Kitapyurdu siparislerim geldi.Lotr altında az biraz ezilme var.D&r da umarım dune 2.kitabı temin edip en kısa zaman yollar.Alınan kitaplar umarım en kısa surede biter.Okunacak çok kitap var.Hep tamam derken bir bakiyim yeniler neler diyip siparişi verirken buluyorum kendimi.
@birisi43@Braveheart64 Seçimlerinize bayıldım ikinizin de. Çok güzel kitaplar almışsınız. Ben dün İvan İlyiç’i bitirmiştim, hemen onunla başlayın naçizane tavsiyem. Ben bayıldım, bir daha okuyasım var
Şimdi mesajımı okurken gördüm fotoğrafı yukarıda. Kendi kendime aaa orada başka şeyler de varmış nasıl görmedim diyorum. Meğer siz yeni fotoğraf koymuşsunuz
Dune serisini (hatta ana seri dışında olanlarda dahil ) Kabalcı’dan almadığıma her geçen gün pişman oluyorum. İthaki bir türlü ana seriyi tamamlayamadı. Tamamlanmadığı için bende okumaya başlayamadım…
En son 6 kitaptan 4’ü kalmıştı. Platin üyelik de bulursanız, en uygunu açık ara Kitapyurdu. Bulamazsanız da söyleyin, kullandığım bir tane başkasının platin hesabı var.
Robert Silverberg’in derlediği ve Stephen King, Ursula K. LeGuin, Terry Pratchett, Anne McCaffrey, Orson Scott Card ve George R.R. Martin gibi yazarların öykülerini içeren bir derleme , ama araştırmama rağmen ne romanı hakkında ne de yayınevi hakkında tam bilgi bulamadım. Bilgi sahibi olan biri fikrini söyleyebilir mi?
Bendeki karton kapak ama cildi ve çizimleri çok iyi. Flaneur kalitesi belli oluyor. İlk çıktığında ciltli versiyonu da vardı ama fiyatı nedeniyle vazgeçmiştim. Rafta okumak için sıra bekliyordu sizin gönderinizden sonra biraz okuyup yorum yapayım dedim ama elimden düşmedi. Yalnız şu uyarıyı da yapayım: Bazı okuyucalar için sert gelebilecek/tepki gösterebilecekleri çizimleri ve anlatımı olabilir.
Ünlü yazar ve editör Robert Silverberg, bu kısa roman koleksiyonuna katkıda bulunmak için Fantasy’deki en iyi yazarlardan on birini topladı. Her yazardan, en ünlü dizisinden birine dayanan yeni bir hikaye yazması istendi.
Stephen Ünlü yazar ve editör Robert Silverberg, bu kısa roman koleksiyonuna katkıda bulunmak için Fantasy’deki en iyi yazarlardan on birini topladı. Her yazardan, en ünlü dizisinden birine dayanan yeni bir hikaye yazması istendi.
Stephen King , “Eluria’nın Küçük Kızkardeşleri” ndeki Karanlık Kule dünyasında, Gunslinger, Roland’ın hikayesini anlatıyor.
Terry Pratchett , Discworld’de, büyülü bir yarışma ve cadı Granny Weatherwax’ta, “Deniz ve Küçük Balıklar” daki eğlenceli bir olayla ilgilidir.
Terry Goodkind , “Gerçekler Kılıcı” dünyasında alemler arasındaki Sınırın kökenini anlatıyor Kemikleri
Orson Scott Card , “Grinning Man” da Alvin ve Tales of Alvin Maker’ın masallarından bir iplik geçiriyor.
Robert Silverberg , “Yedinci Tapınak” ta, Majipoor’a ve Lord Valentine’ın antik bir mezardaki macerasına geri döner.
Ursual K. Le Guin , “Dragonfly” da sihir öğrenmek isteyen bir kadını canlandıran ünlü Earthsea kitaplarına bir film ekledi.
Tad Williams , “Yanan Adam” daki Hafıza, Üzüntü ve Thorn’dan önceki çağlarda büyük ve perili bir kalenin karanlık ve büyüleyici hikayesini anlatıyor.
George RR Martin , “Çit Şövalyesi” macerasında, destanı olan Buzdan ve Ateşten Bir Şarkı’dan önce bir nesil yarattı.
Pern’in şairi Ann McCaffrey , “Runner of Pern” deki romantizm ve macera dünyasına bir kez daha döner.
Raymond E. Feist ’
Robert Jordan , “Yeni Bahar” da, Zamanın Çarkına kadar giden yıllarda, Lan ve Moiraine toplantısı ve Son Savaşta liderlik etmek için büyümesi gereken çocuğu aramaya başlamasında önemli olayları anlatıyor. https://www.goodreads.com/book/show/77232.Legends?from_search=true