Bill Hodges için mi soruyorsunuz. Aslında Bill Hodges bir üçleme.
Bay Mercedes
Kim Bulduysa Onundur
Son Nöbet
Yabancı ve Kan Varsa öyküsü doğrudan bu serinin bir devamı değil. Yan hikayesi gibi. Bill Hodges üçlemesinden sonraki zamanda geçiyor.
Benim bildiğim Bill Hodges veya Holly Gibney ile ilgili başka kitap / öykü yok.
Genel anlamda Stephen King kitaplarını soruyorsanız, eksik öyküler, orjinali ile farklı kitap adları vs bir tarafa bırakırsak yenilerden “Billy Summers” bu sene Altın basacak.
2021’de çıkan ve henüz çevrilmeyen “Later” var. muhtemelen onun telifi İnkılap / Sayfa 6’da. Çeviri durumu nedir bilmiyorum.
Yurt dışında bu sene şubat ayında Gwendy’in yeni kitabı çıkacak, onun yayın hakları İnkılap / Sayfa 6’da.
Geçen yaz sormuştum, Altın yayınları “çeviriyoruz, yayınlayacağız” diye net bir cevap vermedi. Aklıma kitabın karakterleri nedeniyle çevirip yayınlamaktan mı çekiniyorlar ihtimali geliyor.
Doğru diyorsun şimdi kontrol ettim. Benim aklımda farklı kalmış. Tılsım ile Ejderhanın Gözleri bağlantılı diye hatırlıyordum. Ama Yaratık ile Kara ev arasına bir bağlantı olması lazım.
Azrail Koşuyor geldi ama bence buna 2. baskı demek yerine 1. baskı demeliydiler. Çünkü 1. baskıda iki ayrı hikaye var bu 2 baskıda ise sadece Azrail Koşuyor var.