Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?

O sınav zamanı benim kursta dersim var, kimya. Kendimi mi kopyalasam, ne yapsam.

2 Beğeni

Şu an beni şarkı gönderebileceğim bir forum arkadaşımın olması mutlu ederdi. “Forum arkadaşına şarkı gönder” başlığı karşıma çıkıp duruyor, üzülüyorum. :sob:

1 Beğeni

Masa başından kalkıp uyumak, sabahın köründen beri oturuyorum. Sırtım kopacak birazdan.

Dışarıda lapa lapa kar yağıyor. Uzun zamandır böyle yağmamıştı. Gece pencereden bakıp izledim. İçim huzurla doldu.

2 Beğeni

Şu kardan birazcık bize de yağması. :grin:

2 Beğeni

İlgili kişilerin “20 yaş altı istediği gibi dışarı çıkabilir, siz bizim geleceğimizsiniz, keser döner sap döner gün gelir hesap döner, bugün biz sizi içeri tıkarsak yarında siz sokağa çıkma yasağı getirir bizi dışarı çıkartmazsınız”. Demesi. Okuyanlar bunları mitingde söylüyormuşuz gibi düşünürlerse daha iyi olur.

O kişi ben olabilirim eğer isterseniz. :slightly_smiling_face::heart:

@decoder bizde de uzun bir süre sonra ilk kez yağdı. Fakat çok değil. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Eh ben kimim ki koskoca Dark Lordu reddedeyim. :smiley:

1 Beğeni

Yarın akşamın gelmesi. Yemekte mantı var çünkü. :blush:

1 Beğeni

1 Beğeni

Vallahi bu yunanlılar öyle sapık ki herkes bir yerden bir şekilde birinin çocuğu çıkabilir. :joy:

2 Beğeni

Uyuyabilmek… Son iki gündür gözüme uyku girmiyor.

Gerçekten çok güzel yağıyordu. Daha fazla yağmayacak sanırım.

@NamelessOne Burada her yeri doldurmuştu. Güneş çktı ama eridi çoğu. Özlemişim kar yağmasını :grinning:

1 Beğeni

Ben de özlemiştim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Trileçe. Sadece 1 tabak trileçe.

3 Beğeni

Günün 24 saatten fazla olması. Çünkü vaktim hiçbir şeye yetmiyor.

4 Beğeni

Keşke olsa… Benim de bazı şeylere vaktim yetmiyor. :pleading_face:

4 Beğeni

Ne kadar doğru bilmiyorum ama, geçen ayın başında, günlerin 24 saatten kısaldığı ile ilgili haberler çıkmıştı. Yakında günler 23 saate düşebilir. :joy:

Şaka bir yana bana da bir süre öncesine kadar oluyordu bu durum. Geçti gibi ama hala ara sıra yaşıyorum.

3 Beğeni

Bir günü bundan sonra 52 saat olarak ilan ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun. :rofl:

2 Beğeni

Benim için iyi olurdu. :slight_smile:

@anon6571210 yürürlüğe de girerse harika olur. :krs:

2 Beğeni