Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İki gün önce gelen İlknokta siparişim. Kitaplar genel olarak temiz. Alttaki Sabahattin Ali’ler İlknokta’nın hediyesi…

41 Beğeni

Bu ay pek kitap okumasam da almaya devam ediyorum.

38 Beğeni

Tam olarak yeri değil ancak sorabileceğim başka yer yok ve Watchmen Başlangıç’ın tamamını yakın zamanda satın aldım o yüzden hala birazcık alakalı olabilir. Watchmen bitmek üzere başlangıç serisi hangi sırada okunmalı? Sıra fark etmiyor istediğin gibi oku diyen de var okuma sırası veren de, ya da ilk Dakikadamlar/İpek Hayalet en son Gece Kuşu/Dr. Manhattan’ı oku kalan ikiyi rastgele okuyabilirsin falan. Siz ne önerirsiniz?

Yokluk mekanına yeni gelebilen kitaplarım :slight_smile: Anaisler e hemen başlamak istiyorum :heart:

40 Beğeni

Tariz sanatını kendinize uyarladınız sanırım. :slightly_smiling_face:

Keyifli okumalar.

İlknokta siparişim elime ulaştı. Yine çok özenli şekilde paketlenmişti. Üç ayrı pıt pıta sarmışlar. BKK serisinin de kendi ayraçları çıktı, Sabahattin Ali kitapları hediye.

IMG_20201130_183742

41 Beğeni

Yok hocam ne kendime ne başka şeye kapalı biçimde, dolaylı bir iğneleme yapmadım :))
Teşekkür ederim.

9 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Oglak.com daki indirimden aldıklarım. Geleli bayağı oldu ama ancak çekebildim :slight_smile:

16 Beğeni

Gece 23:00 da Amazon Prime kargosu gelmesi de ayrı bir gariplik ve güzellik bu arada.Caesar aslında Everest yayınlarının Manga Shakespeare diye bir manga/çr serisinden bir kitap.Param oldukça da alacağım.Jaguar Taşı 1 i de çok oldu okuyalı,tekrardan okuyarak 2.kitabı okurum

9 Beğeni

Amazon.com’dan sipariş ettiğim Hellsing Deluxe Vol 1 ve Annotated American Gods 15 gün sonunda elime ulaştı (Aramex + Yurtiçi Kargo şeklinde). Her iki baskıyı da çok beğendim. Yalnız bu durum bende ufaktan bir İngilizce ve güzel baskılardan oluşan kitaplık hayaline sebep oldu :sweat_smile:

@Who_Sametto @Hayalperest0
Hellsing odaklı fotoğraflar:

29 Beğeni

Hellsing’in türkçesini bile alamadım ben daha,inşallah gelecek ay alırım.

1 Beğeni

Moda cinayetleri benim de dikkatimi çekmişti. Okuduğunuz zaman yorumlarınızı öğrenmek isterim. Yazarı daha önce okumuş muydunuz?

1 Beğeni

Fantastik ve bilim kurgu edebiyatına da giriş yapmışsınız. Elf gözlerim kral katili güncesini göremedi. Ancak dune serisini almışsınız. En iyi fantastik sosuna bandırılmış bilim kurgu diyebilirim. Keyifli okumalar diliyorum. Yakında aldığınız kitapların arasında önerdiğim kitabı da görebilir miyiz? :grin:

:krs:

1 Beğeni

Şimdiden iyi okumalar, baskıları olağanüstü değil mi? :heart:
Uyarı ekleyeyim, o hayali düşlerken dikkat edin, şahsen bu düşünce yüzünden batmanın eşiğindeyim…
Hellsing 1’in siparişini dayanamayıp vermiştim bende bekliyorum, bu yüzden fotoğraflar iştahımı daha çok kabarttı.:drooling_face:

@Hayalperest0 Senden ne haber? :smirk:

1 Beğeni

Bir benimki gelmedi sanırım :sweat_smile: Heyecanla bekliyorum vallahi. Benimkiler parça parça ama olsun Rhythm of war istanbuldaymış 1-2 güne elime geçer :star_struck:

@Who_Sametto Vallahi bekliyoruz bir köşede gelsinler diye :pleading_face:

1 Beğeni

Biz de evde valla ciltsiz Watchmen bekliyoruz.Hayat ne garip djjf

2 Beğeni

Benim ulaştı elime… Şahane…

1 Beğeni

Sürprizi bozup amazondaki fotolarına baktım. Gerçekten şahane bir iş olmuş :ok_hand:t2:

1 Beğeni