Epeydir yeni kitap yazsın diye bekliyorum
Evet.
Kitapları başkasına verince aklımdan silmişim.
Geçen hafta tüm Dan Brown kitaplarını kitaplıktaki kalabalığı azaltmak için teyzeme verdim.
Fuarda gezerken Altın standına giden olursa ve müsait bir zamanı varsa, bu baskıların 3-5 fotoğrafını çekebilir mi?
Karton kapak baskıyı mı kutulamışlar.
Yan boyama gibi geldi bana kitaplar. Internetten de satışı yapılacakmış sosyal medyda bir soruya verdikleri cevaba göre. Başka bir yoruma göre de pahalıymış .
Kutu gibi durmuyor, sanki karton kapağı shrink lemişler. Yan sayfalara resim boyanmış ama karton kapak gibi. Bari cilt liye yapsaydınız .
Eh ya, güzel görünüyor ama zaten ciltlileri var, bunları da mı alcaz şimdi
Karton kapaklar satılmayınca boyayıp satmayı denemişler sanırım. Af buyurun hani şu anasını boyayıp babasına satma politikası😆
Bu Mahşer’in puanları çok yüksek. Hakikaten bu tuğlayı okumaya değer mi yoksa hayran abartısı mı?
Ben yıllar önce okumuştum, beğenmiştim. Başlarda karakterleri çok detaylı anlatıyordu diye hatırlıyorum, o kısım sıkabilir de hoşa gidebilir de. Olaylar kitabın yarısında falan başlıyordu diye aklımda kalmış. Stephen King çok fazla okuduğum bir yazar değil, benim okuduklarım arasından en çok sevdiğim kitabı 22-11-63’tür.
Stephen King’ in çok sert ve rahatsız edici sahneleri olabiliyor. Bu kitapta da bolca mevcut. Onun haricinde olayların başlaması epey sürüyor ve benim fikrime göre pek tatmin edici bir sonu yok. Ama ilginç ve okuması keyifli karakterleri var. Kara kule serisi ile de olaylarla değilse bile karakterler açısından bağlantılı. O seriyi de okumayı düşünürseniz bu kitaba da göz atmanızda fayda var.
Benim en sevdiğim kitaplarından. Çok karakter var ama her birini hiç sıkmadan, merak ettirerek anlatıyor. King’in anlatım tarzını ve betimlemelerini seviyorsanız edebi yeteneğini bu kitapta cömertçe sergilediğini de söyleyeyim. Keşke unutsam ve baştan okuyabilsem.
Bence değer, kendisinin de en çok beğendiği kitaplarından diye biliyorum.
@MelihAntepli @RolandDeschain @pcd @barissargin
Arkadaşlar yorum için teşekkürler. Ben okudum, yorumladım zannettim ama yorumlamamışım.
Çok eskiden Stephen King kitapları okumuştum ama sadece 2 kitabı sevebilmiştim. Buick 8 ve Yüzyılın Fırtınası.
Sizin yorumlarınıza gelince 22-11-63 kitabını okuyup beğenirsem Mahşer’i okumayı düşünüyorum.
Çok güzel kitaptır. Bunu alınca Mahşer’i de sipariş et o zaman
Öneri istiyorsan en az 70 kitabını önerebilirim.
Mahşer, O, Kara Kule, Hayvan Mezarlığı, Sadist, Medyum, Uykusuzluk…
Daha yine sayılabilir ama Stephen King denilince doğrudan ilk akla gelen eserleri bunlar.
Listeye ekleyeyim, 22-11-63 den sonra sırayla alırım.
22-11-63 de en sevdiklerimden. Keyifli okumalar