Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?

Brezilya’daki Samba festivali çataçataçata

Şu an beni ne mutlu eder?

Şöyle bir başlık:
Abdülkadir Damdagezer Yayıncılık, Brandon Sanderson’ın Türkiye haklarını satın aldı.

(Konuyu aynı yere bağlamak gibi enteresan bir huy gelişmiş bende)

2 Beğeni

Sonbaharın olabildiğince hızlı gelmesi. Böylece hiç sevmediğim yaz mevsiminden, böceklerden ve sıcaklardan kurtulurum. Ayrıca sınav da geçip gittiğinden daha az stresli olurum.

Daha sığ ve kısa vadeli bir mutluluk için ise François Arnaud ile bir akşam yemeği diyorum.

3 Beğeni

O Abdülkadir Efendi damda gezeceğine kitapları bassın. :grinning:

1 Beğeni

Şunlardan birisi… :drooling_face::drooling_face: @mit

1 Beğeni

Yalnızlık ve biraz sessizlik. Veya kısmen yalnız kalmak. Yanımda olmasını istediğim tek bir kişi dışında kimsenin çevremde olmasını istemiyorum bugünlerde.

3 Beğeni

Kayıp kuşum gelip camdan içeri girse. Tabii yaşıyorsa. :frowning:

5 Beğeni

Kayıp kedim içeri girerse gerçekten çok mutlu olurum. Yaşadığına eminim :sleepy:

1 Beğeni

Annemin yemekleri
Kar

5 Beğeni

Uyumak, çok fena uykum var ama uyuyamıyorum bu bi’ hastalık olabilir mi acaba? İki haftadır böyle :woozy_face:

3 Beğeni

Bez bebek Nana’nın final konularını beynime sihirle yazması. Ya kalacağım ya da uykusuzluktan halüsinasyon görmeye başlayacağım yoksa…

4 Beğeni

İnsomnia var ama bildiğim kadarıyla aylarca süren uykusuzluklarda bu teşhis konuyor. Daha çok stres ve endişeye bağlı olmalı. Ya önemli bir şeyin arifesindesindir ya da birkaç gece uyuyamadığın için psikofizyolojik uykusuzluk yaşıyorsundur. Yani yatağa giderken yine uyuyamayacağım diye endişeleniyorsun ve paradoksa giriyor. Uyku alışkanlıklarında değişiklik yapmak yararlı olabilir ( başka bir yatakta yatmak gibi)

Ekleme; şimdi fark ettim yazalı altı gün olmuş. Çoktan düzeldiğini umuyorum :smile:

1 Beğeni

Yeni aldığım klavyenin hemen gelmesi.

Barcelona’da güzel bir kadına old school japanese dövme yapıyor olmak.

1 Beğeni

İki haftadır hiç mi uyumuyorsun yoksa bozuk bir uykun mu var?

@Melanj uyuyordum tabiki ama ortalama 3 saat falan, dün akşam iyi uyudum yalnız saat 6 gibi kafayı vurmuşum uyandığımda saat 8 buçuktu. İşe gitmedim

1 Beğeni

Zaman. Yok yetmiyor açıkçası.

2 Beğeni

Biraz kimya, biraz meteoroloji :smiley:

flashh

2 Beğeni

Beni müşkül bir melankoliye sokan kişinin bana mesaj atması, gülmesi.

3 Beğeni

Birisi ödevlerimi yapsa da, ben sınavlara hazırlansam :sweat_smile:

1 Beğeni