Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?

Sakarya KYKdan eşyalarımı topladım geldim. İçim kıpır kıpır kitaplarımı çıkarmak istiyorum ama güvenemiyorum. Keşke hemen yarın olsa :slight_smile:

5 Beğeni

Ben yıllardır lamekan yaşadığım için oraya buraya dolabın yanına yerden göğe doğru üst üste yan yana sıralayarak dizerim sonra ya kaybolur ya sağa sola dağılır falan.
Çok şaapmayın şartlarınız fena değil :smile:

1 Beğeni

Hiçbir şey.
Çünki mutluyum. :grin: :smile:

4 Beğeni

Dondurma olabilir. 20 krktr
Kitaplarımın gelmeside olabilir.

2 Beğeni

Zaten ameliyat olduğum için mutluyum da, ameliyat yerimin iyileşmesi ve bunun sonucu yan yatabilmek çok mutlu ederdi :sweat_smile: Şimdilik ters dönmüş kaplumbağa gibi devam hayata…

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyi olursunuz :slightly_smiling_face: :pray:

3 Beğeni

Geçmiş olsun. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Geçmiş olsun.
Şuan beni boğazda oturup çay içmek mutlu edebilirdi. Çok mu oldu. Boğazda oturmak da olur ya şey etme.:blush:

2 Beğeni

Aydından kuru ve taze incir gelirse çok mutlu olurum. Eli kulağında gibi duruyor gerçi, bakalım neyle karşılaşacağız. :sweat_smile:

1 Beğeni

Beş gün ömrünüz kaldı deseler mutlu olabilirim belki. Bilemiyorum. :see_no_evil: Çok fazla şeyin kısa sürede olması lazım. Olmayacağına göre canım Azrail bir pasta ile gelebilir belki. 🙋 İşin şakası tabi.

2 Beğeni

Corona virüsün bitmesi. Gerçekten çok sıkıldım. Dışarı çıkıyorum; maskesiz insanlarla karşılaşıyorum ve kaldırımdan inip yoldan yürümek zorunda kalıyorum. İnsanlar eskiden mesafeye dikkat ediyorlardı. Şimdi ise üstüne üstüne geliyorlar, dip dibe geçiyorsun. Kimisinin burun açık maske ağzında, kimisinin boynunda, kimisi koluna bilezik gibi takmış komedi gibi. Biraz İçini Dök Rahatla konusuna çevirdim galiba kusura bakmayın.

5 Beğeni

Adalet…

4 Beğeni

Birazcık huzur ve uyku

2 Beğeni

Naneli çikolata. Günlerdir deli gibi istesemde bulamadım. Çikolatanın arasına diş macunu sürüp yememe ramak kaldı.

3 Beğeni

Vaktinde uyuyup uyanabilmek.

2 Beğeni

Şu corona günlerinde rahatça, korkusuz dolaşabilmek isterim.

1. Şu an değil de cumartesi sınavım var. İyi geçerse mutlu olurum. :grin:
  2. Bıktım artık karantindennn. Şu korona bitsin lütfenn. :woman_facepalming:t2:

@MelihAntepli çok teşekkür ederim, umarım öyle olur. :grin: Ne yapalım artık, keşke demekten başka elimizden bir şey gelmiyor. :zipper_mouth_face:

4 Beğeni
  1. Umarım sınavınız güzel geçer. Hep çalıştığınız yerden çıkar :smiley:
  2. Katılıyorum. 2021 değil de tekrar 2019’ a gidip format atarak, temiz yükleme ile sistemi coronasız bir şekilde tekrar yükleyebilsek ve tekrar 2020’ye girebilsek güzel olurdu :smiley:
4 Beğeni

Keşke… :pensive:

1 Beğeni

Eşimin calıştığı Satranç Derneği’nin günün birinde tekrar açılması, yüz yüze satranç turnuvalarının başlaması, eskisi gibi sinemaya ve konsere gidebilmek, kardeşimin boşanma davasının onun için olumlu sonuçlanması.