Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

D&R ın 100 tl üzeri sadece 10 tl indirim kuponu mu var?Ona göre İdefixten 15 tl indirimi kullanacağım.

%50 İlknokta indirimi ile alınanlar. Paketleme gayet iyiydi.

34 Beğeni

Şu bebekleri aldım idefix’ten, o kadar mutluyum ki! Çok iyi geldi şu günlerde.

37 Beğeni

Jilet alıcaktım (ne hikmetse) idefix’te ucuzdu. Denk gelmişken 150/45 yapmasam olmazdı.

30 Beğeni

150/45 ? Nasıl yani hocam?

1 Beğeni

Merakımdan 3 dakikadir bekliyorum. Halâ yazıyor diyor :slight_smile:

Sayfalarında şu an için bu kodlar mevcut. Linki aşağıya bırakıyorum.

1 Beğeni

Yabancı yayınlarından almak istemiyordum çeviriden dolayı. O dönem Delidolu baskıları nadirde bulması biraz zordu. Filmin fragmanını izleyince tekrar merak ettim seriyi. Netten aratınca Trendyol’da satıldığını görünce alayım dedim.

11 Beğeni

Ben 9B4B3099 kodunu iki gündür deniyorum çalışmıyor. Sizde çalıştı mı?

1 Beğeni

Savaş ve Barış (İletişim Yay.)
Kitap bugün elime ulaştı, elimde İş Kültür’de vardı genel de İş Kültür severim ama İletişim Yayınları çevirmeniyle beraber çok güzel bir iş çıkarmış ortaya.
Daha kitabı okumadım, büyük ihtimalle İş Kültür Yayınlarını arkadaşıma hediye edip Leyla Soykut çevirisini okuyacağım. Sabırsızlanıyorum.

4 Beğeni

Çok güzel bir seri, ben de tekrar okumayı istiyorum, bakalım. Keyifli okumalar.

1 Beğeni

Bu sipariş geçen haftaydı. Siz diyince denedim şuan çalışıyor.

1 Beğeni

İlknokta’dan aldıklarım.

44 Beğeni

İki gündür deniyorum çalışmıyor. Çok ilginç. Hâlâ çalışmıyor. Yeni bir hesap açıp deneyeyim.

Başlığı öylesine açmıştım ama sizin mesajınızı görünce ben de bir fotoğraf atmadan geçemedim. Kidega’nın DeliDolu indiriminden çok benzer faydalanmışız. Wyndhamlar neyse de, Ölüler, Diriler ve Deliler’in de denk gelmesi komik olmuş :joy: Ben Krizalitler ile Wyndham’ı çok sevdiğim için onun yerine Chocky var.

İthaki kitapları da İlkNokta indirimindendi. Artık ben de uzunca bir süre kitap almamayı düşünenler cemiyetine (!) katılsam iyi olacak gibi.

41 Beğeni

Benzer zevklerde olan kişilerle tanışmak ne güzel :smiley:.
Chocky de listemde olmama rağmen nedense elim gitmedi, daha sonra alırım diye düşündüm. İthaki Modern seçimleriniz de oldukça güzel. Rebecca ve Kurtadamın kutsal kitabının yanında bir kaç Cormack McCarthy kitabını da almayı düşündüm ama ilk önce yeni kütüphanemin elime ulaşmasını bekliyorum :sweat_smile:. (şu an yeni kitaplar kutularında usulca uyuyorlar)
İthaki B.K. kitaplarında da kararsız kaldım, Heinlein’ın Yabancı Diyarlarda Yabancı ve Yıldız Gemisi Askerlerini alsam mı ? Diye çok düşündüm. Ancak seride 6.45 ve Kabalcı’dan (Vakıf serisi Altın kitapevi) pek çok kitap kitaplığımda olduğu için, muhtemelen 2021 yazına doğru B.K. serisine odaklanırım diye plan yapıyorum.

1 Beğeni

Biraz gecikmeli de olsa ilknokta siparişlerim sonunda geldi. İthaki eksiklerim büyük oranda tamamlandı.

43 Beğeni

Sizlerinkini görünce sepetime daha çok ürün gidiyor.Allah sonumu hayır eylesin sndsd.

ilknoktadan aldıklarım. Kent’in eski baskısı varmış elimizde, takip edemedim. Böyle durumlarda kitabı kardeşime hediye ediyorum. :slightly_smiling_face:

42 Beğeni

Kitap365.com siparişlerim hiç hasar görmeden geldi :slight_smile:

32 Beğeni