Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ara ara Türk yazarlarını deniyorum. Beğendiğim bir elin parmağını geçmez. Bunu da denemek için Amazon’dan aldım. Kapak gerçekten şahane. Bugün elime ulaştı ortada ve arkasında bariz ezikler olduğu için iade etmek istedim ama sağ olsun Amazon yine şahane bir davranışla kitabı istemeyip paramı iade etti. Bayılıyorum sana Amazon :heart:

6 Beğeni

İdefix’ten 28 Kasım günü verilen sipariş yeni ulaştı. Sondan Bir Önceki Gerçek kitabının yerine Safiye’yi göndermeyi nasıl becerdiler merak konusu… Uğraşalım bakalım.

30 Beğeni

:slight_smile:

Kargoyu hazırlayan:
“S rafından ne alacaktım, bu kitabın sayfa sayısı çokmuş, bunu göndereyim.”

10 Beğeni

Ben de diyorum bu resimde nasıl bir yanlışlık var. O kadar PKD Kitabının yanında bu kitabın olması normal değil zaten.

5 Beğeni

Ya iade alın ya da Faik kitabını da yollayın diye tehdit edilmeli ki iyice kafalar karışsın. Belki Freud falan yollarlar F rafından.

6 Beğeni

Belki sondan bir önceki gerçeğin aslında Safiye olduğunu size anlatmak istemişlerdir.

1 Beğeni

Miras - Drizzt Efsanesi 7

Yıldızsız Gece - Drizzt Efsanesi 8

Karanlığın Kuşatması - Drizzt Efsanesi 9

Şafağa Geçit - Drizzt Efsanesi 10

Dr da ön şiparişe açılmış :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes: Kyk yattığı gibi gidiyor ama olsun yıllardır bu kitapları bekliyorum :heart_eyes: :heart_eyes:

2 Beğeni

İdefix den hasarlı gelen kitabın değişimi 5. Gün yapıldı.

10 Beğeni

İlknokta’da 2 gündür ön siparişte ve %50 indirimde.

İlknokta siparişim. Bilim kurgu ajandası epey küçükmüş.

22 Beğeni

Döngü’den Hikayeler baskısı nasıl?

Erdal arkadaş ajanda içeriğinden paylaşımı yapar mısın?

Ajandanın sırt yazısı tam ortalı değil. İkisinde de aynı. Döngüden hikayelerin boyutnu bk klasikleriyle fotoğraf. Çekerek atar mısınız rica etsem? Bir de içinden bir kaç fotoğraf harika olur :sweat_smile:

Yaklaşık 30 lira daha pahalıya almışım :frowning:

Amazondan son gelenler.

Gelecekbilim Kongresi iadeye gidecek.

26 Beğeni

@alper İçerik paylaşım başlığına attım birşeyler ikisinden. Ben baskı olarak beğendim. Ajanda biraz küçük geldi bana ama beğendim. Bu arada ajanda fiyatlarına bakınca anlamak gerekirdi tabi bu çok ucuz piyasaya göre.

1 Beğeni

Ajanda’yı beğendim, ben de ekledim sepetime. Okunan BK kitaplar için takvime okuma tarihleri diğer sayfaya küçük - kısa alıntılar, notlar alınır.

2 Beğeni

:laughing: Trajikomik gerçekten.

1 Beğeni

Ne kadara aldınız? indirimde miydi hiç farketmedim ben de istiyordum

Kitapsepeti’nden aldığım Harlan Coben seti geldi. İlk kez bu siteden aldım ve çok şaşırdım. Çok iyi bir paketleme ve tertemiz geldi kitaplarım. Bu kitapları ucuza almamı sağlayan @allikaya ve @Erdal_01 arkadaşlarıma teşekkür ederim. 10 kitabı 113 TL 'ye almış oldum.

28 Beğeni