Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bu aralar ne okumayla ne alışverişler ile ilgilenebiliyorum maalesef. Ancak sonlarda da olsa İdefixden bu siparişi geçtim. 15 tl kodunu ve 120/25 kodumu kullandım. Merak ettiklerimden oluşan güzel bir sepet oldu heyecanlıyım :heart_eyes: . Şimdi bunu bırakıp çalışmaya geri dönüyorum okunacak notlar beni bekler :frowning: .

11 Beğeni

Trendyol Kırmızı Kedi mağazasında hem 5 al 4 öde kampanyası hem de 25 lira tanımlanan kuponla 90 liraya aldım. 18 liraya geldi cildi. Kargo bedavası yoktu mağazanın yoksa daha uygun olurdu.

10 Beğeni

Kan Kırmızı Karlar - Günter K. Koschorrek

Kızıl Veba - Jack London

Üç Kız Kardeş - Anton Pavloviç Çehov

Geçmişe Yolculuk - Stefan Zweig

Yakıcı Sır - Stefan Zweig

3 Beğeni

İdefix indirimleriyle beni şaşırttı. 150/30 kodunu iki kere kullanarak aldım bunları :laughing: Valerian 2. Cilt daha yollanmadı tek eksik o, şu anda.

25 Beğeni

Fırsat Kampanya konusunda bahsettiğim şerlok elime ulaştı. Düzgün güzel bir baskı. Hafif grimsi bir kağıda basmışlar. Catch-22 de ithaki modernden çıkan Madde 22.

23 Beğeni

Son zamanlarda aldığım kitaplar. Uzun zamandır aldıklarımı paylaşmıyorum. Eksik kitap atmış olabilirim. Ya da daha önce paylaştığım bir kitabı tekrar paylaşmış olabilirim. Çok karıştı ortalık. :roll_eyes:

19 Beğeni

İndirim kodu ve %2 cüzdan indirimiyle 120₺ yerine 28₺ aldım

7 Beğeni

Sherlock kitabının içinden bir kaç sayfa fotoğraf yükleyebilir misiniz ?

Mürekkebe acımamışlar. Kopkoyu basmışlar yazıları :slight_smile:

8 Beğeni

kitapvadisi.com.tr’den aldığım kitaplar sağ salim elime geldi. @Kitapdeposuu’na bu indirimi paylaştığı için çok teşekkürler. Kolay kolay %50’ye bulamayacağım kitaplar aldım. Kitaplar koli içinde herhangi bir koruma olmadan geldi. Fakat herhangi bir hasar yoktu. İndiirm hala devam ediyor. Faydalanmak isteyenler bakabilir.

31 Beğeni

Evet kitapların hepsinin bandrolü üzerinde ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Bandrol Sorgulama uygulamasına göre de bandroller bu kitaplara ait. Muhtemelen depodaki kitapları sattıkları için indirim oranı böyle. Kargo alt limiti ise 100 TL.

1 Beğeni

Çizgioman siparişlerim tamamlandı sayılır. Amazondan gelecek 3-4 tane kaldı.
Bu kara cuma da sipariş mevzusunu biraz abarttım ben.

28 Beğeni

resim

Bir kara cumanın daha sonuna geldik. Hedefim bu ay hiçbir şey almamaktı. Fakat Dune Sapkınları ve bu iki kitabı bir daha bu fiyata alamam diyerek kaçırmadım. Uzunca bir süre “gerçek” indirimler olmadığı sürece yeni kitap almam, umarım. :slight_smile:

22 Beğeni

2 gün önce indirimler kapsamında almıştım. Teslimatıda ptt kargomat kampanyası ile gerçekleştirdim. Bu kargomat olayına bayıldım. Sıra bekleme kalabalık derdi yok. Size gönderilen şifre ve tcnizi girdiğinizde kargomatın kapısı tık diye açılıyor. Muhteşem bir uygulama olmuş özelliklede saat derdi yada hafta sonu olayı sıkıntıları olmaması cabası. Kargomatları evi yakın olan herkes için tavsiye ediyorum. Ayrıca ilk alışverişte 20₺ kuponda tanımlandı. Kaydet kazan kampanyası ile de toplamda 45₺ lık kupon elime geçmiş oldu.

15 Beğeni

Az önce kuponlarla beraber 10 tl’ye denk geldi. Diğer sitelerde 124 tl etiket fiyatı vardı ve %45 indirimlerle 64 tl gösteriliyordu. Bence isteyen kaçırmasın .

4 Beğeni

Gelir mi dersiniz? :heart_eyes:

1 Beğeni

Valla bravo.Bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmemiştim :smiley:

1 Beğeni

Türk Edebiyatı serisinde 50. kitaptan önce 51. kitap geldiği için bir süre bekleyecektim fakat İdefix’in uygun fiyatlarını görünce bir sipariş verdim az önce. Serinin 50. kitabını da artık yeni yıl başında başka kitaplar ile alırım. Güzel indirimlerin yanı sıra kargo bedava kodu ile aldığım kitaplar toplam 59 TL’ye geldi. Sadece Boynuzlar kitabı çoğu yerde 30-35 TL civarındaydı. Çok önemli bir eser piyasaya çıkmazsa şu anlık yılın son alışverişini yapmış bulunuyorum. Aldığım kitaplar:

1. Sapık (Robert Bloch)
  2. Boynuzlar (Joe Hill)
  3. Primo Türk Çocuğu (Ömer Seyfettin)
  4. Karabibik (Nabizade Nazım)
  5. Esrar-ı Cinayat (Ahmet Mithat Efendi)
13 Beğeni

Bu iki seriyi önerir misiniz?

2 Beğeni

image
Ve kartımda kuruş para kalmadı böylece ama zaten sokağa çıkma yasağım var ve her yer kapalı neredeyse.Pişman olacağımı sanmam.

3 Beğeni