Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Conan ciltli baskısı kadar kaliteli olsun yeterli.

1 Beğeni

Ilknokta siparişim. Ajanda ters basılmış olarak geldi, iade ile uğraşmayı düşünmüyorum zira çok kullanışlı değil zaten.

33 Beğeni

Kaos Yürüyüşü’nü Delidolu’dan aldığın çok iyi olmuş. @Firtinakiran Yabancı’dan ilk kitabını bana bedava gönderecekti ama çevirisini görünce özür dileyip gönderse bile okuyamayacağımı söylemiştim.

@serdarontheroad elinize ciltli Dune serisi geçince yorum yapar mısınız? Cilt kalitesini merak ediyorum.

Tabii, hele bir gelsin de. :slightly_smiling_face:

Kidega’dan ilk alışverişimdi, kaç günde gönderirler bilmiyorum ama yeni bir seri olduğu için taze stok hafta içi gelir sanırım.

2 Beğeni

Sepette %10 kodunu da kullansaydınız keşke :slight_smile:

A7’nin Kılavuz Kitapları nasıl beğendiniz mi? Ben de almayı düşünüyorum en uygun d&r gibi görünüyor şu anda.

1 Beğeni

Henüz 1 tanesini okuyabildim.(simetri). Güzel ve öz bir genel kültür kitabıydı. Eğlenceli de aynı zamanda. Okuma rehberi konusuna elimde olanların ramamının fotoğraflarını ekledim.

6 Beğeni

Benimki neden 325₺ Hocam

1 Beğeni

10 TL indirim kupunu kullanmış arkadaş.

2 Beğeni

Sepette yüzde 10 indirim kodu mu var?

Ajandadaki sayfalar kapağa göre mi ters basılmış? Üzüldüm. :(( Almayı düşünüyorum Ocak bitecek hala almadım. Karanlık Cevher serisini de her burda gördüğümde canım çekiyor iyi okumalar dilerim.

Evet aynen öyle, hem yatay hem de düşey eksende 180 derece çevirmek lazım düzgün kullanmak için. Birkaç kişi daha almıştı, sanırım bir tek benimkinde problem var.

Bu arada ufacık bir şey, hiç kullanışlı gelmedi bana. Çok bir şey kaçırmadın yani. :slight_smile:

Teşekkürler iyi dileklerin için.

3 Beğeni

Sepette %10 kodu yok arkadaşlar. @Yorumcucadi arkadaşımız da karıştırmış. :))

Kidega “KdG2107” koduyla 100 TL ve üzerine sepette 10 TL indirim yapıyor. Bunu kullandım. 315 TL’ye düştü.

5 Beğeni

-Ekşi sözlükten alıntıdır-
Başlık; kitap satın alma hastalığı

bir bagimlilik cesididir. hastamiz gösteriş olsun ya da kutuphanede şık duruyor diye kitaba yatirim yapanlardan bircok noktada farkliliklar gosterir.
öncelikle hasta kişi , kitabi sadece satin almaz, okur da. yalniz okuma ve edinme hizlari birbirlerine uyum gostermediginden, aradaki fark, yani okunmamis kitaplarin okunmuslara orani gitgide buyur. bu durumda hastaligin ilk etaplarinda bir hayiflanma sureci yasanir. sikayet edilir zamansizliktan, hicbirseye yetisemiyor olmaktan, daha okunacak aha su kadar kitap bulundugundan. zamanla bu durum kaniksanir, zira okunan ya da gozgezdirilen bir metinde, bir arkadas sohbetinde, ilgi duyulan bir konu, yazar, vs. ile karsilasildiginda hemen soluk kitapcida alinmakta ve evde biriktilmekte olan kitap sayisi gunbegun artmaktadir. bir gun gelir kitaplikta yarisi, dortte biri okunmus, hic okunmamis, ya da soylece bir goz atilmis kitaplar ustunde bir baski olusturmaya baslarlar. o zaman hastamiz bu gidise bir son vermek lazim der ve bagimliligi kontrol altina almaya calisir, fakat genelde cabalari beyhudedir. bir sure bagimlilik kontrol altina alinir, kutuphaneye dadanilir, odunc alinan kitaplarin teslim tarihi gelip catinca soluk en yakin kitabevinde alinir. buradan da anlasilacagi gibi kisinin derdi yalnizca okumak degil, okunan metinlere sahip olmak, yaninda bulunmak, bir gun birseye bakmasi icab ettiğinde elini atacagi kaynaklari yakin cevresinde bulabilmektir. boylelikle okunmamis kitaplardan ozur dilenip baris antlasmasi imzalandiktan sonra bir ferahlama donemi gelse de artan kitap sayisini kaldirmayan kitapliga yenilerini eklemek, evin orasina burasina konuslandirilmis kitap yiginlarini duzenlemek gibi mekana ve mobleye dair problemlerin peydahlanmasi yakindir. etrafla konu uzerindeki konusmalarinda ise savunmaci bir havaya burunur. kitapciya yollandigini soyledigi arkadasi, -e daha gecen gun almadin mi sunu bunu? dediginde - birader bu meyve sebze degil ki curusun, bittikce alinsin, teessuf ederim! gibi bir cikista bulunup kabarsa da icten icte, ‘yahu hakli, hayallah, ama geldik iste simdi elim mecbur…’ bir tane daha. neyse efendim, bilincli ve bagimliliginin farkinda olan hastamiz cesitli ruh hallerine bata cika kah okur kah kitap alir, bu is boylece gider. dileğimiz gun gelip de okunmamış kitaplarin agirligi altinda ezilen hastamizin, ‘ben bu kitaplari simdi baslasam omrumun sonuna kadar bitiremem’ hesabi yapip okumayi topyekun birakmamasidir.

23 Beğeni

Biri beni anlatıyor sandım. :joy::grin::joy:

Dune ciltli setin hayal kırıklığı ve çok pahalı olması sebebiyle Kidega’nın indiriminden seriyi tamamlayıp birkaç kitap daha aldım. :sweat_smile:

28 Beğeni

Ben de böyle bir şey düşünüyorum :thinking:

27 Beğeni

Dün nöbetteyken gelen en güzel yeni yıl hediyelerim

35 Beğeni

Puslu Kıtalar sahaftan mı?

1 Beğeni

Hayır hediye olarak geldi :relaxed:

2 Beğeni