https://www.kelepirkitap.com/ sitesinden kitap alan var mı? Güvenilir mi, kitaplar korunaklı şekilde geliyor mu merak ediyorum.
Bi an zihnimde " ulan bir sene sonra kitap mı ge…" derken susmak. Ve jetonun geçte olsa düşmesi
Aslında Amazon’a atılmış bir taştı. Aralığın 24ünde sipariş vermiştim büyük indirimde iken. Ocak 2de geldi. Sanırım forumda amazon kargosu en son gelen(lerden)im.
Çok şükür Amazon siparişimi tamamladım. Bugün son kargomda geldi. Amazon’un ilk %50 indiriminde görüşmek üzere.
Ursula K. Le Guin - Yerdeniz Serisi’ni tek bir kitapta toplamış Metis Yayınları, onu aldım. Ursula Guin’in kitaplarını çok beğeniyorum ve bunu da uzun zamandır merak ediyordum. Umarım çevirisi güzeldir.
Bir de Dante - İlahi Komedya’yı aldım. Diğer yayınevleri nasıl çıkarmış bilmiyorum ama Altın Kitaplar’da Cehennem, Araf, Cennet’i tek kitapta toplamamış, üçü de ayrı ayrı. Bunu özellikle böyle aldım çünkü üçünde de farklı bir yerde olunacağı için ben de bunu farklı bir kitaba geçerek yaşamak; o yer değişimini, geçişi fiziksel olarak ben de gerçekleştirmek istedim. Stephen King kitapları da bu yayınevinden çıktığı için zaten sempatim var kendilerine, çevirisinden umutluyum o yüzden.
2021’in ilk kitap siparişimi verdim. Bir de aldıklarımın hepsini okuyabilecek motivasyonum / zamanım olsa tadından yenmeyecek.
amazon.com.tr den
Kara Bilim Cilt 1
Kara Bilim Cilt 2
İlker Selman - Ribozom: Döngüye Düşen Gölge
İlker Selman - Khora Kızgın Vaha
Yüce Zerey - Mima
Ömer Güngör - İnsan Değiller
Valerian Cilt 2: Bin Gezegen İmparatorluğu
Valerian Cilt 3: Yıldızsız Ülke
Bahadır İçel - Başka Öyküler
İsmail Serinken - Güneş İnsanları
kitapambari.com dan
Muhammet Aydın - Bu Gece Birini Öldüreceğim 1
Muhammet Aydın - Bu Gece Birini Öldüreceğim 2
Olcay Gökmen - Uzay Lordları
Polat Onat - Kıyamet İçin Şafak 99
Coşkun Kılıç - Brandon Gezegeni
Fehim Nadirli - Salgın
Kerem Selçuk - Uzayın Gerçek Avcıları
Nihan Sarı - Bir Androidden Öyküler
Zamanın Çocukları
Aelita
Melek Taşkın - Militan
Onur Dövücü - Son Savaş
Serdar Yıldız - İllet
Funda Özlem Şeran - Phobos
Kitabın üzerinde Amazon tepindi sanırım,neyse ki bana hediye kartı tanımlayacaklarmış aldığım fiyat kadar.
Amazon TR üzerinden şu şekilde kitap alan var mı? Kaç günde geliyor, kargo firması, takibi ve paketleme nasıl oluyor merak ediyorum.
Ben de merak ediyorum, 90 TL gibi kargo ücreti çıkarıyor. Ama adet ya da farklı kitapları sepete ekleyince lineer olarak kargo ücreti artmıyor.
Keyifli okumalar diliyorum. Acaba Nazi Almanyası adlı kitabın içindekiler bölümünü paylaşma imkanınız var mı?
Paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Uzun zamandır içini merak ettiğim kitaplardan bir tanesiydi.
Ben aldım. Tam 20 gün sürdü. Ama kutulama çok kötüydü
@Oni ilki 90 2 ve sonrakiler 135 oluyordu en son.
Hadi ya… O kadar para verip bekleyip hasarlı ürün gelirse gerçekten üzülürüm.Peki buna rağmen senin kitapta herhangi bir hasar var mıydı? Amazon’un kendi kargosu mu getirdi yoksa PTT mi?
Oradan yabancı bir firma Türkiye’ye kadar ulaştırıyor. Sonra Türkiye’den genelde Aramex alıyor ve adresine kadar getiriyor. Ben 3 defa alışveriş yaptım üçü de oradan geldi. Kitabı herhangi bir poşete sarmamışlardı, baloncuklu vs.
Belki ufak kitaplar zarar görmez ama benim aldığım epey hacimliydi.
Şu da sılıntılı gelen kitabımdı…
Yabancı kitaplarda kitapların kenarlarına kıvrılabilmesi için bir çizgi falan koymuyorlar, o yüzden okurken cildi berbat hale gelebiliyor. Türkiye’de neredeyse her kitapta var.
Bazen Türk yayınevlerinin fiziki anlamda -özel baskılar hariç- daha iyi baskı yaptığını düşünmeden edemiyorum. Gerçi son zamanlarda ekonomik sebeplerden kötüleşmeye başladı.
Alacağım kitap 1350 sayfa ve hardcover…Senin kitapta oldukça hacimli ve hasarlı gelmiş.Bu kafamda biraz çekince oluşturdu ama sanırım yine de bir şans vereceğim, en kötü iade ederim.Amazon o konuda çok fazla müşteri dostu, bilgi içinde teşekkür ederim, kafamdaki sorular cevaplanmış oldu.