Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?

İş başvurunuz kabul edilmiştir şeklinde bir haber gelmesi.

5 Beğeni

Bu aralar hayatın beni mutlu etmesi için bayağı masrafa girmesi gerekiyor.

7 Beğeni

Biraz dürüstlük. Sahte ilgilerden, içi boş özürlerden yıldım. Midem bulanıyor artık. Hem mecazen, hem gerçekten. Ha bir de migren ataklarımın biraz nefes aldırması. Teşekkürler.

5 Beğeni

Hayatın bir an önce normale dönmesi …

1 Beğeni

Deniz kum güneş çok özledim yazı

2 Beğeni

Beni sevecek ve benim sevebileceğim insanların olması.

Yok olmaz derlerse, para. Bol bol.

Söylemek istemediğim bir iki şey.

Hiçbiri olmazsa da şöyle uzun, sürükleyici, karakterlerine bağlanabileceğim bir seriye başlamak.

3 Beğeni

Başlığın tüm havasını kaçıraraktan:
omurilik kanalımdaki(bakınız: arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz) tümörün olmaması mutluluk katsayımı baya arttırabilirdi… Tamam, sorduk soruşturduk, huyu suyu iyiymiş ama toramanca bir şey olduğu için sinirlerime dokunuyor(kelimenin tam anlamıyla)…

2 Beğeni

Okula gitmek istiyorum… :slightly_frowning_face:

4 Beğeni

İftarın 3 saat öne çekilmesi. :slight_smile: Geçen senede bu mesaji yazmıştım yine denk geldi. :smiley:

2 Beğeni

Son saatler zar-zor geçiyor değil mi? :slightly_smiling_face: :sweat_smile:

3 Beğeni

Mide rahatsızlığımın düzelmesi.

Keyifli bir sohbet.

2 Beğeni

Aşının bulunması, salgının bitmesi ve tamamen güvenli bir şekilde hayatın normale dönmesi. Şöyle az biraz da kafa tatili. Salgın başlayınca izinlerimiz iptal edilmişti, ailemin yanına gidemiyordum zaten kaç zamandır, dinlenmek için toplu izin alacaktım. Tam izne ayrılmayı düşünürken bu salgın başladı. Biraz uzaklaşmak çok iyi gelirdi doğrusu.

2 Beğeni

Online bir yarışa başvurdum. 14 -29 yaş aralığında olmam gerekiyordu. Ama 14 yaşıma 1 ay daha var. Kabul olur mu bilmiyorum, onun dışında ilk başvuran 50 kişinin başvurusu kabul olacakmış. Ben başvurduğumda resmi site ilanı vereli 17 saat olmuştu. Daha önceden bu sitenin ilanını verdiği yarışlara katılmıştım, sorular çok eğlenceli oluyor. Kabul olsam çok harika olurdu, ama çok da umut etmeyeyim ben. Bir de bu kedi beni bir dakika rahat bıraksa da gönderiyi yazabilsem. :sweat_smile:

3 Beğeni

Her anlamda daha sağlıklı birisi olmak.

2 Beğeni

Terhis olmak…

2 Beğeni

Yemek yemek :strawberry::cherries::apple::watermelon::peach::tangerine::mango::pineapple::banana::lemon::melon::green_apple::pear::kiwi_fruit::grapes::coconut::tomato::hot_pepper::mushroom::carrot::sweet_potato::corn::broccoli::cucumber::leafy_green::avocado::eggplant::potato::peanuts::chestnut::bread::croissant::baguette_bread::bagel::pancakes::fried_egg::egg::cheese::bacon::cut_of_meat::poultry_leg::meat_on_bone::hamburger::hotdog::sandwich::pretzel::fries::pizza::burrito::taco::stuffed_flatbread::shallow_pan_of_food::spaghetti::canned_food::green_salad::stew::curry::bowl_with_spoon::ramen::lobster::sushi::fried_shrimp::takeout_box::rice::bento::dumpling::oden::rice_ball::rice_cracker::fish_cake::dango::fortune_cookie::moon_cake::shaved_ice::ice_cream::icecream::pie::cake::custard::birthday::cupcake::lollipop::candy::chocolate_bar::doughnut::cookie::honey_pot::popcorn::tea::coffee::tropical_drink::baby_bottle:

4 Beğeni

doğal serinlik (en za 20 :P)

1 Beğeni

Midemin düzelmesi.

Çok sürükleyici, kendimden parçalar bulabileceğim bir eseri takıntılara düşmeden rahat kafayla okumak ya da izlemek.

Para.

Candan bir dost ile güzel bir sohbet. Ama yüz yüze.

Yıllardır takıntılı olduğum(!) insanla bir şekilde iletişime geçmek. Daha doğrusu onun benle geçmesi. Ya da hakkımda ne düşünüyor onu bilmek.

3 Beğeni

İki yıldır istediyim,ama bazı sorunlardan dolayı alamadığım Jeff Gunhus’un kitabı. :worried:

2 Beğeni

Şuan zaten musmutluyum :smile:

1 Beğeni