Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Ne kusuru estağfurullah. Ben sadece linç yemeyin başınız ağrımasın diye söylemiştim. Foruma da yeni gelmiş olduğunuz için bilmiyorsanız öğrenin diye söylemiştim. Bu arada hoş geldiniz.

1 Beğeni

BKM den kargo bedava kampanyası ile 4.44 TL ye Metis 2019 ajanda aldım. Bakalım gönderecekleri mi?

Çıkarda alınmaz mı:-)

2 Beğeni

Onun yerine İdefix’ten 50 ₺’lik metis alışverişi yapsaydınız.

Bu sene limitimi aştım maalesef :slight_smile:

1 Beğeni

Dayanamadım yine aldım çok değil ama aldıklarım şunlar.

Karanlık Orman - Cixin Lu
Balıkçıl Gözü - Ursula K. LeGuin
Gelecek Seneyi Bekle - PKD
Gitanjali - İlahiler

Yapmam dediklerimi son hız yapmaya devam ediyorum. En son da özel baskı kitap aldım işte nolsun 🤦
Yanlız bu kadar hoş olacaklarını da düşünmemiştim açıkçası çok beğendim ikisini de… Bakalım sırada ne var :eyes: Şaka bir yana biraz daha sakinleşmeyi öğrenmeliyim sanırım…

5 Beğeni

Büyük İskender ile ilgili bir kitap alacağım şu ikisi arasında kararsız kaldım. Fikri olan ya da kitap önermek isteyen olursa yardımı dokunur pek bir bilgim yok bu konuda.

Harold Lamb’in Cengizhan kitabı berbattı tamamlamadım. Diğer yazarı bilmiyorum ama yayınevi Kronik Kitap ve tarih konusunda seçici davranan bir yayınevi.

2 Beğeni

bulabilirsen bu seriyi al. Ben araştırıyorum ikinci el olarak.

2 Beğeni

Buldummu kaçırmam :-)30tlye kaptım. Kitap_20181217143543_265591_7

3 Beğeni

6.45 çevirilerinde sorunlar var diye okumayı çok istesemde seriyi almaya elim gitmiyordu. Bunun hakkında okuduktan sonra kısa bir yorum yapar mısınız?

2 Beğeni

Tabi gelir gelmez başlarım, umarım çeviri kötü değildir:-)

Çeviriden memnun olan yok gibi.

1 Beğeni

İki kere bu seriye başlayıp, her ikisinde de ilk kitabı yarıda bıraktım. Okuduğumu anlamakta sıkıntı yaşadım, çeviriyle mi alakalı yazarın dili mi beni sarmadı bilmiyorum.
Yanlış hatırlamıyorsam okurken bölümler sanki ayrılmamış gibiydi olay bir anda değişiyor ve ilk bir kaç cümlede bunu anla sonra paragraf başı geri yap durumları yaşamıştım. Kısacası 2 kez başladım 2 kez bıraktım 3. kez başlarmıyım emin değilim.

1 Beğeni

Valla artık okuyacağız iyisiyle kötüsüyle zaten çok kötü ise yarıda bırakırım. :slight_smile: ama ben hiç bir kitabı ne kadar kötü olursa olsun yarıda bırakmadım.

Ya içim parçalandı :disappointed_relieved:

4 Beğeni

Bu yazıdan sonra almaktan vazgecmistim.

1 Beğeni

Çok şükür. Siz bizim gibi yanmadınız en azından.

Kaç yıl oldu, halen çıktığı gün verdiğim 18.5 TL’nin hiçbir kuruşunu helal etmiyorum. Ben bundan büyük facia görmedim.

2 Beğeni

6.45 çevirisi için şöyle söylesem çok itiraz eden olmaz herhalde: kitabın İngilizcesini internet üzerinden bulun, sonra tüm metni Google Çeviri ile Türkçeye çevirin ve öyle okuyun. Emin olun daha çok zevk alacaksınız. Neuromancer’ı ön sipariş ile alıp dili yanmış biri olarak söylüyorum bunu.

4 Beğeni