İlknokta hasarsız elime ulaştı.
Amazon siparişim hafif gecikmeyle geldi…Baskı kalitesinden kitabın hacmine,tonlamalara,sayfa kalitesine kadar tek kelimeyle bittim.
Karşılaştırmak için JBC’nin bastığı Kara Ayna ile yan yana koydum.Kara Ayna benim için devasa bir baskı ki hala öyle ama Dark Knight’ın yanında o bile zayıf kaldı.
@Hayalperest0 Senin Dune’dan ne haber.
Of of süper Rhythm of war ve dune yolda böyle bekliyorum usulca… Onları beklerken gittim birde bu baskıyı aldım
Para kalmadı, düştüm bir amazon bataklığına
@Who_Sametto
Hocam hayırlı olsun. Her alışveriş sonrası para kalmadı diye totem yapıyorsun. İşe yaramıyor haberin olsun
Yazıyorum belki işe yarar, ikna ederim kendimi yok olmuyor Kafam bir daha nerden bulacaksın bu fırsatı, alabiliyorken al olayına kayıyor
Direnmek çok zor
Aynı durumdayım,bataktayım.
Gözüm şu baskıda -3 al 2 öde cabası- ama çok eksideyim o yüzden alamıyorum…Gelecek kitaplar hariç ocak ayına kadar başka kitap almam zor gibi…
İlknoktadan İthaki hariç ne varsa toplayacağım bu gidişle dnjdjj.Önerisi olanı bekliyorum Grisha Universe,Air Awakens tarzı çünkü parayı gömeceğim yani.
Vedat Türkali’nin Everest baskısını nereden aldınız?
Gardrops’tan 23 liraya aldım.
yine dayanamadım
Kemal Tahir - Esir Şehir üçlemesi bu geceye kadar %50 indirimliydi. Okumak istediğim bir setti
Ben de alırsam Kaos Yürüyüşü setini düşünüyorum ama işte kargo var, 100 TL yapmak gerekiyor en az. Arada kaldım, çünkü çok fazla alışveriş yaptım bu ay maalesef.
Ben de 100 tl barajıyla annemin para sınırı arasında can çekişiyorum jdjdjd.
Çok iyiymiş. Hem uygun hem Everest baskı.
Bioshock Remastered’e başlamışken bir de kitabını okuyayım dedim. Bence çok güzel bir şey yaptım. Kitabı elime alınca sanki oyunun içindeymişim gibi hissettim.
Aylardır sepette olan Monte Cristo Kontu eserini de alayım dedim.
Kitaplar Amazon prime ile geldi.
Althalus’un istediğim baskısını buldum 20 TL’ye 2001 basımı ama hiç okunmamış. Basıldığı gibi duruyor
Genelde aldığım ikinci el kitapların fiyatlarını özellikle yazıyorum ki bu görgüsüzlükten değil Sıfır kitapların etiket fiyatlarına rahatlıkla ulaşılabiliyorken sahaf piyasası çok değişken olabiliyor. Bugün 40 TL’ye satılan bir kitap birkaç ay sonra 120 TL’ye fırlıyor, birkaç ay sonra ise 30 TL’ye düşebiliyor. Olur da forumda aratan eden çıkar ise yanlış zamanda yanlış kitabı almasın diye özellikle fiyat belirtiyorum.
Yarın vakit bulabilirsem son dönemde aldığım toplu bir sahaf çıkarması mesajı göndereceğim
Bu kitabı güzel fiyata almışsınız. Sahaflar sağ olsunlar en az üç hane yazıyorlar.
Hayırlı olsun. Hevesinizi kırmayayım, güzel de bir okuma dilerim ancak bence çok kötü bir kitap bu. Eddings’in Türkçe’deki açık ara en kötü kitabı. Ona olan hayranlığıma rağmen bitirmekte zorlanmıştım. Belki siz seversiniz ama beklentiyi düşük tutmakta fayda var.
Kitap365’ten gelenler.
Kitapların hazırlanması, temin edilmesi normal sürede tamamlandı ancak paketlenmesi 3 günü buldu.