Takip Ettiğiniz Çizgi Filmler

Arattım bulamadım. Eksik olmasın istedim. Forumun yaş ortalamasını bilmesem de (büyük ihtimalle 18 ve üstü) çizgifilm izlemenin yaşı yoktur diyorum. (: İllaki düzenli takip olmasa da denk gelince izlemekten zevk aldığınız çizgi diziler de olur tabi ki veya çocukluğunuzda izlediğiniz. Bilmiyorum işte, konuyu kısıtlamak istemem.

3 Beğeni

Sürekli Dizi ve Sünger Bob. Hala bazen açıp izlerim, özellikle yemek yerken :slight_smile:

2 Beğeni

Sanatın bir dalı olan Hentai izliyorum, sayılıyor mu?

3 Beğeni

Animeye çizgifilm mi dediniz !!!11!1!!1birbir

(Ardından Ay Adam tarafından eleştirildiğinizi düşünün.)

1 Beğeni

Ay Adam ne ki? Link pls.

LDR çizgifilm kategorisine nasıl girdi ya?

1 Beğeni

:joy: çizgi olan bir bölümü var. Sadece onu izledim. Ordan. Belki başka çizgi bölümleri de vardır.

1 Beğeni

Çizgifilm çünkü çizgi var :d

2 Beğeni

Ban yemeyeyim şimdi. :confused:

Ay Adam yazınca çıkıyordu. Belki de youtube kaldırmıştır. Ya da “Animeye çizgifilm mi dedin?”.

1 Beğeni

Avatar, Afacanlar (Kids Next Door) bayılırdım ya afacanlara ergen olmak istemezdim :smiley: Samurai Jack

1 Beğeni

Avatar amerikan çizgi dizisi zaten :smile:

Arkadaşlar anime çizgi filmdir. Kimse kusura bakmasın. İlk başta 1930lar çizgi filmlerinden esinlenmiş olan bu yapımlar zamanla özgünleşmiş ve anime dediğimiz şey olmuşlardır ve bu animeyi çizgi filmin/dizinin bir alt türü yapar ama insanlar ısrarla bunu kabul etmiyor. Anime kelimesi de yanlış hatırlamıyorsam animasyon kelimesinin kısaltılmış hali. Bu yaşta çizgi film izliyoruz yani arkadaşlar kusura bakmayın. İngilizce’de cartoon olarak kullanılan çizgi filme tam olarak girmese de çizgi film işte. Bu yaşta çizgi film izliyoruz yani. :smiley:

3 Beğeni

Les Mirasables Shoujo Cosette idi adı. Tv’de çıkmıştı bir ara sanıyorum.

Adventure Times’ı eskiden izlerdim. :smiley:

3 Beğeni

90’lar çocuğu ve tam bir çizgi film canavarıyım. Hâlâ en sevdiğim içerikler arasında yer alır. Favori çizgi dizim #Sailormoon!! (o zamanlar adının anime olduğunu bilmiyordum)
Kuzenlerim sürekli Usagi benim diye kavga ederlerdi ama benim karakterim Jüpiter Savaşçısı’ydı. Asla Usagi’nin ağlaklığına bayılan biri olmadım. Daha sonradan edindiğim bilgilere göre Makoto Kino’da yay burcuymuş sanırım buna burç çekimi diyebilirim :sweat_smile: Aslında yaşım büyüdükçe Venüs Savaşçısı daha çekici gelmeye başladı ancak küçükken, yeşil saçları yüzünden, pek hoşlanmadığımdan favorim olamadı :buyucu:

4 Beğeni

Yorumunuzu görünce hatırladım ki çocukluğumun çizgi dizisini yazmamışım. Ay Savaşçısı efsanedir. :slight_smile:

4 Beğeni

One Punch Man takip ediyorum; hem mangasını hem çizgi filmini.

2 Beğeni

Dororo, south park takip ediyorum. Ayrıca yerel olarak beklediğimden iyi olan rafadan tayfayı izliyorum. Bence dönemi iyi yansıtıyor ve çizimleri fena değil.

