Stephen King Kitapları

Biz de pek yapılmıyor, yapılamıyor ama özellikle Mahşer ve O ABD ve Avrupa da çok daha sık kapak değiştiriliyor. Mahşer’in bizde olan kapağı ABD’li yayıncının Mass Market Paperback baskısının son kapağı

hardcover
paperback
massmarket

1 Beğeni

Teşekkürler :pray: Ki̇tapyurdu ve Babil’e bir soracağım ilan var ama ellerinde kitap var mı diye. Yeni basıldıysa zaten yakında her yerde bulunmaya başlar

1 Beğeni

Bir aşk hikayesi ve zifiri karanlık yıldızsız gece gibi mesela… kapak yenilemeden bassalar da gayet olur benim için ama daha çok bekleriz gibi geliyo:/ yeniden baskısı yapılcak denilen yazma sanatı bile ne kadar uzun sürdü onlara ne zaman sıra gelicek bakalım.

2 Beğeni

@fortknoxt dediği gibi “Şeffaf” Kitapyurdu’nda tükenmiş.Ben de ay sonu gibi sipariş vermeyi düşünüyordum.Tekrar basılır sanırım ? Veya risk almayıp stokta gözüken başka sitelerden(Kidega,Babil) sipariş mi versem bilemedim :thinking:

1 Beğeni

Ben risk almayıp başka yerden aldım. Altın Yayınlar olunca ne olacağını kestiremiyorum.

1 Beğeni

Hayaletin Garip Huyları için Altın yayınlarının verdiği cevap

com

5 Beğeni

Babil’den almış olduğum şeffaf kitabı hariç diğer kitaplarım elime ulaştı. Şeffaf kitabı hala temin sürecinde gözükmekte inşallah iptal etmezler. Kitabı alacak olanların bilgisine.

1 Beğeni

Babil tarafından gönderilen mail. Daha önce gelen mail de 15.10.2019’du şimdi de 22’sine atmışlar.

4 Beğeni

Böyle yazıyorlar ama genelde temin edilemiyor, bilgin olsun. Bence kitapçılarda hala raflarda tükenmemişken temin et, yoksa ormanda gezinen Bobbi sen olabilirsin :smile:

3 Beğeni

Ben tükendiğini düşünmüyorum. Fuar görsellerinde kitaptan var. Şu an üç geçen hafta iki fuar vardı yanlış değilsem. Kasım başı da Tüyap var. Muhtemelen baskılar fuar stantlarında.

4 Beğeni

Ankara kitap fuarından bildiriyorum. Çok fazla sayıda Şeffaf var. Muhtemelen fuarlar yüzünden dağıtmıyorlar yeni baskıyı bekliyorlar.

3 Beğeni

Hocam indirim oranları nasıl genel olarak? Misal ithaki ne kadar indirim yapmış? Altın Kitaplar ne kadar yapmış?

1 Beğeni

İndirimler hayal kırıklığı. %25 İthaki, 30 Altın. Çoğu yayınevi 20-25 civarı. Alfa 15-20’ye düşürmüş indirimi. Bir de pek çok yeni kitap gelmemiş. Hafta içi gelecekmiş.

1 Beğeni

:scream: Pazarlık imkanı var mı bari?

1 Beğeni

Ben indirim oranını görünce hiç yanaşmadım standa, siteden verdim siparişi.

1 Beğeni

Neyse bakalım, yapacağız bişiler :smiley:

1 Beğeni

Alfa’da genelde arka tarafta kasada bir amca oturuyor. Gözlüklü bıyıklı amcamız sadece kafa sallayarak iletişime geçebiliyor ve indirim yapmıyor :slight_smile: Zaten ona soruyorlar indirim oranını. Tabi heryerde aynı kişi olmayabilir. Ama Alfa biraz bu konularda katı. Belki soru hattındaki yetkiliden bilgi alıp referansla falan gidilebilir.

1 Beğeni

Pazarlık yaparken umarım gözlüklü bıyıklı amcaya yakalanmam :smiley:

1 Beğeni

Fuardaki indirim oranlarını okuyunca bakıp not alacakmışız gibi hissediyorum daha çok. Evlere dağılınca da bilgisayar başında dirsek çürütürüz. :sweat_smile:

2 Beğeni

Sana güveniyorum. “Cadı” olarak ikna ve pazarlık kabiliyetine olmazsa büyü gücüne inanıyorum :joy: