Switch geçen sene 2300’dü fazla geldi almadım.Şimdi baktım 6000 tl olmuş.Yorum yapamıyorum…
Hocam Ocak kesin mi? İngilizcesine elim gidiyor sürekli ama Türkçe baskısı iyi olacak diye bekliyorum.
Telefon, bilgisayar tamam da konsollara karşı zaafım. Normal değilde lite düşünüyorum eğer fiyatlar daha da artmazsa ama burası Türkiye. Her şeye hazırlıklıyım
Aralık sonunda çıkacaktı, ocağa ertelediler.Yine erteleme olur mu bilemiyorum.Bence bekleyin.
@Hayalperest0 Lite geçen sene 1600’e kadar düşmüştü.
Erasmusa gitmeden önce almayı düşünüyordum masraflardan dolayı dönüşte alırım demiştim. Ben gelince ülkeye fiyatlar uçtu gitti. En çok gittiğim ülkede neredeyse 1300₺ denk geliyordu orada almadığıma yanıyorum 🥲
@fortknoxt tabiri caizse çılgınca bir alışveriş olmuş Keyifle oku
Çizgi roman olarak bağımsız az almışsın sanki
Okumadıysan bağımsızlardan (aklıma ilk gelenler) Scalped,Southern Bastards,Saga,Moonstress ve Lemire’in tüm eserlerini de tavsiye ederim
Teşekkür ederim.
Kalanları da artık seneye alırım. Bu beni bayağı götürür zaten. O arada serilerin yenileri çıkar onlar la birlikte alırım.
Dev Amazon indirimden aldıklarım…
Almak istediğim daha bir sürü kitap vardı ama Amazon stoğunu tüketmiştiniz
Kargo biraz önce 22:50 gibi geldi. Kapı çalınca bu saatte olsa olsa Amazon’dur dedim ve yanıltmadı. Kargo paketi baya hasarlıydı ama şansıma ki kitapların hiçbirinde hasar yok.
Buz ve ateşin dünyası’ndan fotoğraf paylaşabilir misiniz? Çok gözüm kalıyor ama emin olamıyorum.
BKM Kitap’tan ilk alışverişim.
28 Aralık’ta verdiğim sipariş 2 günde teslim edildi. Kitaplar kalın patpata sarılmış ve kargo poşeti içerisinde gönderilmiş. İlk teslim aldığımda endişeliydim ama hasar yok.
Off bu da çok güzelmiş
Teşekkür ederim, güle güle kullanın.
Üç Cisim Problemi - Karanlık Orman,
Üç Cisim Problemi - Ölümün Sonu,
Sandman 10. Cilt ve Bleach 33. cilt
Son ikisi pek kitap değil ama olsun
Amazon Siparişlerim 2 kutu halinde geldi. 1 kutuda Harry Potter tek diğer kutuda Agatha Christie ve HAY kitapları. Fakat 1 kitap eksikti. Amazon’a durumu ilettim. Para iadesi yapılacağını tekrar almak istersem fiyat farkı için olursa yardımcı olunacağı söylendi.
Agatha Christie kitaplarının tamamı yeni kapak. O konuda problem yok.
Amazon indiriminden aldıklarım. Tek kargo ile hasarsız geldi. Bir sonraki Amazon indiriminde görüşmek üzere.