Benimkiler de öyle, 12 kitabın teslimatı tarihi 2 Ocak Cumartesi gözüküyor.
Tabii alışveriş ablamın Prime olmayan hesabından yapıldı. Onun da etkisi var sanırım.
Benim hesap prime ama ev adresi hızlı gönderi dışında. İş adresini verseydim çoktan AGT ile gelmişti -muhtemelen her biri ayrı kutuda. İlçedeki ev adresine MNG getiriyor ve 28 Aralık - 5 Ocak diye gözüküyor. Biraz daha bekleyeceğim sanırım.
Benim de Amazon siparişim elime ulaştı.Hurin’in Çocukları yanlış paketlemeden dolayı dalgalanmış şekilde geldi.
Bunlar da benim Amazon siparişim. 150/30’dan da faydalanmak için %70 indirim olmayan 1-2 kitap eklemiştim. Oyunbaz’ın arkası hafif hasarlı ama böyle şeylere pek takmadığım için iade etmeyeceğim.
Bende de durum aynı sizde olduğu gibi ve son 4 saatte aralıkla hepsi kargoya verildi. Acaba iptal edecekler mi düşünüyordum, korktuğum olmadı.
Güzel günlerde okuyun. Yalnız, Yüzüklerin Efendisi’nin yeri çok yanlış. Kule her an yıkılabilir.
Evet 2sn sonra sendelemeye başladı kitaplığıma dizdim hepsini
Benim amazon siparişi tek paket olarak gelecek fakat MNG’ye vermişler kargoyu Bakalım nolacak.
Hocam ne yaptınız siz böyle?
Noluyor ya, tek sipariş mi bu?
Hocam böbreği mi sattınız?
Bir aylık sipariş. Tek seferde değil geldikçe çektim. Toplu olarak atınca daha heyecanlı oldu.
@Tobizume böbrek ucuz olurdu.
Bu versiyon 1 ilerleyen günlerde versiyon 2 gelecek
Kitabın şömizi, çok kirliydi ve kitabın sayfalarında leke izleri vardı. 60 TL’lik kitaba 28 TL ödediğim için iade ile uğraşmadım.
Asıl sorun burada kitabın kusurlu gelmesi değil Amazon’un tek kitabı bu kutuyla göndermesi ve içini kağıtlarla doldurması.
Bana Amazon’un uyguladığı bu yöntem doğayı korumaktan çok katlediyormuş gibi geliyor.
İyi okumalar dilerim, çok güzel görünüyorlar.
@ferhat Birden çok kutuyla gönderilmesi konusunda bilgim yok, fakat kutu büyüklüğü için amazonun bir algoritması olduğunu duymuştum. Kargo aracındaki öçülere göre hesaplayarak, kalan boşluğun büyüklüğü kadar bir kutuya koyuyorlarmış. Böylece araçta hiçbir kutu düşmüyormuş. Ne kadar doğrudur, bilemem.
Plastik yerine içine kağıt yerleştirmesi daha iyi bence. O kağıtları geri dönüşüme gönderebilirsiniz. Müsvedde olarak kullananları da duydum.
Hepsini Amazondan sipariş vermediniz değil mi? Kutular eve sığmazdı yoksa.
Amazondan gelen hiç yok. Gerekli Şeyler - Kidega - Paralel Evren - Babil - Kitapyurdu
Nerede ucuzsa oradan aldım. Tamamı 7-8 kutuda geldi.
Sol taraf Kidega+Babil (kayıp kütüphane hala elime ulaşmadı) , sağ taraf Amazon çılgınlığı. Hakikaten 2020 bit artık, yoksa biz biteceğiz
İzmir depreminden sonra bizim bina hafif hasar almıştı. O nedenle taşınıyoruz bende odamı toplamaya başladım kitapları koliliyorum. Bu gönderilen koliyide kullandım.
Tek kitap gönderilen koliye 27 kitap sığdırdım ve daha 15-20 civarı kitapta alır. Burada ki sorun son kullanıcı olarak beni ilgilendirmiyor. Sadece tüketici olarak bu durumdan rahatsız oldum. Bunu onlara e-posta yoluyla da bildirdim.
@Liliopsida haklısınız petrol karışım yerine kağıt daha kolay dönüştürülüyor. Burada dile getirdiğim Amazon Türkiye’nin depo konusunda sıkıntılı olduğu(lekeli kitaplar, paketleme gibi…).