Eylül sürprizi ne acaba ?
Önce bir aklıma Later geldi ama o kitabın ajansı farklıydı. ![]()
Bence The Long Walk olabilir.
Duma Key’dir bence. 2 senedir basılacak diye konuşuluyordu Uykusuzlukla beraber. Yanına Mahşeri koymuşlar görselde, kalın bir kitap gelecek diye yorumlanabilir.
Olabilir.
Sosyal medya yorumlarına baktım, Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece’yi isteyen de çok olmuş.
Seçmek bana kalsaydı ajansı farklı ama Later olsun isterdim, diğerlerini okudum. ![]()
Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece yi planlarına almışlar. Bence baskısı biten kitaplara yükleneceklerdir.
Ben de Duma Key’i ingilizce okuyorum, yarıyı geçtim hatta bitirince üzerine Türkçesi gelirse hemen alıp okumak farklı bir deneyim olacak. Ben ne gelirse gelsin tavım.
Hadi bakalım, umarım Kara Ev olsun.
ZKYG, Bir Aşk Hikayesi, Duma Adası yıllardır planlarında vardı ama son zamanlarda yükleniyor olabilirler.
Uykusuzluk dedin dedin en sonunda basıldı. ![]()
Kara Ev derken arada bir Later de desen iyi olurdu. ![]()
The Long Walk olacak gibi geliyor bana. Tabi bana bıraksalar ben Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece kitabını isterim. ![]()
Zifiri Yıldızsız Karanlık Gece diyorum.
Later’ı sen söyleyene kadar hiç keşfetmemiş olduğumu farkettim. ![]()
O zaman yeni bir kitap olarak direk Later’ı umuyorum diyerek evrene göndereyim.
Bu arada tekrar “Diriliş” basarlar mı acaba diye düşündüm ama onu da böyle duyurmazlardı diye tahmin ediyorum.
Uzun yıllardır baskısı olmayan ve telifi başka bir yayınevinde olan Uykusuzluğa gönderme yaptıkları için Kara Ev bende yüksek ihtimal gibi duruyor.
Later için en son inkılap “yazışmalar oldu. Ajans grevde uzun sürüyor vs” demişti sonra bir daha ses çıkmadı.
Later daha önce inkılap’da basılan bir kitap mıydı.
not: pardon yanlış anlamışım. İnkılap basmak için ajans ile görüşüyormuş. Sanki Altın kitaplar inkılap’dan yayın hakkı almak için uğraşıyor gibi algıladım. ![]()
Kara Ev geliyo Kara Ev ![]()
Yok basılmadı. Later’ın olduğu ajansın kitaplarını İnkılap grubu basıyor.
Bu arada bu konular konuşulurken aklıma geldi. Bu “Diriliş” in akibeti hakkında bilgisi olan var mı?
Diriliş bir iki sene önce baskı yapmıştı sanki yanlış hatırlamıyorsam yenilerde yapacağını sanmıyorum.
Kara Ev’de gelebilir. Kitap, Mahşer gibi Kara Kule evreninde geçiyor belki oraya gönderme yapmışlardır. Uykusuzluk uzun süredir bekleniyordu ve (enflasyon sayesinde) yüksek fiyatlardan iyi satış yapmışsalar yine uzun süredir beklenen kalın bir kitap basabilirler.
Kesin tutturacağım bir iddia atayım ortaya. Aşağıdakilerden biri kesin gelecek.
Duma Adası, ZKYG, Bir Aşk Hikayesi, Buick 8, Karanlık Çökünce, Kara Ev, Karanlık Öyküler, Uzun Yürüyüş, Roadwork, Maça Kızı.
Evet bir süre önce basıldı ama devamı gelmedi. O zamanki baskıyı kaçıranlardanım.
Bir Aşk Hikayesi (Lisey’s Story) gelse. Dizisi çıktı. Hala kitap yok. Dizisinin hatrına bu harika kitabı yeniden okuruz sandım. Şimdi çıksın bari.