Tanrı King i Altın Yayınlarından kurtarsın
Tamamdır almıyorum
Ama bir durun hocam, hemen vazgeçmeyin. Bu bahsettiğim tiksinç çeviri 2. kitapta, diğer kitaplar o kadar kötü değil (serinin hepsini okumadım). Kara Kule serisi güzel de bir seridir, tavsiye ederim. 2. kitabı atlattıktan sonra tamam
Duyumsamak, gereksinmek, duyumsamak, gereksinmek, duyumsamak, gereksinmek… Her sayfada bu iki kelimelerden bolca var. İşin en kötü yanı da bu kelimeleri bir müddet farkında olmadan konuşma anında kullanıyorsunuz. Her neyse berbat ötesi bir çeviriyle bitirdim o romanı. Sırf yazara saygımdan ve sevdiğimden dolayı katlanabildim.
Israrla devam edin, alışıyorsunuz. Ben 22 yaşımda okumuştum; hala nasıl rahatsız olurum düşündükçe, çok iyi anlıyorum sizi. 4. Kitaptan sonra biraz daha düzeliyor diye hatırlıyorum. İlk 3 kitap eski, ondandı sanırım bu durum.
Bir arada sözcüklerin sonuna -sel,-sal eklemek modaydı, hücumsal-defanssal gibi Dilimizde “Su-luk” diye bir sözcük var, matara yahu o ne suluğu.
Suluk diye sözcük oluyorsa ayakkabıya veya çoraba da ayaklık diyelim oldu olacak
Duyumsamak yerine hissetmek kullanılmasını tercih ederdim. Yayınevi bir yanlış görmüyor mu acaba şimdiye kadar değiştirilmemesi ilginç.
amazon indiriminden aldım kara kule serisinin 5 kitabını. bende birincisi vardı.
gelen 5 kitap aynı boyutta ama bendeki küçük kaldı farklı boyutlarda mı basıldı daha önce bu seri. ben yıllar önce almıştım ilk kitabı.
Yeni baskılarla beraber boyutlarda değişti
5 eksik kalmıştı, onunla beraber tekrar birinciyi de alacağım mecbur.
İlk kitabın farklı boyutu yok. Yeni baskı da olsa aynı boyutta basıyorlar. Yani 1. kitap kısa diğer kitaplar uzun. Tekrar almanıza gerek yok.
Bana niye hep kısalar denk geldi acaba bilmiyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.
Enstitü içinde geçen gün instagramda temmuz ayında çıkacak dediler. Çifte mutluluk olsun.
Kapağı çok beğendim. Enstitü’yü merakla ve sabırsızlıkla beklemekteyiz.
Arada bir yerde Elevation yok muydu? o ne oldu acaba.
Satışa açılmış
Arkadaşlar “Mahşer-Kaptan Trips” Çizgi romanı bir seri mi yoksa tek başına bir çizgi roman mı?
Elevation neden basılmadı bilen var mı?