Gelecekbilim Kongresi kitabındaki aynı durum bende de var. Basım sırasında olmuş sanırım.
Aynı şekilde benimkinde de var. O kısımdan darber yemiş gibi içe girmiş. @Asena
Eğer öyleyse daha ilginç. Sıkıntılı kitapların satışa sunulmaması veya toplatılması gerekirdi bence.
Bendeki sağlam. Baskı hatası değil ki darbeye bağlı bir defo. Bütün bir baskıda olacak bir sorun değil.
42 liraya aldım. Bu fiyatın altına hiç rastlamadım.
Kitapvadisi meşhur %50 indirimiyle 33.5 TL’ye almıştım. Amazon’daki en düşük fiyatı kast etmiyorsanız tabii.
Güle güle okuyun. Uygunken aldım demiştim. Arkadaş soruncada kaç liraya aldığımı belirttim. Son zamanlarda alabileceğim en Iyi seviye buydu. Başka sitede 30 lira da olsa almazdım belki. Evet Amazondaki en uygun fiyatı kastettim. Sağlıklı günler dilerim.
Almak istediğim kitapları aileme doğum günü hediyesi olarak aldıran ben. 
Idefix’ten 150/30 + hediye çeki olayıyla 110tl’ye geldiler. 9 Aralık sipariş tarihi, 12 Aralık’ta teslim edildi. Baloncuklu poşet + kargo poşeti ile geldi.
Homo Ludens ve Efsanevi Yerlerin Tarihi’nin sırtında nasıl olduğunu anlayamadığım birer çatlak/yırtılma mevcut. Sadece sırt kısımda hasarlar, kapağa kadar bile gelmiyor. Göz yummaya karar verdim.
Değişim talep edin, böyle olacağına çok az uğraşın. Benim de siparişim böyle geldi hemen değişim talep ettim yardımcı oldular.
Değişim talep ederseniz değişim yapılıyor. Web sitesinde yardım kısmında bir kod var onunla yurtiçi kargoya gidebilirsiniz.
Bugün buralar sessiz kalmış, bir Can siparişiyle açılışı yapayım, sonra Yordam kargosu gelince devam ederiz 
İlknokta’dan almış olduğum Tanrı’nın Gözündeki Zerre’de basım hatası varmış, sonradan fark ettim. Normalde kitabın içini kontrol etmem ama sonda olması gereken yeşil renkli sayfa ortalarda da olunca dikkatimi çekti. Baktım 552’nci sayfadan 681’nci sayfaya atlıyor. Değişime gönderdim.
Yaz gelince, bu kitapları D&R kampanyasından 10 liraya alıp siteye atıcam 
Arkadaşlar başıma gelen bir olayı paylaşıp fikirlerinizi almak istiyorum. BKM Kitap’da Rainer Maria Rilke’nin İthaki ciltli basımının stokta olduğunu gördüm. Kitabın basımının olmadığını ve anca sahaflarda bulabileceğimi bilmekteyim. Fakat belki ellerine geçmiş olabileceğini düşünüp sipariş verdim. Kitaplar bugün elime ulaştı ve düşündüğüm gibi kitap bayağı ikinci el olarak bir yerden bulunup bana gönderilmiş. Fotoğraflarda görebileceğiniz gibi adamlar kitabı sıfır niyetine satmakta ve hala sitesinde stokta gözükmekte. Bu yaptıklarına sizce nasıl bir tepki vermeliyim!
Son yıllarda bizi üzüyor bu kampanyalar. Eskiden ne güzeldi. Umarım alırsınız 10₺’ye ne diyelim ![]()
@Blackheart kötü bir hata olmuş. Ben de eve geçince kontrol edeyim.
Yordam siparişi de geldi. Şimdi sırada bunları yavaş yavaş eve taşımak var ![]()
Bende de dune sapkınları kitabında 8-10 sayfa boştu aralarda. Direk ithaki ile iletişime geçtim. Benden adres aldılar. Hatalı ürünü göndermeden yenisini 1 günde gönderdiler. Hatalı kitabı daha sonra yolladım. Umarım sizde direkt yayıneviyle temas kurmuşsunuzdur.
Dün akşam 9 gibi Idefix’ten verdiğim sipariş. Son 2 siparişim çok hızlı teslim edildi. Turkuaz Medya kendi kargo şirketini kurmuş.
Şu an çok mutluyum, Yüzüklerin Efendisi’nin ambalajını dahi açmayacağım. Böyle saklamayı düşünüyorum.
Metro Triloji’nin kapağında böyle bir şey var. Bunun için değişim yapmaya gerek var mı sizce? Bazen çok takıntı yapıyorum, emin olamadım. Size de danışayım dedim.
Ben olsam yollamazdım. Diğer yollayacaklarında da olabilir aynısı. Sağlam yollasalar bile kargoda bu elindeki kitaptan daha beter hale gelebilir, salla.
@Who_Sametto Yanılmıyorsam sizin çizgi roman aldığınız bir sürü ayraç gönderden bir site vardı. İsmini verebilir misiniz acaba?
Elbette, https://www.edessakitabevi.com/