Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Aynen yoldakiler gelince 2 numara olacak

3 Beğeni

Bunlar da bugünküler. :slightly_smiling_face: Açlık Sanatçısı’na başladım.

images (13)
indir (2)
images (15)

8 Beğeni

Amazon siparişim geldi. Amazon çılgını 10 kitabı da ayrı ayrı göndermiş. Kargo görevlisi halinden memnun görünüyordu. Kutuları açmasıydı, kitapları temizlemesiydi (bazıları epey tozluydu) biraz yoruldum. Ancak şimdiye kadar aldığım en indirimli kitap alışverişi oldu.

42 Beğeni

İlknokta siparişim geldi. Dune tamamlandı artık. Ciltlileri alacağımı pek sanmıyorum çok özel bir baskı olmaz ise. Paketleme ve kitaplar yine sorunsuz.

35 Beğeni

Hanedanlık Serisinin yazı puntosu BKK ile aynı mı?

Evet yazı puntoları aynı.

Diğer Dune serisini tamamladım, henüz okumaya başlamadım, Hanedanlık serisini de almak elzem mi acaba? Bu seriyi okumadan olmaz mı? Sizde gördüm, size yazayım dedim ama fikri olan arkadaşlar da yorum yaparlarsa çok sevinirim.

@SJack Haklı çıktın, kitap almama yeminimi bozmam çok kısa sürdü.

Lanet olası Amazon alışverişim. Tek kutuda geldi ve koli paramparçaydı. Abartısız her yeri dağılmıştı, öyle ki İhsan Oktay’ları dik koysalar kolinin yan tarafında yumruk genişliğindeki boydan boya yarıktan rahatlıkla düşerlermiş. Fakat şaşırtıcı şekilde, Notre Dame sırtındaki ufak kırışıklık ve Amerikan Tanrıları’nın köşesindeki ufak deformasyon hariç genel olarak hasarsız gelmiş, çok ilginç. Koliye bakınca üzerinden kamyon geçmiş gibiydi. İnanmayanlar için:

Görenleri Şaşırtıyor!

Kutuya hiçbir şey yapmadım, sadece üst kapağındaki bandı kesip açtım ve kendini bıraktı böyle. Bütün kutuyu o band bir arada tutuyormuş :smile: Bu siparişin bana ulaşabilmiş olması mucize gibi bir şey.

Bu arada hepsi 124 lira tuttu, o da ayrı bir mucize. Dune hariç, onu tek başına bkm’den aldım. Bu sefer ciddili yemin içiyorum, bedava dağıtmadıkları sürece kitap almak yok.

32 Beğeni

Siz böyle dediniz diye bedava da dağıtırlar kesin. Teşekkürler. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu da benim alışveriş kulelerim. Hava Uyanıyor serisi Trendyol’dan geri kalanı ise dev Amazon indiriminden :sparkling_heart:. Tüm alışveriş %70 indirimle geldi; bir de iki hesaptan kod ile 60₺ ek indirim cabası. Kitaplıklığım doldu taştı artık ne yapacağım bilmiyorum :joy:.

38 Beğeni

Daha önce Kısa I. Dünya Savaşı Tarihi kitabını okuduğum ve şuanda Kısa II. Dünya Savaşı Tarihi kitabını okumakta olduğum İlkin Başar Özal’ın Kısa Soğuk Savaş Tarihi kitabını bugün DR’den aldım. Sipariş, kargo vs beklemekle uğraşmayıp yeni yıl hediyesi olsun bana diyerek direk mağazaya giderek aldım kitabı. Önümüzdeki aylarda okumayı planlıyorum.

12 Beğeni

Daha önce forumda yazılanlara göre mutlaka okunmalı diye bir yorum hatırlamıyorum açıkçası. 6 kitap yeterli diyorlardı sanki. Ama başkaları cevap verse daha sağlıklı olacak bence :slight_smile:

1 Beğeni

Amazondan gelenler. Bugün elime geçti.

33 Beğeni

Hani para suyunu çekmişti! :grin:
Arka raftaki Invisible Life nispet yapıyor… :hanci:

1 Beğeni

Şu sıralar babama işinde yardım ediyorum. Bunlarda bonus hediyesi oldu bana onun tarafından :joy: Yoksa kredi kartı ekstreleriyle bakışıyorduk :sweat_smile:
Güya okuyacaktım, okuma klübü olayına katılınca ertelendi. Artık boş bir zamana atıcam onu da.
Bu arada çarpılmayayım ama stephen kingle aram iyi değildir. Hala bana göre bir kitabını bulamadım. Deneme çalışmalarına devam :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

1 Beğeni

Farseer ve senin adın kaldı bir tek beklediğim. Ona ayırdım bir şeyler geri kalanlar nintendo fonuma eklenecek :face_with_hand_over_mouth:
Babamın işlerimi yapmaya devam :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Farseer, Oldboy, Senin adın, bunları ocakta almak istiyorum ama Felix koleksiyonun omnibus baskısı ocak ayında çıkacak, tüm bütçe ona gidecek sanırım.:sweat_smile:
Switch kullanıyorsan Allah yardımcın olsun, oyunlarının fiyatları dehşet yahu.:exploding_head:

1 Beğeni

Benim de Senin Adın bütçem var sadece,olmadı babamdan bir harçlık isteyeceğim.

1 Beğeni

Yok ya nerde… Şimdilik istek aşamasında malesef fiyatlar sağolsun 🥲

1 Beğeni