Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İdefix değil de ekürisi d&r’dan 26.10.2020 tarihinde sipariş verdim. Sipariş hala hazırlanıyor. Karar verdim siteyi de aramayacağım; aldığım kitapların yarısı stokta yok durumuna düşmüş, heyeccanla nasıl bir yol izleyecekler bekliyorum.

Dün gece Amazon’dan topladıklarım. 125/25’e geldi. Dune da ilknokta’dan. :partying_face:

35 Beğeni

D&r a uğrayıp beni çok mutlu eden bir seçki topladım.

Her biri çok istediğim kitaplardı. Güzel başlangıçlar da var yeni serilere elbette.

24 Beğeni

Dune’un sırt kısmının alt tarafını tırnaklamışlar mı ne yapmışlar?

Hocam D&R da bir indirim söz konusu mu? Teşekkürler.

1 Beğeni

D&R’de ikinci kitaba %50 indirim kampanyası var. Maksimum %25 indirim oluyor aslında, iki kitap da aynı fiyatta ise. İki kitap arasındaki fark açıldıkça indirim de sıfıra doğru azalıyor.

1 Beğeni

Son zamanlarda Amazon’dan yaptığım parça parça alışverişler. :star_struck: Zaten uzun bir süredir Amazon haricinde hiçbir siteden alışveriş yapmıyorum. Böyle giderse ben de Amazon’dan alışverişe devam edeceğim. :sweat_smile:

46 Beğeni

Diana Gabaldon’un serisi nasıl acaba? Kitaplar ilgi çekici duruyor ama aşk ağırlıklı dönem romanı olduğunu düşündüğümden uzak durdum hep…

2 Beğeni

Çok uzun zaman sonra kitapyurdundan bir alışveirş yaptım. Pegasus’tan çıkan James Rollins Sigma Serisinin iki kitabı olan Kum Fırtınası ve Kemik Atlası seti %78 indirimle 20 TL’ye düşmüştü. Kargoyu ücretsiz yapacak puanım da vardı aldım bende :slight_smile: Serinin 3. kitabı olan Kara Düzen’i de geçen ay çıkardı Pegasus. Öyle cıvık young adult romanlarından değil, konuları hoşma gitti.

5 Beğeni

@Gelu açıklamış yüzde 50 var ikinci kitaba fakat fişe baktım her kitap ayrı ayrı yüzde 25 düşmüş. Yani 100 liraya bir 10 liraya bir tane alırsanız ikinci kitabın yarısı 5 lira değil, birinci kitaptan 25 ve ikinci kitaptan 2.5 lira, toplamda 27.5 lira indirim oluyor.

Henüz okumadım fakat tarihi aşk-fantastik karışık bir seriymiş sanırım. Dizisi de var ama kitaplarını okumadan izlemek istemedim. :sweat_smile:

2 Beğeni

Biraz öyle olmuş sanırım.

1 Beğeni

Okuyunca yorumunuzu bekliyorum o halde. :slight_smile:

1 Beğeni

Tabii ki, “En Son Okuduklarım” başlığına yazarım mutlaka. :blush:

1 Beğeni

İkisi sahaftan diğer ikisi Amazondan

19 Beğeni

Aslında bu iki kitap epey bir süredir 20 TL. Ben de yaklaşık 6-7 ay önce satın almıştım. Ama kitapların birinin boyu diğerine göre 1 cm kısa geldi. İade veya değişime göndermedim. Merak ettim size gelen kitaplarda böyle bir sorun var mı?

Benimkiler henüz elime ulaşmadı ama ulaşınca bakıp haber veririm mutlaka.

1 Beğeni

Son aldıklarım;
-Suç ve Ceza(Kronolojik okuma yaptığım için ancak sıra geldi.)
-Notre Dame’ın Kamburu(Bir kronolojik okuma da Hugo’ya yapılacak.)
-Günden Kalanlar
-Ateş Yakmak
-Sürgün Gezegeni

Listemde olanlardan başlıca:
-Nietzsche Ağladığında
-49 Numaralı Parçanın Nidası

5 Beğeni

İtalyan Rönesansı’nın Kısa Tarihi’ni okuduğunuzda özellikle çevirisi için yorum yapabilir misiniz? Görünce ilgimi çekti ama çevirmenini görünce emin olamadım.
Ben de geçenlerde aynı çevirmenin Antik Yunan’ın Kısa Tarihi’ni okuduğumda 50 sayfa dayanamamıştım.

3 Beğeni

Şimdi bulabildiğim önizlemeden birkaç sayfaya baktım çeviride bir problem göremedim. Kitabın dili genel olarak çok basit değil.

1 Beğeni