Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

https://i.imgyukle.com/2020/12/30/aXGyaN.jpg

Biri hariç kitapyurdu alışverişim. Yeni seneye hazırım. :smile:

12 Beğeni

Ben de kapaklara ısınamamıştım ama detayları renkleri çok güzel baktıkça sevdim.

Ben de indirimde Harry Potter serisini topladım ama serinin bu kadar ince olmasına çok şaşırdım. 20 yıl önce abimin eski kapak Harry Potter serisi vardı ve hepsi en az 1000 sayfaymış gibi duruyordu. O zamanlar okumaya yeltenmiştim ama gözüm korkmuştu.

1 Beğeni

Yeni baskılarda puntoları küçültmüşler sanırım o yüzden daha ince duruyordur. Eski basımlarda puntolar bayağı büyüktü.

2 Beğeni

Amazon siparişim geldi. Okumak için olağanüstü istek duyduğum kitaplar değillerdi ama büyük indirimi kaçırınca teselli amaçlı aldım. Dikkatimi çeken şey ise Yabancı kitabının Y harfi üzerinde yırtılmış bir şey var ve kapağına ayrıca bir şey yapıştırılmış. Benim için sorun değil ama kitabın başına gelenleri merak ettim.

16 Beğeni

Sağ taraf İdefix, indirim koduyla ve hediye kartıyla bayağı uyguna geldi. Sol tarafsa sahaftan. Doris Lessing’ler tamamen aklımdan çıkmıştı, sahafta görünce atladım resmen. Amazon siparişim de var ama hayvan gibi kitap almış olduğumdan dolayı biraz utanıyorum paylaşmaya.:sweat_smile:

35 Beğeni

Wardstonelar :heart_eyes:

1 Beğeni

İlk okuduğum serilerdendi, altıncıdan sonrası yoktu elimde, şimdi toplayıp seriyi baştan tekrar okumak istiyorum. Öyle güzel kaldı ilk kitaplar aklımda anlatamam. :heart_eyes:

1 Beğeni

Çok isabetli bir karar almışsınız, 15 kitap da birbirinden güzeldi. Öyle ki kitaplar bittikten sonra bile arada açıp okuyasım geliyordu benim de. Öyle bir şeytan tüyü var bu seride :slight_smile:

1 Beğeni

İlknokta alışverişim.
4 ve 5. kitapların basımını bulamadım. Acaba tekrar basılır mı ?

21 Beğeni

Evet basılacak fakat çok ileri zamanda olmamak üzere tarih belli değil.

1 Beğeni

Prestijj den çıkan ciltliler geldi. Paketleme gerçekten çok iyi. Kitapların baskısı da gayet iyi. Prestijj güzel iş çıkarıyor…

17 Beğeni

Geçen hafta gelen D&R siparişim.

Bu da geçen hafta gelen Kitapyurdu siparişim. AGT Kargo ile sipariş etmiştim, yorumları okuduğumda ve bir arkadaşımın kargosunu 2 ay boyunca getirmediklerini öğrendiğimde biraz korktum açıkçası ama hiçbir sorun yaşamadım siparişten 2 gün sonra herhangi bir zararı olmadan getirdiler.

23 Beğeni

Felix yüzünden ertelemek zorunda kaldım…Mümkünse Kızıl Ana ve Hawken’den birkaç foto atabilir misiniz? :blush:

Prestij ciltli baskılar. Hepsi çok güzel.

20 Beğeni

Amazon siparişimin bir kısmı geldi. Yaşadığım mutluluğu tarif etmek zor. Kargolar yola geç çıkıp yaşadığım yer de Türkiye’nin bir ucu olunca biraz uzun sürdü süreç ama Amazon’a tekrar şükranlarımı sunuyorum. Kalan kitaplar dağıtıma çıkmış bugün onlarda gelecek. Onları da geldiğinde paylaşırım. Sadece bir kitabın arka kapağı yırtık onu da sanırım müşteri hizmetlerine ileteceğim.
İşte alışverişimdeki gelen kitaplar:

40 Beğeni

Güle güle okuyun :slight_smile: Ben Bursa’dayım bana hâlâ gelmedi ya :frowning: prime olmayan hesaptan yaptım onlar hemen geldi, prime hesabından yaptıklarım hâlâ gelmedi ve 8 parçaya bölmüşler :roll_eyes:

Çok teşekkür ederim. Vallahi ben Ağrı’da yaşıyorum sizin Bursa’da olmanıza rağmen gelmemesi şaşırtıcı. :sweat_smile:

2 Beğeni

Benim de Amazon siparişler geldi, ciddi hasar yok, hepsi ayrı paketleme şeklinde. Ama bir kitabım bizim ili geçmiş gitmiş. :slight_smile: O artık ne zaman gelir bilemiyorum, bir kaç güne sorun çözülmezse arayıp bildireceğim.

Hocam Andrew Mango’nun Atatürk kitabını ne kadara aldınız?