1 Beğeni

Beyblade’in geçen gün Rei’nin Beyaz Kaplan’ı kaptırdığı ve Kai ile birlikte savaşıp kaplanı geri aldıkları bölümüne denk geldim. Hala favorimdir.

Görselden de neredeyse hepsi diyebilirim. Foster’ın Hayali Dostlar Mekanı, Powerpuff Girls, Samuray Jack,Dexter-Tartovsky ve McCracken olmasa ne halde olurduk-, Kod Adı: Afacanlar, Camp Lazlo, Ed-Edd ve Eddy, Cesur Korkak Köpek, Johnny Bravo, En İyi Arkadaşım Maymun. Yeni CN yapımlarından Adventure Time, Sürekli Dizi ve Kafadar Ayılar harika ama yeni PPG’ye çok ısınamadım. Eski didaktik yapısından sıyrılıp popülarite peşinde koşan bir yapıma dönüşmüş. Bu ay Yeniler Kuşağı adı altında kanal Tsubasa: Rüya Takımı animesini yayınlıyor ama geçen Perşembe son yeni bölümü yayınlanınca tekrarlara geçtiler.

Disney yapımı olan Esrarengiz Kasaba hakkındaysa sayfalarca yazabilirim. Ama kendimi tutacağım. Müthiş bir paranormal, kriptoloji ve mitoloji esintileri olan bir çizgi film. Çocuklara uygun olmayacak derecede içerisinde tarihte ve günümüzde yaşadığı iddia edilen, komplo teorilerine konu olmuş dini örgütler ve subliminal mesajlar barındıran bir yapım. Üstelik kanal bunu kesmeden yayınlamayı başarmış. Cartoon Network’te olsa sansürün çizgifilmi varmış gibi görünürdü. Kesinlikle izlemelisiniz, özellikle fantastik kurguları seviyorsanız.

Anime olarak da Ecchi ama High School DxD konu olarak harika bir anime. En son Mikail diye bildiğimiz Hristiyan mitolojisinde Michael olan doğa olaylarından sorumlu melek Tanrı’nın öldüğünü ve kendisinin onun yerine boşalan pozisyonu doldurmak üzere geçtiğini söylüyordu. Kopma noktam orasıydı. :slight_smile:

Bayağı uzun yazdım ama neredeyse Bakugan ve Yu-Gi-Oh’u unutuyordum. Onları anlatmaya gerek yok, efsane animelerdir. Daha sonra aklıma geldikçe düzenlerim bu mesajı ama şimdilik h-h-hepsi b-b-bu k-k-kadar m-m-millet! :buyucu:

3 Beğeni
  1. sınıfta okuyorum ve bazen tepkiler almama rağmen hayla çizgi film izliyorum. Onlarla büyüdüm, neden şimdi vazgeçeyim ki?
    Televizyonu açdığımda daha çok Türkiye yapımı çizgi filmler izlerim. Kral Şakir ve s.
2 Beğeni

Dediğiniz gibi Foster’ın Hayali Dostlar Mekanı, Powerpuff girls, Samuray Jack, Dexter, Sürekli Dizi gibi (yazmaya devam edersem iki paragraf olacak o yüzden bu noktada vazgeçiyorum :smile: ) eski çizgi dizilere bağımlıyım diyebilirim ama doğanın kanunu çok fazla sevdiğin şey elinden alınıyor illaki. Daha önce izlediğim site kapandı şuanda izlediğim sitede de tüm bölümler yok. Çok uzattım sadece sizin bunları hangi siteden izlediğinizi öğrenmek istemiştim. Ve özellikle de Esrarengiz Kasabayı sormak istiyorum, şuanda izlediğim sitede 2. sezon 5. bölümden sonrası yok :frowning: Siz nereden izlediniz? :woman_shrugging:

1 Beğeni

Jetgiller, Winnie the Pooh, Cedric, Şirinler, Sünger Bob izlerim hala. 2000’ler çocuklarına selam olsun! :heart_eyes:

1 Beğeni