Fuar bakıp not almakta zor. Bugün belki ilk gün olduğundandır, belki Ankara’yı önemsemediler Alfa ve İthaki’de yeni çıkanların bir kısmı yoktu.
Ankara fuarıyla alakalı genelde aynı şeyleri duydum defalarca ama İstanbul Tüyap için özel kitaplar da oluyor. Genelde her şeyi bulabiliyorsunuz. Özellikle İthaki, Epsilon, Can, Pegasus birden fazla stantla bulunuyorlar. Epey dolu dolu geçiyor. Bu sebeple gitmekten vazgeçemediğim bir yer.
@Ufuk Bakalım artık nasip. Ben hâlâ İstanbul’a geçebilmiş değilim. Benim cephede işler biraz karışık.
En kötü uzaktan kürene bakarak yardım edersin
@Erdal_01 Dan Brown resimli ve ciltlisi var o kitabın senin ki bunlardan biri mi?
Evet resimli özel baskı. Ben kazık yedim ama diğerlerinin baskısı yok, bunun da yok sanıyordum. Neredeyse etiket fiyatı verdim sahafa
Sahaftan mı aldın? Neyse boşver belki @alper’e Cehennem’in sahaf versiyonu diye satabilirsin
O kadar sevmiyorum Dan Brown kitaplarını Şimdi baktım @Erdal_01 bir çok sitede satışı varmış kitabın. Etket fiyatına yakın aldıysan çok zarar etmemişsindir.
Resimli baskı aynı zamanda ciltli mi peki?
Zarar denmez tabiki ama ben sahafta baskısı olmayan kitap buldum sanıp Altın standında kitabı görünce şok oldum
Çok şükür haberi geldi. Darısı çevirisi yapılmamış yeni kitaplara.
Fiyat 40 ₺ internet satışında genellikle %35 indirim oluyor. Sanırım 26 ₺ gibi bir fiyata alabiliriz.
O’nun eski basımlarındaki sansür ve bölümlerin çıkarılması, Kara Kule’nin son derece kötü çevirileri derken Altın Kitaplardan iyice soğudum ve İngilizce okumaya başladım Stephen King’i.
Çeviriler ya da içerik şu an nasıl bilmiyorum ama Türkçedeki her yeni King kitabı beni İngilizcesine yönlendirmekten başka bir şey yapmıyor.
Teşekkürler Altın Kitaplar /:
Bence de daha iyi olmuş. En azından inat etmiyorlar yaptık oldu diye.
Kesinlikle daha hoş olmuş. King okuru değilim ama görünce hoş gelmemişti. Farelerden de korkmam veya tiksinmem ama kapakta hoş durmamıştı. Bir de kitap adı sebebiyle aklım hep Wardstone Günlüklerine gidiyor.
Yazarın sadece karanlık öyküler kitabını okudum. Küfürlerin sansürlenmesi zaten başlı başına bir soğuma sebebi, kendilerine göre tabi gerekçeleri vardır ama küfür edebilecek bir karakter küfür etmeli. O karakteri oluşturan yazardan daha iyi biliyor olamaz kimse. Korku ve King kitaplarına soğuma sebebim oldu bu benim.
King gibi yetişkinlere hitap eden bir yazarın kitabı neden sansürleniyor ki? Mantıksız değil mi bu?
Mantıksız elbette hem ayrıca Fareli kapak ne güzeldi, ne güzel planlarım vardı. Arkadaşıma hediye alacaktım.
Sadece kitap değil filmlerden dizilere kadar sansür vardı ülkemizde, yeni yeni kırılıyor. Muhtemelen o dönem aman ağzımızın tadı bozulmasın Rıza Bey tadındaydılar.