Sosyal Medya Platformlarında İlgi Çeken Yorumlar

Yazılanların devamını da okuyun bence.

19 Beğeni

Alper abi Wiki listesinde krater ismimlerinde paşayı bulamadım. unnoficial listede var.Bu konuda haber yapılmış bazı paylaşımlar var ama resmi bir yerde yok. Sen de uygun olunca bir bakar misin?

Sanıyorum bir kişinin kendi adlandırması:
https://the-moon.us/wiki/Unofficial_Names_(A_to_F)

1 Beğeni

Yeni güncelleme geldi Mesih tarafından. İnş Fuse tea mango-ananas bozmuyordur.

8 Beğeni

5 Beğeni

:joy: :joy:

14 Beğeni
7 Beğeni

resim

11 Beğeni

afjdksajdjsk

6 Beğeni

21 Beğeni

Kadınların rahat oldukları nadir konulardan biri sanırım bu. Tersi durum çok tuhaf geliyor: Kapağında yarı çıplak bir kadının sergilendiği kitaplar okuyan erkekler. Öyle kitaplar var mı acaba? Ve erkekler okuyor mu?

Gerçi bu kanka-gömleğimi-gördün-mü kapaklı kitapları kim okuyor, onu da bilmiyorum.

2 Beğeni

Kitapların kahramanı Gray Fullbuster olsa gerek.

1 Beğeni

Çünkü Mina Hanım’ın belirtilen eseri çok akıcı. Hem de bir nevi Cumhuriyet döneminde değişik bir yolculuğa çıkartıyor bizi, Falih Rıfkı’nıın çok büyük adam olmasından, Necip Fazıl’ın ve Yahya Kemal’in pek de tanındıkları gibi olmadıklarına, TİP’in kuruluşundan Behice Boran’a kadar değişik bir yolculuk var.

Pek anı kitabı okumadım ama bizde anı türünde eserler pek suya sabuna dokunmadan yazılıyor gibi. Ölünün arkasından konuşulmaz hesabı, bilindik kişilerin olumsuz tarafları anılarda pek anlatılmaz.

Ben Bir Dinozorun Anıları’nı okuduktan sonra Bir Dinozorun Gezileri’ni de aldım ama daha başlamadım.

3 Beğeni

Tarih konusunda yanılıyor olabilirim, 2000- 2001 galiba. Üniversite de özellikle kadın arkadaşlar olmak üzere öğrenci hoca herkesin elinde vardı bu kitap. Ben de o dönem okumuştum.

Doğan kitap yeni baskısını yapmadı galiba ama Mihri Belli’nin anılarını da bulursanız okuyun. Belki de genç Osmanlılardan sonra bir ilk, Yunan iç savaşına dahi katılmış.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim üstat, alışveriş listeme ekledim.

1 Beğeni

11 Beğeni

Daha ilk soruda elenen Milyoner yarışmacılarına artık empati yapabiliyorum.

2 Beğeni

:joy:

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/haci-yakisikli-150-yil-once-istanbul-havalimaninin-ic-hatlar-terminalinden-mekkeye-gidiyorduk-1927658

7 Beğeni

Evet. O zamanlar çölde kar diz boyuydu. Elektrik falan yoktu. Mum ışığında televizyon izlerdik. Mekkeye falan havalimanından kalkan deve ve eşeklerle giderdik.

4 Beğeni
3 Beğeni