Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Amazon %70 indirimler siparişim + AMAZONAPP 30TL indirimi

1 : Buz ve Ateşin Dünyası: Westeros ve Taht Oyunları’nın Anlatılmamış Tarihi: Westeros ve Taht Oyunları , Elio M. Garcia 35,10 TL
2 : Mülksüzler , Ursula K. Le Guin 11,85 TL
3 : Yuval Noah Harari Seti: Sapiens - Homo Deus - 21. Yüzyıl İçin 21 Ders 44,70 TL
4 : Buz Ejderhası , George R. R. Martin 7,47 TL
5 : İncognito: Beynin Gizli Hayatı , David Eagleman 27,21 TL
6 : Hayvan Çiftliği (Kutulu Özel Baskı) (Ciltli) , George Orwell 45,00 TL
7 : Hayvanlar Senfonisi , Dan Brown 24,00 TL
8 : Zorba (Ciltli) , Nikos Kazancakis 13,50 TL
9 : Savaşkıran , Brandon Sanderson 18,30 TL
10 : Roverandom (Ciltli) , J.R.R. Tolkien 8,40 TL
11 : Ham’li Çiftçi Giles (Ciltli) , J.R.R. Tolkien 7,80 TL
12 : İskandinav Mitolojisi Ciltli , Neil Gaiman 15,00 TL
13 : O (Ciltli): Sansürsüz Tam Metin , Stephen King 28,50 TL
14 : Harry Potter ve Sırlar Odası - Resimli Özel Baskı (Ciltli) , J. K. Rowling 28,50 TL
15 : Harry Potter ve Azkaban Tutsağı (Ciltli): (Resimli Özel Baskı) , J. K. Rowling 33,00 TL
16 : 22 , Stephen King 18,00 TL
17 : Yüksek Şato’daki Adam , Philip K. Dick 9,60 TL
18 : Bütün Öyküler Bütün Romanlar Hasan Ali Yücel Klasikler (Ciltli) , Aleksandr Puşkin 16,50 TL

Sanırım 362,43TL tuttu.

26 Beğeni

Hayırlı olsun, iki hesaptan iki ayrı sipariş yapsaydınız keşke.

1 Beğeni

Bir eşimin bir de benim hesabım var. Onun hesabından indirimi kullanmıştık daha önce o yüzden sadece kendi hesabımdan kullanabildim. Başka hesap da açabilirdim ancak amazon hassas bu konularda, 30TL için kara listeye girme olasılığına değmez.

1 Beğeni

Amazon yine yaptı yapacağını, teşekkürlerJeff :grin:

21 Beğeni

Sabah sabah kanıma girdiniz, ben de sipariş verdim. Gerçekten indirimler harika…

12 Beğeni

Haber veren arkadaşlara teşekkürler.120 liraya bu kitapları aldım ben de.Uzun bir süre bir şey almam artık.

17 Beğeni

Güzel indirimdi, 19 kitap satın aldım. Kuponla 124,59 lira tuttu. Orhan Pamuk’lar dışında içime sinen bir alışveriş oldu. Evde okumadığım Benim Adım Kırmızı var, okuyup da beğenseydim, indirimdeki diğer Orhan Pamuk kitaplarını da alırdım.

image
image

20 Beğeni

:joy:

Tersine totem gibi oldu, bunu deyip de 1 hafta sonra kitap almayanı görmedim. :slight_smile:

4 Beğeni

Kendini avutmak gibi bir şey bu söz :smiley:.Böyle indirimler bir sonraki hafta da olsa yine abanılır.

4 Beğeni

Amazon indirimiyle aldıklarım.

19 Beğeni

Dayanmak ne mümkün! Şu fiyatlar bile harika iken, üzerine 30 tl daha indirimle müthiş bir fiyata almış oldum, çok mutluyum. :hanci:

13 Beğeni

resim
2 hesap ile yaptığım amazon alışverişim. Sanırım bu sefer çok abarttım. Battım bu ay hiç hesapta olmayan alışverişlerle ama aklım hala alamadıklarımda. :woozy_face::woozy_face:

19 Beğeni

%70 indirim + 30 TL kod Amazon ganimetleri… :heartbeat:

12 Beğeni

28 TL, gayet iyi bir fiyat. Tek kitap satın aldım kampanyadan.

7 Beğeni

Bu resmen bir soygun. Hiçbiri şu anlık almayı düşündüğüm kitap değildi ama bu fırsatları gördükten sonra dayanamadım. Özellikle Harry Potter serisi. Gerek var mıydı bilemiyorum ama dayanamadım. 2021 senesi içerisinde sadece çok sevdiğim yazarların kitaplarını ve okuduğum serilerin devam kitaplarını alacağım. İzci sözü.

Melekler ve Şeytanlar ile Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt’i hediye etmek için aldım. Toplamda 27 kitap 254TL tuttu.

Opera Anlık Görüntü_2020-12-24_143251_www.amazon.com.tr Opera Anlık Görüntü_2020-12-24_143302_www.amazon.com.tr Opera Anlık Görüntü_2020-12-24_143314_www.amazon.com.tr Opera Anlık Görüntü_2020-12-24_143337_www.amazon.com.tr

17 Beğeni

Şoktayım, sepetimdeki ürünlerden bu ikisi kampanya bitmiş olmasına rağmen kampanyalı fiyattan duruyordu. Ödemeyi de indirimli fiyattan yaptım. Sevindim durduk yere. :smiley:

14 Beğeni

Uzun zamandır Agatha Christie almak istiyordum. İyi denk geldi. Hediye olarakta Harry Potter aldım. 3 kitabı sepete ekledikten sonra bitti. Siparişi tek seferde verdim ama paketlemeyi ayrı yapıyorlar. Sabah sabah paralar gitti yine.

15 Beğeni

Alfa siparişim geldi. Dorian Gray’in tekrar okumayı bitirdim, doğrudan Farseer’a başlayacağım. Güzel baskı olmuş. Floss Nehrindeki Değirmen ve Biri, Hiçbiri, Binlercesi kitaplarını uzun zamandır almak istiyordum. Aradan çıktı onlar da.

35 Beğeni

Güzel günlerde okuyun. Kampanya devam edecek mi acaba. Harry Potter serisini yakalamayı çok isterdim. Güzel bir alışveriş olmuş.

Arkadaşım YKY den kitap yollamış bana ama yılbaşı hediyesi diye söylemiyor.Zevklerimiz de aşırı aynı aslında ama YKY manga basmıyor.Tamamen kapalı kutu gelene kadar benim için.