Altın Kitaplar Genel Yayın Yönetmeni Hülya Şat yeni yayın dönemine dair verdiği demeçte şöyle demiş:
“Elbette Stephen King’le ilgili pek çok çalışmamız mevcut. Stephen King’in yeni romanı Fairy Tale (Peri Masalı) yayımlanacak. Bunun yanı sıra The Long Walk’ın (Uzun Yürüyüş) yeni baskısı ve bir Stephen King öyküsü olan Shining in the Dark antolojisi okurlarla buluşacak.”
Fairy Tale 10 gün önce çıkmış ve Goodreads nezdinde 4.46 (3559 oy) ile yazarın en yüksek okur puanını yakalamış eserlerinden biri gibi görünüyor. %62 oranda 5 yıldız, %25 oranda 4 yıldız verilmiş. %8 3, %2 de 2 yıldız var, 1 yıldız vereyim de baltalayayım diyen kimse çıkmamış:)
Kitap listesine bakıyorum YABANCI kitabı göremedim. Ben mi göremiyorum?
evet yabancı kitabı eksik
2 haftadır yıllık izindeydim. Cep telefonundan ara ara girdim foruma. Belki ben gözden kaçırdım. Eylül ayı bitmek üzere. Altın Yayınlarının Stephen King eylül ayı süprizi açıklandı mı?
@alper
Kaçırmadıysam açıklanmadı.
Büyük Eylül süprizini Aralık ayında açıklıyoruz demek istedi sanırım Altın Yayınları. ![]()
Yayınevlerinin çalışma sistemini prensiblerini hiç bilmiyorum. Ama şu zaman şu kitabı çıkaracağız şu zaman şaşıracaksınız vs vs
Birinizde sözünüzde dursun. Altından kalkamayacaksanız önce kitabı çıkarın sonra her yerde reklamınızı yaparsınız. Yazıp yazıp siliyordum ama en sonunda bu konu altında yazmak nasipmiş.
Altın Kitaplar güzelim King kitaplarını mahvetmeye devam ediyor. Aşağıdaki paragraf Kubbenin Altında’dan.
Aceleyle yazılmış uyduruk bir metinde bile bu kadar hata olmaz. Dizgici/son okumacı nasıl çalışıyor gerçekten gidip görmek isterdim. Yayınevinin bu
kadar para kazandıkları prestijli bir yazarın kitabına ve okuruna gösterdikleri bu muameleyi aklım almıyor.
Kaçıncı baskı hocam? Ben 2-3 yıl önce okudum hiç böyle hata hatırlamıyorum, hatta benimkini bi kontrol edeyim. Kaçıncı sayfada geçiyor bu hatalar ona göre bakayım.
- Baskı. Bu sayfa 482 ama bir önceki sayfada da çok fazla hata var.
Gçen bir video da gördüm kule serisindeki illüstrasyonları yeni baskılarda kaldırmışlar. Altın Kitapların yaptığı kaçıncı hata acaba ? En büyük şanssızlığımız böyle büyük bir üstadın yayın haklarının bu yayınevine geçmiş olması maalesef. Yurtdışında olan King kitaplarına baktıkça çok büyük bir hayal kırıklığına uğruyorum…
Eylül süprizimiz Aralıkta siz sevgili okurlarımızla.

Eylül derken Eylül 2023 demek istemişlerdir ![]()
Okurları ile bu kadar dalga geçen başka bir yayınevi hatırlamıyorum. Pazarlama departmanı galiba işini çok iyi yaptığını sanıyor… Beklenti yaratıp okuru canlı tutalım ha :()
Bendeki 7. baskı imiş ve evet aynı hatalar var. Bu kitabı ben 9 gün gibi rekor zamanda okudum kendi açımdan (ilk defa 170 sayfa okumuştum tek solukta hatta) ve artık nasıl sardıysa hata falan görmemişim.
Madem yeri geldi yayınevinin bu ve bunun gibi hataları hakkında yorumumu da kısaca yapayım o zaman
.
Ben bilmiyordum bu kitabı. Eylül süprizi ! buymuş demek ![]()
Bu kitap ile ilgili konu vs bilginiz var mı?
ek : Bir Aşk Hikayesi’nin adını değiştirmişler. Hatta dizi olarak da çekilmiş. Gelsin bakalım.
Dizisi var diye çıkarıyorlardır. Zifiri Karanlık Yıldızsız Gece üvey evlat olmaya devam ediyor…