- parti bugün geldi
A Canticle For Leibowitz, İthaki BKK’da olan Leibowitz İçin Bir İlahi. BKK’dan bir kitabın daha üstünü çizdim
Düm gece sipariş verdim, sabah kargoya verilmiş. Şans işi galiba.
Gönder bence. 20krktr
Bu sabah şikayetvar’a yazmıştım. Fatura kesip paketleme yapmışlar. Sanırım stok ve depo olayı tam net olmayan çok kitap var. Çünkü sitede aynı şekilde onlarca şikayet vardı.
Son 2-3 aylık alışverişim.
En sağdakiler rıhtımdan yaptığım alışveriş. Üstteki iki kitap da doğum günü hediyem. Ortadakiler trendyoldan. Soldakiler ise d&r ve ilknokta ve sahaflardan.Yakın zamanda tamamladığımız sandman serisi de ilknoktadan tabi.
Savaş fırtınasının sırtındaki hasar dışında hepsi sorunsuz. Bu 2 ay hatrı sayılır para gitti ama uzun bir süre alışveriş yapamayacağım gibi
.
Sandman sırtları neden böyle farklı acaba normal mi?
İthaki ciltleri yayınlarken Sandman vertigo markası altında çıkıyordu amerikada. DC Vertigoyu sonlandırıp Black Label etiketine geçince kapak sırtları da değişti markayla birlikte yeni baskılarda.
Bugün gelen amazon kargom. Kendim, eşim ve çocuklara…
İlk aldıklarım ve sırtlarında en yukarıda Vertigo yazanlar 1. Baskı. Sonrakiler 2. Ve 3 baskılar her baskıda sırtları değiştirmişler malesef. Beni de çok rahatsız eden bir durum.
Diskdünyalar ve 5. Cinayet’i geçen ay Amazon’dan almıştım, diğerleri İdefix’ten bugün geldi. Kubbenin Altında’nın birkaç sayfası kırışmış ama başka ciddi bir hasar yok.
Yordam Kitap’ın kendi sitesinden aldığım set geldi. Kitap setleri %50 indirimliydi, 60₺ ödedim. Sitede 50₺ üstü kargo ücretsiz ve Aralık ayına özel ajanda ve kalem hediyesi var. Erkek arkadaşıma hediye aldım ama kaleme el koyabilirim
böyle renksiz kurşun kalemleri çok seviyorum.
Sırt kısımları çok hoş duruyor. Keyifli okumalar dilerim 
Farklı yerlerden sipariş olunca böyle posta posta geliyor.
Uzun zamandır almak istiyordum, sonunda kavuştum. Çok beğendim. 
Güle güle okuyun. 
İçinden biraz fotoğraf paylaşabilir misiniz?
Madem alamıyoruz, bari biraz bakalım. 
Teşekkürler.
Biraz hazırcılık yapayım.
Evde değilim şu an ama burada @Leingrad arkadaşımız paylaşmış.
Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar - Leingrad tarafından #4207
Ben sadece bu sayfaları çekmişim açtığımda. ![]()
Çok teşekkürler. Bu fotoğraflar yeterli oldu. 
Gerçekten çok kaliteli bir kitap olduğu belli. Bir gün ben de alabilirim umarım.