Gerçekten beni en çok etkileyen King kitaplarından birisiydi. Çok severek okumuştum. Tekrar basmalarına ve adını değiştirmelerine sevindim.
Orjinal ismi kullanıyor olmaları bence de iyi olmuş. Belki bu kez kırmızı yerine bu kapağı kullanırlar.
Belki kapak da değişir.

Ben de sevindim orjinal ismi kullanmalarına. Yukarıda espri yaptım da güme gitti sanırım. Aksilik olmazsa bu ay çıkacakmış kitap.
Kitabı görünce gözümüz, bilincimiz diğer tüm detayları görmezden gelmiş. ![]()
Kara Ev beklentisi yüzünden oldu hep.
![]()
Asıl soru şu arkadaşlar bu kitabı çeviren kişi eski basımı çeviren kişi olduğundan ekstra bir çeviri maliyeti olmayacak diye düşünüyorum. Madem eski çevirinin aynısını yayınlayacaktınız neden bu kadar beklediniz ? Bir diğer soru bu kitabın fiyatlandırması nasıl olacak ? Eski kitap 600 sayfa civarında aynı çeviri olacaksa fiyatın 85 TL civarı olacağını düşünüyorum inşallah daha yüksek bir fiyat ile çıkmaz.
Kitap 574 sayfa olarak görünüyor. Yeni baskı da aynı sayfa sayısında olursa aynı kalınlıkta Kabuslar Pazarı’nın fiyatı 120 lira, fiyatı bundan aşağı beklemeyelim hocam bence.
Benim merak ettiğim kapak diğer baskılar gibi parlak mı olacak yoksa son çıkan 2 kitap da olduğu gibi korsan gibi bir kapakla mı karşı karşıya kalacağız? Umarım ilki gibi olur. 10-20 lira fazla vermeye razıyım.
Fiyatı temiz 120 olur diye düşünüyorum. Daha fazla bile olabilir. Malum yeni çıkan kitapların fiyatları ortada. 400 sayfa kitaplar 100 liradan çıkıyorlar.
Bana da en az 120’ hatta 20-30 TL daha fazla 140-150 etiket fiyetı olur gibi geliyor.
180 diyerek çıtayı yükselteyim o zaman ![]()
574 sayfa olduğunu görünce bu tahmini yaptım ama umarım yanılırım.
Elimde eski baskısı var yeni baskıyı da almak istiyorum ama bu fiyatlarla öyle bir çılgınlık! yapamam sanırım eskisine sarılmaya devam.
Lisey’in hikayesi sai’nin en güzel kitaplarından biridir. Fiyatına bakmadan alın okuyun ve ilk başlardaki yavaşlık için ‘sabredenlerden olun’ ![]()
Kara kule ve bağlantılı kitaplar için de bence bir okuma sırası izlemenize gerek yok; uykusuzluğu önce okusanız yeterli bence.
Günaydın.
Kim Bulduysa Onundur kitabının baskısı tükendi sanırım hiçbir yerde bulamıyorum. Yeniden basımı olacak mı sizce? Serinin diğer iki kitabını alıp beklemeli miyim?
Benim fikrim, söz konusu Altın Yayınları olunca insan net bir fikir belirtemiyor.
Şimdi siz söyleyince fark edip nadir kitaba baktım. Uyanık sahaflarımız yine deli fiyatlara çıkarmış bile. Basabilir ama kim bilir ne zaman. Kalkıp o zaman üçlemenin kapak dizaynını da değişirebilirler.
Evet, haklısınız. Instagram üzerinden sordum yeniden basılacağını söylediler ama dediğiniz gibi kim bilir ne zaman…
evet aynısını zifiri karanlık için de 2 yıl önce demişlerdi
Lisey’in Hikâyesi 15 Aralık’tan sonra tüm kitapçılarda imiş.
Fairy Tale ise benim tahminim şubat- mart gibi gelir.
Umarım yine öyle olmaz…