Batman: Damned çok karanlık bir hikâye. İlk 2 sayısında kafaları oldukça karıştırdılar ve geriye sadece bir sayısı kaldı. Tek sorun sayılar arasında çok fazla süre geçmesi. İkinci sayı geçtiğimiz haftalarda çıktı ve son sayı da 27 Mart’ta çıkacak gibi gözüküyor.
Black Label etiketiyle yayımlanan serilerden kötü bir şey çıkacağını sanmıyorum.
Aynen black label çok özel bir seri olacak gibi, sadece batmanle sınırlı değil diğer kahramanlarıda ekleyecekler bu işe ama şimdilik en uygunu batman olarak seçilmiş. Jbcde etiketini bu şekilde bastığına göre bu seriyi yarım bırakmaz:-)
Black Label serilerinden birkaçı belli ya.
Merak edenler için de olayı şu. DC’nin alt firması olan Vertigo, yetişkinlere yönelik seriler çıkarıyor(du). Black Label da aynı mantıkla hareket edecek ve yetişkinlere yönelik çıkaracak fakat tek farkı bildiğimiz “mainstream” karakterler olacak (Superman, Batman, Wonder Woman gibi).
Batman: Damned harici şimdiye kadar duyurulan serilerde şunlar:
Superman: Year One (Frank Miller, John Romita Jr.)
Batman: Last Knight on Earth (Scott Snyder, Greg Capullo)
Batman: Three Jokers (Geoff Johns, Jason Fabok)
The Other History of the DC Universe (John Ridley, Alex Dos Diaz)
Ve en merakla beklediğim tabii ki 3 Joker hikayesi. Son Justice League finalinde 3 tane Joker olduğu ortaya çıkmıştı.
Marvel evreninden kopmayı başardım fakat DC evreninden kopamıyorum bir türlü.
Ay bitmeden kitap almayacaktım sözde, Richard Dawkins’in Gerçeğin Büyüsü kitabı gelecek aylar için kitap alışveriş listemdeydi. Şimdi görselleri paylaştın, " alacaksanız bekleme yapmayın " diyorsun herhalde, İthaki’nin 28’inde çıkacak kitaplarıyla birleştirip alayım…
Kitapyurdu,bu gün 11’de sipariş verdim ,kargoya vermişler .Şaşırttı doğrusu.Daha önceki alışverişten hediye kart vermişti ücretsiz ,bu şekilde keyifli bir alışveriş oldu.
@Paul-Atreides Atlas’ın Yükü kitabını tavsiye ederim. Bu kitapta, aldığınız mitolojik kitapta Alfa’nın bastığı seri içindeki kitaplar dolayısıyla o seri ilginizi çekebilir.