Eski forumda olan ama nedense bu forumda olmayan bir başlıkla karşınızdayım.(Ben bulamadım)
Şu anda İstanbul trafiğinden kurtulabilirsem en mutlu adam ben olacağım.
Eski forumda olan ama nedense bu forumda olmayan bir başlıkla karşınızdayım.(Ben bulamadım)
Şu anda İstanbul trafiğinden kurtulabilirsem en mutlu adam ben olacağım.
İftar vaktinin 2 saat 23 dakika erken olması.
Forumda bir başlık vardı. Basılmasını istediğiniz kitaplar gibisinden. Beynim durdu bulamıyorum. Bir bulabilsem mutlu olacağım.
Güzel bir yemek olabilir.
Tam da bulmuştum. Teşekkür ederim çok mutlu oldum. Bakın böyle kolay şeyler seçin kendinize. Hemencecik seviniyorsunuz.
Bende 2 saat sonra mutlu olacağım. Hemde hergün aynı saatlerde mutlu oluyorum (İftar vakti)
Dünya’yı dolaşmaktan başka hiç bir şey beni mutlu edemez. He bir de hiç bitmeyen kitap okuma listemde ki en azından en çok merak ettiğim kitapları tez zamanda okuyabilmek…
Dün akşam rüyamda ilginç bir genç kadın gördüm. Ne konuştuğumuzu hatırlamasam da dünyanın en kafa sohbetini yaptığımızı hatırlıyorum. Şuan yatsam uyusam da onu görsem hoş olurdu aslında.
Ek: Bilinçaltımla sohbet ettiğimi yeni fark ettim . Rüyalar sayesinde insan, aklının derinliklerine gömdüklerine şahit olabiliyor.
Tabiki de Dondurma. var mi şu fani dünyada ondan daha tatlı birşey?
Kemiksiz 2 milyon beni epey mutlu eder. 1 milyon da eder. 500 bin de eder ama 2 milyon daha çok mutlu eder. Allah’ım nolur olsun. Teşekkürler.
Akşam ezanı beni epey mutlu ederdi. Ve de karpuz.
Şöyle buzzzz gibi ve şekerli, koca bir tabak dolusu karpuz ne iyi giderdi. Uzun süredir güzel karpuz yemedim, hep tatsız.
Eşyalarımın mucizevi bir şekilde toplanıp valizlere kapanması…
The Elder Scrolls 6, Half life 3 veya Mount and Blade Bannerlord. Yarınım yokmuş gibi oynamak istiyorum bu oyunları.
Cyberpunk 2077. Cyberpunk. 2077.
MnB serisine yabancılar bizden daha çok sahip çıkıyorlar sanki. Hiçbir yabancıyı Taleworlds’ün “annesine” söverken görmedim . İçlerinden küfür ediyorlar mı, bilmem.
İnsan bekliyor işte ama bir yandan da kimsenin oyunculara karşı borçlu olmadığı aklıma geliyor. Portal için de geçerli bu durum, Team Fortress için de. Örnekler çoğaltılabilir. Şahsi düşüncem.
Bugün yatıp kalktığımda 29 haziran’a uyanmak.
Kesinlikle bütsüz biten finaller ve gelen yaz
TAŞ KAPILAR - KRALKATİLİ GÜNCESİ 3.GÜN.
Çıksada okusak.
Pat abimiz yazımını bitirdi diyolardı ama iş editörlerde herhalde