Farklı satıcıdan alma kısmına kadar aynı şeyleri yaşamışız.
Ben almadım daha, bekliyorum stoklara girsin.
Sonra tekrar baskı yapın diye yazarsınız buralara ![]()
Bknz: Şeytanlar ![]()
Bkm kitapta var ama tabiki fiyat pahalı. Ancak şunu da unutmayın takrar baskı yapmayabilirde. Sonradan pişman olmayın.
Düzeltme. D&R de biraz daha uyguna var. 80 - 90 TL daha düşük
Listeyi güncelledim ve eski listeye ek olarak kitapların çevirmenlerini ekledim
İnkılap Kitabevi’nden çıkan bazı kitapların çevirmenlerini bulamadım. Bazı kitaplarının ise çevirmenlerinden emin değilim. Listeye eklemem için kitapların çevirmenlerini bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Çevirmenlerde yanlışlık varsa yazarsanız düzeltebilirim.
Şu listede Antigravity ve onun elemanlarından
özellikle Gemini 3.1 pro, Gemini 3.6 flash ve Claude Sonnet 4.6 modellerinin King okurlarına hediyesi olsun.
Muhtemelen yüzlerce hata yapmıştır modeller, müsait bir zaman bakar düzeltir, geliştiririm dedim ama hala bakabilmiş değilim. ![]()
Ben sadece bir Sheets dosyası vermiştim ajana geriye kalan her şeyi Antigravity yaptı. ![]()
Alper hocam çok başarılı bir site. Elinize sağlık. Uzun zamandır böyle bir kılavuza ihtiyaç vardı bence. Yormayacaksa bir fikir vermek isterim. Mesele herhangi bir kitaba tıkladığımızda eski baskı kapakları da görebilsek çok güzel olur.
Evet yapılabilir, bu kapaklar YZ nin “kazıyarak” bulduğu kapaklar, muhtemelen bilgi olarak da hatalı şeyler vardır.
Ben müsait bir zaman bulunca bilgi olarak hata var mı onlara bakacağım. Eski kapaklarıda bılup alternatif kapaklar olarak eklenebilir.