Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Yeter artık kitap almıyorum önce elimdekileri okuyayım dedikten iki gün sonra ben:

Idefix’ten indirim ve kodlarla birlikte toplam 105 liraya gelmiş oldu. Zaten tüm Sherlock serisini almak istiyordum, başka bir yayından toplasaydım daha pahalıya geliyordu. Daha ucuza özel baskı almış olduk. Aşırı kaliteli duruyor. Ve evet, Genç Werther’i sipariş 150 liraya tamamlansın da kod kullanayım diye aldım. Bir nevi promosyon gibi oldu. Cidden bundan sonra Dune 6 dışında kitap almama yemini ediyorum artık harbiden yeter.

Bu arada kargo bu saatte (gece 11 buçuk) geldi.

23 Beğeni

Ben sizi en iyisi yemininizi çiğnediğiniz için şimdiden 5 dakikalığına uyarayım. :joy:

4 Beğeni

Turkuaz grubun kendi kargo şirketiyle mi (Kargomnerede) geldi? Gece 11 buçukta kargo gelmesi de acayipmiş. Kargolarımızın erken teslim edilebilmesi için firmalar tarafından kuryelere nasıl baskılar yapılıyor, ne çeşit mağduriyetler yaşanıyor hiç bilmiyoruz. Ken Loach’ın ‘‘Sorry We Missed You’’ filmini izlediğimden beri kuryelerin yaşadığı insanlıkdışı çalışma koşulları daha çok dikkatimi çekmeye başladı. Kargo firmalarını erken teslimat konusunda övmekten ziyade çalışanlarına gösterdikleri muameleyle değerlendirmeye başlamamız gerekiyor bence.

2 Beğeni

Hepsijet getirdi ilginç bir şekilde. Hepsiburada’nın kendi kargosu bu bildiğim kadarıyla.

2 Beğeni

Son zamanlarda Bkm’den kitap sipariş eden var mı? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Almak istediğim birkaç kitap güzel indirimde ve kargosu da alt limitsiz bedava durumda.

1 Beğeni

Şu forumda en çok sorun yaşanan satış sitelerden bir tanesi. Neredeyse iki senedir forumu takip ediyorum, ne hikmetse “siparişinde bunalanlar platformunda” en çok yazılan sitelerden biri olmasına rağmen devamlı alışveriş yapılan sitedir kendileri. Kendi adıma eğer alışveriş yapacaksanız kart bilgilerini girdikten sonra dua etmeye başlayın derim. :slight_smile:

3 Beğeni

Zamanında sırf posteri var diye tekli baskılarını almıştım. Amazon’da 46 liraya düşünce dayanamayıp ciltlisini de aldım. Tek cildin yeni baskılarına da artık poster koymaya başlamışlar, poster isteyenler bu baskısını da alabilirler.

21 Beğeni

Gardrops’ta 45₺ aldığım muazzam kitaplar

22 Beğeni

İçine baktınız mı? Bazı kitaplarda basım hatası varmış galiba. Bir kontrol edin

1 Beğeni

Bazı yayınevleri o kadar indirimli ki insan bile bile o çukura düşüyor bazen. Özellikle Nemesis ve Epsilon’un bazı kitapları 3-5-7₺ yeni çıkan çoğu kitap da aynı şekilde inanılmaz ucuz. Ben sinir hastası olmamak adına kara listeye aldım siteyi, hatta iki katını ödeyip istediğim kitapları amazondan aldım ama o fiyatlara düşmemek zor hakikaten. :smile:

4 Beğeni

Normalde Jules Verne’in bu kitaplarını tek tek alma niyetindeydim ama tek tek alınca çok daha pahalıya patlıyordu. Amazonapp kodunu da kullanınca bu şekilde nerdeyse yarı fiyatına dört kitabı da edinmiş oldum. Bizim amazondan aldım bu arada.

37 Beğeni

Teşekkür ederim cevap için. Biraz dediğiniz konuyu okuyunca daha iyi anladım. Kusura bakma Bkm diyorum o zaman :slight_smile:

2 Beğeni

Çok güzel :heart_eyes::heart_eyes:içinden de fotoğraf paylaşabilir misiniz :drooling_face:

1 Beğeni

Dört ktiabı 650 sayfaya sığdırabilmek için karınca duası statüsüne geçiş yapmışlar :slight_smile: Bir kitap bitince direkt ikincisi başlıyor. Hafif sarımsı bir kağıda basılmış.

10 Beğeni

Okumaya başlayana kadar jelatinini açmayacaktım ama bunu okuyunca içime kurt düştü açıp baktım, sıkıntı yok :smile:

1 Beğeni

Kalın bir jelatin kaplı olarak geldiler. Uygun fiyatlı, hızlı ve hasarsız gönderdi yine Amazon.

24 Beğeni

Kidega siparişim.

28 Beğeni

Bu sene kendime doğum günü hediyesi olarak kitap almayacağım yeter artık diyip çizgi roman almış olmam. :joy:

28 Beğeni

Mutlu yıllar :partying_face: :birthday:

1 Beğeni

Teşekkürler! İyi ki burada sizlerleyim. :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni