Yaratık kitabını yıllar önce İnkilap’dan ilk çıktığında aldığımı ve kitabın elime yapıştığını hatırlıyorum. Sanırım 2 günde bitirmiştim. Kitaptan aklımda garip sesler kalmış.
“ah can tah” öyle bişeyler vardı sanırım.
Bu ses Kara kulede de var, vampir kardeşler hatırlıyorsanız, onlar da bu dil ile konuşuyordu ve Roland ne dediklerini anlamıyordu.
David Carver bu dil için Yaratık da “yaratılmamışların, ölülerin dili” diyordu.
Kara Kule serisine henüz geçmedim. Öğrendiğim iyi oldu, çok teşekkürler.
Bu arada şöyle bi tablo ile karşılaştım ama çözünürlük kötü olduğu için içeriği göremiyorum. Gayet güzel olmuş.
Aynı kapak kullanılmış.
Yaratık’ın kapak çizimi de tam sayfa olsaymış daha güzel olurmuş.
Holly eylülde nihayet raflarda. The Long Walk ne zaman satışa çıkar. Artık çıksa da okusak🙏
Later adında bir romanı daha yayınlanmıştı. Türkçeye çevrilmedi değil mi ?
Bana sanki pazarlama - reklam gibi geldi, geleceğini zannetmiyorum.
Gerilim ve polisiye türünün dünyadaki ustalarından kabul edilen Stephen King’in Misery adlı romanından sahneye uyarlanan oyunun prömiyeri 11 Ekim’de gerçekleştirilecek. Tema Sanat Tiyatro tarafından sahnelecen oyunun prömiyerine Stephen King’in de katılması bekleniyor.
Holly gerçekten bekleniyor mu? Bu karakterin bir romanını okumak beni zerre ilgilendirmiyor.
Millet Duma Adası bekliyor benim bildiğim.
Kesinlikle. Dünya neyi bekliyor bilmem ama ben Duma Adası’nı, Karanlık Çökünce’yi ve Zifiri Karanlık, Yıldızsız Gece’yi bekliyorum.
Ben bekleyenlerdenim.
Diğer saydıklarınızı okuyanlar çetesinin üyesi olmam nedeniyle Later ve Holly Gibney bekliyorum.
Etiket fiyatı 425 TL