Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Switch geçen sene 2300’dü fazla geldi almadım.Şimdi baktım 6000 tl olmuş.Yorum yapamıyorum…:sweat_smile:

1 Beğeni

Hocam Ocak kesin mi? İngilizcesine elim gidiyor sürekli ama Türkçe baskısı iyi olacak diye bekliyorum.

1 Beğeni

Telefon, bilgisayar tamam da konsollara karşı zaafım. Normal değilde lite düşünüyorum eğer fiyatlar daha da artmazsa ama burası Türkiye. Her şeye hazırlıklıyım :joy:

1 Beğeni

Aralık sonunda çıkacaktı, ocağa ertelediler.Yine erteleme olur mu bilemiyorum.Bence bekleyin. :slight_smile:

@Hayalperest0 Lite geçen sene 1600’e kadar düşmüştü. :grin:

1 Beğeni

Erasmusa gitmeden önce almayı düşünüyordum masraflardan dolayı dönüşte alırım demiştim. Ben gelince ülkeye fiyatlar uçtu gitti. En çok gittiğim ülkede neredeyse 1300₺ denk geliyordu orada almadığıma yanıyorum 🥲

@fortknoxt tabiri caizse çılgınca bir alışveriş olmuş :hushed: Keyifle oku :relaxed:
Çizgi roman olarak bağımsız az almışsın sanki :smirk:
Okumadıysan bağımsızlardan (aklıma ilk gelenler) Scalped,Southern Bastards,Saga,Moonstress ve Lemire’in tüm eserlerini de tavsiye ederim :pray:

2 Beğeni

Teşekkür ederim.

Kalanları da artık seneye alırım. Bu beni bayağı götürür zaten. O arada serilerin yenileri çıkar onlar la birlikte alırım.

2 Beğeni

Amazon alışverişim. Dört kitap hafif hasarlı geldi ama görmezden geleceğim. :grimacing::pray:

38 Beğeni

Dev Amazon indirimden aldıklarım…
Almak istediğim daha bir sürü kitap vardı ama Amazon stoğunu tüketmiştiniz :laughing:

Kargo biraz önce 22:50 gibi geldi. Kapı çalınca bu saatte olsa olsa Amazon’dur dedim ve yanıltmadı. Kargo paketi baya hasarlıydı ama şansıma ki kitapların hiçbirinde hasar yok. :raised_hands:

29 Beğeni

Amazon siparişlerim sorunsuz bir şekilde geldi :relaxed:

65 Beğeni

Amazon ve Presstij çizgi roman alışverişim.

35 Beğeni

Buz ve ateşin dünyası’ndan fotoğraf paylaşabilir misiniz? Çok gözüm kalıyor ama emin olamıyorum.

1 Beğeni

19 Beğeni

BKM Kitap’tan ilk alışverişim.
28 Aralık’ta verdiğim sipariş 2 günde teslim edildi. Kitaplar kalın patpata sarılmış ve kargo poşeti içerisinde gönderilmiş. İlk teslim aldığımda endişeliydim ama hasar yok. :relaxed:

31 Beğeni

Off bu da çok güzelmiş :pleading_face:
Teşekkür ederim, güle güle kullanın.

1 Beğeni

amazondan gelen kitaplarım, fiyatları cidden uygundu fakat paketlemesi için aynı șeyi söyleyemem iki kitap bükülmüș, O ise kirli bir șekilde geldi.

30 Beğeni

Üç Cisim Problemi - Karanlık Orman,
Üç Cisim Problemi - Ölümün Sonu,

Sandman 10. Cilt ve Bleach 33. cilt

Son ikisi pek kitap değil ama olsun :slight_smile:

6 Beğeni

Amazon Siparişlerim 2 kutu halinde geldi. 1 kutuda Harry Potter tek diğer kutuda Agatha Christie ve HAY kitapları. Fakat 1 kitap eksikti. Amazon’a durumu ilettim. Para iadesi yapılacağını tekrar almak istersem fiyat farkı için olursa yardımcı olunacağı söylendi.

Agatha Christie kitaplarının tamamı yeni kapak. O konuda problem yok.

36 Beğeni

Amazon indiriminden aldıklarım. Tek kargo ile hasarsız geldi. Bir sonraki Amazon indiriminde görüşmek üzere.

46 Beğeni

25 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi