https://i.imgyukle.com/2020/12/30/aXGyaN.jpg
Biri hariç kitapyurdu alışverişim. Yeni seneye hazırım.
https://i.imgyukle.com/2020/12/30/aXGyaN.jpg
Biri hariç kitapyurdu alışverişim. Yeni seneye hazırım.
Ben de kapaklara ısınamamıştım ama detayları renkleri çok güzel baktıkça sevdim.
Ben de indirimde Harry Potter serisini topladım ama serinin bu kadar ince olmasına çok şaşırdım. 20 yıl önce abimin eski kapak Harry Potter serisi vardı ve hepsi en az 1000 sayfaymış gibi duruyordu. O zamanlar okumaya yeltenmiştim ama gözüm korkmuştu.
Yeni baskılarda puntoları küçültmüşler sanırım o yüzden daha ince duruyordur. Eski basımlarda puntolar bayağı büyüktü.
Amazon siparişim geldi. Okumak için olağanüstü istek duyduğum kitaplar değillerdi ama büyük indirimi kaçırınca teselli amaçlı aldım. Dikkatimi çeken şey ise Yabancı kitabının Y harfi üzerinde yırtılmış bir şey var ve kapağına ayrıca bir şey yapıştırılmış. Benim için sorun değil ama kitabın başına gelenleri merak ettim.
Wardstonelar
İlk okuduğum serilerdendi, altıncıdan sonrası yoktu elimde, şimdi toplayıp seriyi baştan tekrar okumak istiyorum. Öyle güzel kaldı ilk kitaplar aklımda anlatamam.
Çok isabetli bir karar almışsınız, 15 kitap da birbirinden güzeldi. Öyle ki kitaplar bittikten sonra bile arada açıp okuyasım geliyordu benim de. Öyle bir şeytan tüyü var bu seride
Evet basılacak fakat çok ileri zamanda olmamak üzere tarih belli değil.
Prestijj den çıkan ciltliler geldi. Paketleme gerçekten çok iyi. Kitapların baskısı da gayet iyi. Prestijj güzel iş çıkarıyor…
Felix yüzünden ertelemek zorunda kaldım…Mümkünse Kızıl Ana ve Hawken’den birkaç foto atabilir misiniz?
Amazon siparişimin bir kısmı geldi. Yaşadığım mutluluğu tarif etmek zor. Kargolar yola geç çıkıp yaşadığım yer de Türkiye’nin bir ucu olunca biraz uzun sürdü süreç ama Amazon’a tekrar şükranlarımı sunuyorum. Kalan kitaplar dağıtıma çıkmış bugün onlarda gelecek. Onları da geldiğinde paylaşırım. Sadece bir kitabın arka kapağı yırtık onu da sanırım müşteri hizmetlerine ileteceğim.
İşte alışverişimdeki gelen kitaplar:
Güle güle okuyun Ben Bursa’dayım bana hâlâ gelmedi ya
prime olmayan hesaptan yaptım onlar hemen geldi, prime hesabından yaptıklarım hâlâ gelmedi ve 8 parçaya bölmüşler
Çok teşekkür ederim. Vallahi ben Ağrı’da yaşıyorum sizin Bursa’da olmanıza rağmen gelmemesi şaşırtıcı.
Benim de Amazon siparişler geldi, ciddi hasar yok, hepsi ayrı paketleme şeklinde. Ama bir kitabım bizim ili geçmiş gitmiş. O artık ne zaman gelir bilemiyorum, bir kaç güne sorun çözülmezse arayıp bildireceğim.
Hocam Andrew Mango’nun Atatürk kitabını ne kadara aldınız?