ne yapsam kararsızım. Dos2’yide sonlara doğru yarım bıraktım. Kendimi @Agape gibi hissediyorum. Bugün duygularımı tarif etmiş :slight_smile:

2 Beğeni

Dos2 sonları çok güzel ya hikayelerin tamamlandığını görmek çok iyi hissettiriyor. Biraz zorlayın kendinizi :frowning:

1 Beğeni

Hem bir hava alayım hem de kitap alayım diye aylar sonra Kadıköy’e gittim. Yoğun yağmur yüzünden hava alamadım, ama YKY Kitabevi ile İŞ Kültür Kitabevi’nden bir süredir aklımda olan bazı kitapları aldım.

İŞ Kültür Kitabevi, Altın Yayınları’nın bazı kitaplarını da satmaya başlamış. Ağırlıklı olarak Stephen King kitapları olmakla birlikte Dan Brown ve Agatha Christie’nin de bazı kitapları satıştaydı. Üstelik bu kitaplar bir de %40 indirimle satılıyorlar. Her şubede var mı diye soramadım.

34 Beğeni

Mutlaka bitireceğim :v:t2:

1 Beğeni

Amazon’dan sipariş ettiğim kitaplarım geldi. Sipariş ettikten sonra 25 lira indirim kuponunu gördüm, iptal etmeye çalıştım ama iptal etmediler. Neyse şansımız yokmuş.
image

15 Beğeni

Bu durum için sihirli bir yöntemimiz var. Siteye bir daha bakıyorsun, illa ki almak istediğin kitaplar olacaktır :slight_smile:

5 Beğeni

Son zamanlarda edindiğim kitaplar. Özel hiçbir indirimden toplu sipariş vermediğim için kendimle gurur duyuyorum. :joy:

Altın Pusula serisini uzun zamandır beklediğim için çıkar çıkmaz sipariş vermiştim. Herkes gibi beni de kutu yüzünden siparişin gecikeceği yönünde bilgilendirdiler ama yine de erken geldi diyebilirim. Karbon kitapları Kitapyurdu’ndan aldım, ders için hocamız istedi. Babil Kitaplığı kitapları ile Tatar Çölü ise arkadaşımın doğum günü hediyesi. Kalanlar da farklı zamanlarda sipariş tamamlamak için eklediğim kitaplar. Genel olarak hepsinden memnun kaldım.

Yalnızca hediye olan Lord Arthur Savile’in Suçu hafif hasarlı. Arkadaşım KırmızıKedi’nin sayfasından almış, hediye olduğu için bir şey demedim. Çalınan Mektup’da İletişim yayınlarının Poe derlemesinde mevcut fakat yine, hediye olduğu için yapacak bir şey yok. Düşünüp alanın eline sağlık. :smile:

37 Beğeni

Böyle arkadaşlar istiyorum :smile:

1 Beğeni

Ohoo, @ilydious 'un aldıkları yanında bu ne ki. :smile:

2 Beğeni

Amerikan Tanrılarını okuyacak bir kişi daha…Aramıza hoşgeldin,çok beğeneceğini umuyorum.:hanci:
Ayrıca ekleyeyim,doğum gününüz kutlu olsun. :smile:

Eskisi kadar bu başlığa yazmıyorum çünkü artık aldığım kitapları takip etmek için goodreads kullanmaya başladım.
Sahte krallık ve Kargalar meclisi çok ucuza denk geldi merak edip aldım.

@taurenim yeni yaşın kutlu olsun :sweat_smile:

28 Beğeni

Mutlu yıllar :cake: :partying_face:

1 Beğeni

İlknokta’dan ilk siparişimdi.
Siparişimin üstüne 1.5 gün sonra paket teslim edildi. :clap:

Dune 5’li kitap setim… Dune Sapkınları kenarları hasarlı geldi.
Yayınevine fotoğraflarla konuyu mail attım.

Ufak bir not defteri de hediye etmişler sağolsunlar :heart:

27 Beğeni

Halifeler Köyü kitabı hediye olarak geldi. Alfa Kitap’tan aldım. Balonlu naylona sarmışlar. Kitaplar iyi durumda.

24 Beğeni

Senin de bana aldıklarını unutmamak lazım. :sweat_smile:
Seneye gelsin de yine bir kitaplaşalım. :upside_down_face:

2 Beğeni