Stephen King Kitapları

Farklı satıcıdan alma kısmına kadar aynı şeyleri yaşamışız. :smiley: Ben almadım daha, bekliyorum stoklara girsin.

2 Beğeni

Sonra tekrar baskı yapın diye yazarsınız buralara :face_with_hand_over_mouth:
Bknz: Şeytanlar :wink:

5 Beğeni

Bkm kitapta var ama tabiki fiyat pahalı. Ancak şunu da unutmayın takrar baskı yapmayabilirde. Sonradan pişman olmayın.

Düzeltme. D&R de biraz daha uyguna var. 80 - 90 TL daha düşük

3 Beğeni

Listeyi güncelledim ve eski listeye ek olarak kitapların çevirmenlerini ekledim

9 Beğeni

İnkılap Kitabevi’nden çıkan bazı kitapların çevirmenlerini bulamadım. Bazı kitaplarının ise çevirmenlerinden emin değilim. Listeye eklemem için kitapların çevirmenlerini bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Çevirmenlerde yanlışlık varsa yazarsanız düzeltebilirim.

1 Beğeni

Şu listede Antigravity ve onun elemanlarından :slight_smile: özellikle Gemini 3.1 pro, Gemini 3.6 flash ve Claude Sonnet 4.6 modellerinin King okurlarına hediyesi olsun.

Muhtemelen yüzlerce hata yapmıştır modeller, müsait bir zaman bakar düzeltir, geliştiririm dedim ama hala bakabilmiş değilim. :slight_smile:

Ben sadece bir Sheets dosyası vermiştim ajana geriye kalan her şeyi Antigravity yaptı. :slight_smile:

21 Beğeni

Alper hocam çok başarılı bir site. Elinize sağlık. Uzun zamandır böyle bir kılavuza ihtiyaç vardı bence. Yormayacaksa bir fikir vermek isterim. Mesele herhangi bir kitaba tıkladığımızda eski baskı kapakları da görebilsek çok güzel olur.

2 Beğeni

Evet yapılabilir, bu kapaklar YZ nin “kazıyarak” bulduğu kapaklar, muhtemelen bilgi olarak da hatalı şeyler vardır.

Ben müsait bir zaman bulunca bilgi olarak hata var mı onlara bakacağım. Eski kapaklarıda bılup alternatif kapaklar olarak eklenebilir.

5 Beğeni

Hayran rütbe testi. :slight_smile:

12 Beğeni

Ben maalesef

çok gerilerdeyim…

8 Beğeni

46 yılım daha var tüm kitapları bitirmek için. Stephen King birkaç kitap daha yazar bu süreçte.

7 Beğeni

Bana okumayı sevdirmiş yazardır S. King. Yani 1990’ların ilk yarısında, herhalde 1992 gibi, ortaokul başlarında keşfetmiştim King kitaplarını. Abim mesela ilkokuldan itibaren bir kitap kurduydu, bense King’i keşfedene kadar sadece bazı çocuk klasiklerini falan okurdum ama çok da değil yani onları bile… King’i keşfetmemle birlikte bu değişti işte…

Gene de skorum süper sayılmaz. Affet kral baba. :stuck_out_tongue:

8 Beğeni

Zannettiğimden az okumuşum ya. Son yıllarda ustayı iyice boşladım. Aslında yıllar önce bu hızla okursam okuyacak yeni King kitabım kalmaz diye ara vermiştim. Okumaya tekrar dönmem gerek. Gerçi polisiyelerine elim pek gitmiyor ama King ne yazsa okurum diyenlerden olduğum için onları da zevkle okuyacağımı umuyorum.

6 Beğeni

Ben de aynı düşünce ile yılda bir kitap okumaya başladım.

2 Beğeni

Acaba King kaç kitap daha yazabilecek? Tılsım 3’ten sonra bir Holly romanı daha yazacak/yazıyor. Keşke ilk dönemdekiler kadar güzel bir şey ortaya çıkmasa dahi bir Medyum, bir Hayvan Mezarlığı benzeri saf korku romanı daha yazabilse. Keşke Kara Kule dünyasında geçen bir yan/ön kitap daha yazabilse.

4 Beğeni

“Never Flinch” değil mi o, yayınlandı. Finders Keepers ekibi için başka roman çalışması değil de galiba Orta Dünya öyküleri ve bir de yine doğa üstü korku romanı üzerinde çalışıyor deniliyordu.

2 Beğeni

Benim bunlardan hiç haberim yok. Umarım öyledir. Ama ben yeni bir Gibney romanı daha yazacak diye biliyorum haberlerden. Hatta az önce de yapay zekayla konuştum o da aynı şeyi söyledi. Orta Dünya öyküleri ve doğaüstü korku romanı haberlerinin kaynağı var mıdır acaba?

Hatta yeni Holly romanıyla ilgili haber de şu.

3 Beğeni

Şu an nerede okudum hatırlamıyorum ama King ile ilgili benim haber takip aracım şu. Hemen hemen tüm haberleri vs toparlıyor.

6 Beğeni

Güzel siteymiş. İçinde King geçen her haberi topluyorlar sanırım. Tv ve sinema yönüyle çok ilgilenmesem de takip ederim buradan da. Ama şu an sadece Holly var ufukta sanırım. Umarım Roland’a geri döner. Umarım şu Gibney’i bırakıp korkuya geri döner. Tabi en önemlisi de umarım emekli olmaz. Yazsın da Gibney de olsa razıyız en kötü.

2 Beğeni

Rıhtım haberine baktımda, haber biraz garip :slight_smile: bir yandan yabamcıdan sonraki roman diyor, işte o Never Flinch, ama ara başlık sanki bir başka roman daha diyor. :slight_smile:

Denk gelir bukursam paylaşırım. Kara kule öyküleri ve korku romanı ile ilgili haberi.

3 Beğeni