Şu Sıralar Hangi Uğraş İle Vakit Geçiriyorsunuz?

Merhaba. :slightly_smiling_face: Malum pandemi döneminde hepimiz evlerimizdeyiz.

Ben şu sıralar okuyup ve araştırma yapıp yazma konusu için kendimi geliştiriyorum.
Ayrıca bir takım makale işleri ile uğraşıyorum. Bir de çizim yapmaya merak saldım.

Peki hangi uğraş ile vakit geçiriyor şu sıralar siz yani biz yani forum halkı?

Mikrofon sizde. :droll:

6 Beğeni

Online derslerden kalan tüm vakitlerimde Sims 4 oynuyorum :joy:. Gerçekten kocaman bir bağımlılık benim için. Umarım kurtulmayı başarırım çünkü başka hiçbir şey ile ilgilenemiyorum :relieved:.

6 Beğeni

Ben kitap okuyorum. 10 kitap okumak istiyorum. Ama böyle hiçbir şey yapmıyorum. 1 hafta önce tarih okuyordum. 6. 7. 8. sınıf tarih kitaplarını okumuştum. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bu sıralar çok fazla Youtube’ye takmış vaziyetteyim. Ve bundan rahatsızım. Normal görevlerimi (yani ders çalışmak, kitap okumak ve ingilizce üzerine çalışmak gibi) yapıyorum. Ama artık kalan zamanda daha başka aktifiteler yapmak istiyorum. Neyse bu son zamanlarda kazandığım alışkanlığımdan yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. :grin:

5 Beğeni

Günün 6 saatini uyuyarak kalan 6 saatini işte kalan 11 saati kızıma kalan 1 saatide telefonda boş boş oyun oynayarak geçiriyorum.

2 Beğeni

Örgü örüyorum çoğunlukla. Bu kış arkadaşlarıma ve kendime atkılar ördüm, battaniye örüyorum bir de süvetere başlayacağım. Aşırı rahatlatıcı.

3 Beğeni

Ders çalışmak, uyumak, söylenmek. Bir öğrencinin hayatının temel taşları.

2 Beğeni

Belki de youtubedaki içeriklerinizi ingilizceye kaydırmalısınız. Kendi deneyimlerim, yabancı içerikleri dinleyerek ve izleyerek öğrenilenlerin bir kitabın başına oturup çalışarak öğrenmekten çok daha faydalı olduğu üzerine.

1 Beğeni

Bu aralar oda kokuları&mumlarla çok fazla ilgileniyorum hatta direk kokular üzerine; araştırma olsun, kendin yap tarifler olsun onlarla aşırı ilgileniyorum. Hatta geçen gün oda kokusu yapmak için çeşitli malzemeler sipariş ettim umarım ortaya güzel bir şeyler çıkartabilirim :crazy_face:.

1 Beğeni

Pandemi ben de ters etki yarattı. :sweat_smile: Okuma hevesim inanılmaz düştü, şu an için premier ligi takip ediyorum. :grin:

4 Beğeni

Evet haklısınız, bunu ben de düşünmüştüm ama bazı izlediğim kanallar var ki onlardan ayrılamıyorum. O yüzden ingilizce bir şey izlersem diğer önceden izlediğim vidyolara da dayanamayıp bakacağım için 2kat daha fazla zaman geçirmiş olucam. Şimdilik ilave vidyolar izlememek en iyisi. :grin: Bu kanallardan kurtula bildiğim zaman ingilizcemi geliştirmek için vidyolara bakmaya başlarım. Ki sadece onlara baktığım zaman bağımlı gibi olmayacağımı biliyorum. O yüzden o zaman bir sorun olacağını düşünmüyorum.

@Melisa Azerbaycan vidyolarına ben de pek bakmıyorum. Normalde o bağımlı olduğum kanallar Türk kanalları. :grin:

3 Beğeni

Yatıyorum. Sonra ders çalışmam gerektiği aklıma geliyor, daha stresli yatıyorum.

13 Beğeni

Kitap ve örgü. Bunlar tüm zamanımı dolduruyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben İngilizcemi geliştirmem için videolara bakıyorum ve şimdi bağımlılık gibi oldu. Türk veya Azerbaycan videolarına bakmıyorum. Ama İngilizcemi geliştirmeme çok yardımcı oldu. Şimdi her şeyi altyazısız anlıyorum. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kaba taslağı ekte olan, ebat olarak biraz geniş birazda alışılmışının dışında olacak olan ‘book nook’ çalışmasının yapımı hala devam ediyor :innocent: :smiley: Ahşap dağ evi neredeyse bitti.

Fikir aşamasında ve 3d modellemeden önce çizimiyle destek olan @Stardust arkadaşımı anmadan geçmeyeyim :innocent:

(3d modellemede daha devam ediyor kısmen- renklendirme ve kaplama yapılmadı ve daha eklenmeyen nesneler var. Detay olarak Ay ışıklı olacak, kurt modeli böyle düz durmayacak, ağaçlandırma-kar görüntüsü-ateş- odun parçaları- gibi…)

Fikir vermek isteyenler olursa tavsiyelerini mutlaka isterim :innocent:

7 Beğeni

Bu sitede kağıttan yapabileceğiniz bir sürü şey (uçak, gemi, mimari yapılar, hayvanlar vs.) var. Planları yazdırıyorsunuz, kesip biçip talimatlara göre birleştiriyorsunuz. Arkadaşım sağolsun sıkıntıdan patlamak üzereyken söylemişti burayı, uğraştırıcı biraz ama sonunda ortaya çıkan maketler çok güzel :smile:

6 Beğeni

Oyun çizgi roman manga

1 Beğeni

Artık Şu aralar Storytel’in fanı oldum. Haftada 3-4 kitap dinliyorum. Ve sürekli kendini yeniliyor.
Bu arada @Agape George SANDERS hakkında ilk hangisini tavsiye edersin. Storytel’de var artık.

2 Beğeni

Ben de deneme üyeliği başlattım acaba bana uyar mı, dinler miyim diye. Sanırım devam ettiricem, çok başarılı buldum uygulamayı.

1 Beğeni

Bende dener bırakırım demiştim​:rofl::rofl::rofl: kopamadım sürekli devam ediyorum. Hatta şu an iletişim ve delidolunın eboklarını ekliyorlar.
Yalnız :rofl::joy: para verse bu kadar övmezdim yahu.

2 Beğeni