Bu boyutta bir kitap kesinlikle hardcover olmalı bence de. Yoksa cidden okumak da sıkontı. Çünkü paperbacl gerçekten de kağıt kapak oluyor bazen😬 şimdiden iyi okumalar. Umarım sağlam gelir.
Yurtdışından kitap getirtirken mümkün mertebe hardcover olmasına bakıyorum, dediğin gibi ince kapakların sıkıntılı olma ihtimalleri pek fazla oluyor.Hemen yamulup, eğilebiliyorlar.O yüzden pek cesaret edemiyorum.
Teşekkür ederim, umarım.
Aslında amazon.com’dan yaptığımız alışverişten pek farkı yok @Ozgur’ün anlattığına göre . ABD veya Almanya’dan gelen ürün gümrükten geçtikten sonra Aramex devralıyor, yani Türkiye içerisindeki operasyonu aynı firma yapıyor. Mesela amazon.com’dan verdiğim sipariş, Türkiye’ye girdikten sonra Aramex tarafından Yurtiçi Kargo ile Bursa’ya, adresime gönderildi.
Teşekkür ederim. Demek ki minimum 2 adet sipariş etmem gerekir…
Yanlış hatırlamıyorsam tarife yazıyordu. İlk kitap 90, sonra eklenen her kitap için 15 ya da 20 tl gibi bir fiyatlandırması var (sayılar farazi).
Edit: Sonradan eklenen her kitap için 12 TL istiyor.
Ben okudum tavsiye ederim
Kidega’dan yaklaşık 1 yıldır alışveriş yapmıyordum. Bunda, Kidega’da fiyatların yüksek olmasının payı büyüktü. Aşağıdaki kitapları Amazon ve İdefix’ten sipariş etmiştim daha önce ama kitaplar hasarlı/sararmış durumda gelmişti. İade edip aynı kitapları Kidega’dan sipariş verdim ve pişman olmadım. Kitaplar tertemiz, sararma vs yok. Ama sipariş verdiğim başka iki kitabı Kidega stoklarda olmadığı için iptal etti.
Peki içeriği nasıl hocam? Google’dan bulabileceğimiz şeylerin kitaplaştırılmış hali gibi mi yoksa özgün bir çalışma mı?
Hangi eser acaba ? 1350 sayfa - harcover
Geçen sene okumuştum aklımda kaldığı kadarıyla detaylı bir çalışmaydı, hızlı bir okunma şekli vardı verdiği bilgiler doyurucuydu.
Bu konu özelinde bakarsak, “Naziler” ile ilgili çok kitap ve bilgi kaynağı var. İçindeki herhangi bir bilgi zaten bir belgeselde yada bir yerlerde geçmiş olabilir yada tam tersi olmuş olabilir “Nazi” konusu çok popüler ve herkesin araştırma yaptığı bir konu o yüzden bir şey diyemem ama ben öyle hissetmemiştim.
Uzun zamandır Kabalcı baskısı nasıl bir şey, millet neden kapandıktan sonra alıyor diye merak ediyordum.Sonunda da aldım ama zamanın sillesini yemiş maalesef ayrıca düz baskıymış yani.FMA’da İngilizce baskı ve 25.70’e aldım Amazon Outletten,sonra eski fiyatına döndü zaten. R.Vampire “ın 2.si de gelecek. Asıl Suikast Sınıfı bana o kadar ucuza geldi ki anlatamam.Letgo” dan tanesi 5 tl ye aldım + 9 tl’ye yakın kargo ücreti ile 4 tane manga 30 tl bile tutmadı.
Jbc’den aldıklarım:
Birkaç ay önce Watchmen ile çizgi roman dünyasına iyi bir giriş yapmıştım. Bu ikisi ile devam edeceğim.
Jbc ertesi gün gönderdi. Paketlemesi de fazla iyiydi açarken yoruldum.
The Witcher yurtdışında devam eden bir çizgi roman mı?
Goodreads’ten baktım 5. Kitap Haziran 2021’de yayınlanacak olarak gözüküyor. Jbc mevcut tüm kitapları çevirmiş.
Bu arada 2. kitap Seasons of Storm’un birkaç bölümü esas alınarak çıkarılmış. Diğerleri orijinal hikaye. 2’ye geçmeden önce Pegasus’u bekleyeceğim gibi duruyor.
Eyvah, üzüldüm