Biz de pek yapılmıyor, yapılamıyor ama özellikle Mahşer ve O ABD ve Avrupa da çok daha sık kapak değiştiriliyor. Mahşer’in bizde olan kapağı ABD’li yayıncının Mass Market Paperback baskısının son kapağı
Biz de pek yapılmıyor, yapılamıyor ama özellikle Mahşer ve O ABD ve Avrupa da çok daha sık kapak değiştiriliyor. Mahşer’in bizde olan kapağı ABD’li yayıncının Mass Market Paperback baskısının son kapağı
Teşekkürler Ki̇tapyurdu ve Babil’e bir soracağım ilan var ama ellerinde kitap var mı diye. Yeni basıldıysa zaten yakında her yerde bulunmaya başlar
Bir aşk hikayesi ve zifiri karanlık yıldızsız gece gibi mesela… kapak yenilemeden bassalar da gayet olur benim için ama daha çok bekleriz gibi geliyo:/ yeniden baskısı yapılcak denilen yazma sanatı bile ne kadar uzun sürdü onlara ne zaman sıra gelicek bakalım.
@fortknoxt dediği gibi “Şeffaf” Kitapyurdu’nda tükenmiş.Ben de ay sonu gibi sipariş vermeyi düşünüyordum.Tekrar basılır sanırım ? Veya risk almayıp stokta gözüken başka sitelerden(Kidega,Babil) sipariş mi versem bilemedim
Ben risk almayıp başka yerden aldım. Altın Yayınlar olunca ne olacağını kestiremiyorum.
Hayaletin Garip Huyları için Altın yayınlarının verdiği cevap
Babil’den almış olduğum şeffaf kitabı hariç diğer kitaplarım elime ulaştı. Şeffaf kitabı hala temin sürecinde gözükmekte inşallah iptal etmezler. Kitabı alacak olanların bilgisine.
Böyle yazıyorlar ama genelde temin edilemiyor, bilgin olsun. Bence kitapçılarda hala raflarda tükenmemişken temin et, yoksa ormanda gezinen Bobbi sen olabilirsin
Ben tükendiğini düşünmüyorum. Fuar görsellerinde kitaptan var. Şu an üç geçen hafta iki fuar vardı yanlış değilsem. Kasım başı da Tüyap var. Muhtemelen baskılar fuar stantlarında.
Ankara kitap fuarından bildiriyorum. Çok fazla sayıda Şeffaf var. Muhtemelen fuarlar yüzünden dağıtmıyorlar yeni baskıyı bekliyorlar.
Hocam indirim oranları nasıl genel olarak? Misal ithaki ne kadar indirim yapmış? Altın Kitaplar ne kadar yapmış?
İndirimler hayal kırıklığı. %25 İthaki, 30 Altın. Çoğu yayınevi 20-25 civarı. Alfa 15-20’ye düşürmüş indirimi. Bir de pek çok yeni kitap gelmemiş. Hafta içi gelecekmiş.
Pazarlık imkanı var mı bari?
Ben indirim oranını görünce hiç yanaşmadım standa, siteden verdim siparişi.
Neyse bakalım, yapacağız bişiler
Alfa’da genelde arka tarafta kasada bir amca oturuyor. Gözlüklü bıyıklı amcamız sadece kafa sallayarak iletişime geçebiliyor ve indirim yapmıyor Zaten ona soruyorlar indirim oranını. Tabi heryerde aynı kişi olmayabilir. Ama Alfa biraz bu konularda katı. Belki soru hattındaki yetkiliden bilgi alıp referansla falan gidilebilir.
Pazarlık yaparken umarım gözlüklü bıyıklı amcaya yakalanmam
Fuardaki indirim oranlarını okuyunca bakıp not alacakmışız gibi hissediyorum daha çok. Evlere dağılınca da bilgisayar başında dirsek çürütürüz.
Sana güveniyorum. “Cadı” olarak ikna ve pazarlık kabiliyetine olmazsa büyü gücüne inanıyorum