Stephen King Kitapları

Geçen yıl yayınevine Azrail Koşuyor kitabını basarken diğer basılmayan Roadwork, Body ve Rage öykülerini de ekleyiverin diye öneri de bulunmuştum belki öyle yaparlar. Hatta çizgi romanlarını da kutulu şekilde bassanız tadından yenmez diye de yazmıştım. Önerilerimi editörlerine ileteceğini söylemişlerdi.

2 Beğeni

Orjinali tek hikaye The Running Man, Altın zaten genişleterek basmıştı. The Running Man ve The Long Walk var Altın baskısında.

Altın yayınları Bachman Books olarak çevirmemiş zaten kitabı.

2 Beğeni

Az önce soruma cevap verildi. Sadece Ben’in hikayesi varmış içinde. @alper @Erdo

3 Beğeni

Sanki bu baskıda The Long Walk yokmuş…

@Lorien_archers Evet, öyleymiş, genişletilmiş mi derken daraltılmış. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu Long Walk, Body, Rage ve Roadwork nerede nasıl basılacak acaba? Tam da fırsatıydı aslında.

Edit: Şunu ekleyeyim. Ben bu kitapların sayfa sayısını bilmeden yazıyorum. Tek kitap halinde basmaya uygunsa sorun yok.

The Long Walk ayrı bir baskı olarak gelecekmiş. Muhtemelen diğer Bachman hikayeleri de tek baskı olarak yapılacak.

2 Beğeni

King okumama sebebim olan bu yayınevinin kapakları da beni ayrı çıldırtıyor. Uzaktan bakınca futbol kitabı gibi duruyor.

Kafamda canlanan:

Sahada yaptığı atik koşusuyla dikkatleri üzerine çeken genç bir futbolcunun hikayesi. Öyle ki topun ayağına değmesiyle karşı kalede olması göz açıp kapayıncaya kadar sürüyor. Bu özelliğiyle ünlenen farazi sporcuya lakap olarak Azrail diyorlar. Olaylar olaylar… Bir Road Runner hikayesi…

4 Beğeni

Hep beraber mesaj atalım altın kitaplara da belki zifiri karanlık yıldızsız geceyi basarlar. Kaç kere mesaj attım hep mesajımı beğeniyorlar başka cevap yok.

4 Beğeni

Hem kendi hesaplarımdan hem aile üyelerinin hesaplarından hem de arkadaşlarım aracılığı ile uzun zamandır mesaj atıyorum bu kitap için. ‘‘Kapakları değişecek. Basım tarihi belli olduğunda duyurusunu yapacağız.’’ diyorlar her seferinde. Yoruldum artık. King’in bu yayınevinde olmasına üzülüyorum doğruyu söylemek gerekirse. Geçmişte yaptıkları kesmeler, yazara yeterince değer verilmemesi, kötü kapaklar… :confused: Muhtemelen Billy Summers ve eski kitaplardan birkaç tanesini daha basıp bu yılı noktalarlar King açısından.

1 Beğeni

Eğer Billy Summers aynı kapak olmaz ise baskı yapalım değiştiririz

2 Beğeni

Asıl bu kapaklar beni cezbediyor. Stephen King’in Rock n Roll ya da Heavy Metal bir tarafı olduğunu düşünmüşümdür hep. Kendisi zaten yazarken Heavy dinliyormuş. O yüzden bu kapaklar hem yazara hem de kitaplarına çok uygun geliyor. Canlı renklerle öne çıkarılmış detaylar ve en başta metalik gri harflerle Stephen, ondan daha büyük bir yazıyla da King yazısı. :heart_eyes:

Yalnız fikri (ç)alabilir miyim? Aşırı kaliteli. :thinking: Biraz ekleme yaparsam sanırım maç maç öykü kitabı hâline getirebilirim.

3 Beğeni

Font ile alakalı sorunum yok veya canlı renkler olması. Benim sorunum kapak tasarım görselleri. Tabii siz seviyor olabilirsiniz ama kapaktaki King yazısını kaldırdığımda kafamda çok ucuz bir çalışma olarak tanımlıyorum maalesef. Yok satan bir yazarın kapaklarının da özel olması gerekir bana kalırsa. Olmayacaksa zaten kitabı satan yazar ismi, bu yüzden görsel koymasalar da olur.

Fikri çalabilirsin.

1 Beğeni

Ben kapaktaki kramponları öykünün İngilizce adına yani Running Man’e bir gönderme olarak okudum. Orak zaten mâlum. Ama film için yapılan O kapağını ben de beğenmedim, o konuda haklısınız. Sırf yazarın adına bakarak almıştır alanlar da.

Azrail Koşuyor

|Arka Kapak Yazısı|
|—|—|—|—|—|
|“Yarın öğlen av başlıyor. Bu yüzü unutmayın!” Yıl 2025. Amerika’da kâbus gibi bir düzen hâkimdi. Ülkeyi yönetenler büyük bir sınıf farkı yaratmışlardı. Halkın çoğu yoksuldu. Televizyon programları insanların para için hayatları üzerine bahse girdiği bir platform haline gelmişti. Ben Richards da o çaresiz adamlardan biriydi. İşsizdi, parasızdı ve ümitsizdi. Hasta kızının tedavi olması gerekiyordu. Ben’in yapabileceği tek bir şey vardı: Koşucu programına katılmak ve bir milyon dolar kazanmak. Yarışmanın amacı onu öldürmekle görevli Avcılar’dan kaçmak ve otuz gün boyunca hayatta kalmaktı, hem de gezendeki hemen herkes onu seyrederken ve ele vermeye çalışırken… Acaba şimdiye dek kimsenin sekiz günden daha fazla hayatta kalamadığı yarışmayı Ben Richards kazanabilecek mi? Acımasız sistemi yenebilecek mi? Sonucu ne olursa olsun, Ben bu ölüm kalım oyununda sonuna dek gitmeye hazırdı…|

|Sayfa Sayısı|
|—|—|—|—|—|
|280 Sayfa|

|Piyasaya Çıkış Tarihi|
|—|—|—|—|—|
|10.01.2022|

|Fiyatı|
|—|—|—|—|—|
|52 TL|

Kaynak: AZRAİL KOŞUYOR - STEPHEN KING - Altın Kitaplar

https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/215762e1a05a403c886e7230ad88b00f

5 Beğeni

0 tl gözüküyor. Sizce 200 sayfalık kitap için ne kadar isterler ?

1 Beğeni

52 TL etiket fiyatı. :slight_smile:

3 Beğeni

https://www.kirmizikedi.com/kitap/urun/215762e1a05a403c886e7230ad88b00f

3 Beğeni

Platin ile 32 TL

6 Beğeni

Ben de aldım. Bir an önce kavuşalım :slight_smile:

2 Beğeni

Bunlar dışında Türkiye’de yayınlanmayan okunacak kitaplar var mı?

1 Beğeni