Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Labirent serisini sevmeniz beni çok mutlu etti, keyifli okumalar diliyorum. Lanetli Çocuk birkaç kişiden duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi pek iyi değilmiş. Beklentiye girmeyeyim o halde ve serinin diğer kitaplarının tadını çıkarayım. :relaxed:

1 Beğeni

İyi okumalar. Kitaplar aşağı düşecek diye korkuyorum fotoya bakarken. :smiley:

5 Beğeni

Yılın ilk kitap alışverişi Amazondan. STANISLAW LEM’i başlayalım bakalım artık. Alfa güzel yapmış kitabın tasarımını filan. Diğerlerinide okumak için sabırsızlanıyorum özellikle klasikleri.

28 Beğeni

Amazontr outlet kısmından aldığım kitaplar. İkisi 70₺ tuttu. Bunun haricinde bir kitap daha almıştım outletten büyük ihtimal o da yarın elime geçer.

23 Beğeni

Hepsi Amazon’dan. Hiç okumadığım yazarlardan almaya çalıştım.

23 Beğeni

Salı günü sipariş etmiştim, bugün elime ulaştı. İçinde 1 adet poster çıktı. Amazon’dan 39,89 liraya almıştım.

19 Beğeni

Çok güzel duruyor, hayırlı olsun. İyi bir fırsat kaçırmışız.

1 Beğeni
3 Beğeni

Son 1 adet kalmıştı. Zaten amazon indirim yaptığı zaman sınırlı sayıda yapıyor…

1 Beğeni

Yeni sipariş ettim. Fiyatları diğer sitelere göre çok uygun… Daha önce türk tarih kurumundan kitap almamıştım.

Site nasıl ? Daha önce alış veriş yapan oldu mu ?

8 Beğeni

Çoğu kitap uygun fiyatına rağmen ciltli oluyor, birkaç gün içerisinde gelecektir baya hızlı kargoya veriyorlar.Paketlemeleri vs gayet başarılı, aldınız kitaplarda çok güzel, şimdiden iyi okumalar.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Afet İnan’ın Mısır tarihi kitabı hep aklımdaydı. Gelince birkaç fotoğraf alabiliriz içinden :blush: Boyut ve baskısı epey güzel demişti arkadaşım.

3 Beğeni

Kitaplar gelince sizi etiketlerim :slight_smile:

Siteden bir kez alışveriş yaptım, kitaplar hasarsız, tertemiz bir şekilde geldi. Çok memnun kaldım yani. Fiyatlar da çok uygun.

2 Beğeni

Bkm kitaptan 28 Aralık da sipariş vermistim, bugun ulaştı . Geç gelmesi dışında bir sıkıntı çıkmadı. :slight_smile: 4 kitaba 37 tl verdim. :metal:t4:

17 Beğeni

Bu ayki siparişlerim. Artık iyice azalttım alışverişi. Ayda bir belirli miktarda kitap alıyorum. :sweat_smile: Good Omens’in 81 tl olması sebebiyle bu ay kitaplar bunlarla sınırlı kaldı.

@Firtinakiran burada olsa kaos yürüyüşünü ithakiden almadığım için tebrik ederdi. Çevirisini batırmışlar demişti en son. :sweat_smile:

32 Beğeni

Kaos Yürüyüşü’nü Tudem’den okudum ve Yabancı baskıları bugün geçti elime. Koleksiyonerlik işte. Resmen serinin özünü öldürmüş Yabancı. Çok fazla oynamalar yapılmış, anlamı tam karşılamayan kelimeler tercih edilmiş vs vs. Hatta ikinci kitap The Ask and the Answer, Sorgu ve Sır olarak çevrilmiş, üstelik ‘Yanıt’ kelimesinin seride önemli anlamı varken… Sır’la nasıl karşılamışlar anlam veremedim. Delidolu çok doğru bir tercih olmuş cidden. :+1: Zevkle okursunuz umarım.

5 Beğeni

Bulmak biraz zor oldu ama buldum. Biraz sararmışlar ama olsun. :sweat_smile:

2 Beğeni

Dune Ciltli edisyonumuzu da sipariş ettik, umarım cilt kalitesi iyidir de pişman olmam. :innocent:

16 Beğeni

Olsun, kitapları okurken elinizde Yabancı’dan Pdf falan da bulundurun, şükredip görmezden gelirsiniz. :stuck_out_tongue:

1 Beğeni