Tartışma Köşesi

Anlayışla karşılamamış ki. Her şeye üstten bakan bir cevap vermiş.

Mesela:

Bunun alakasını anlayamadım. @SJack kitabınızı okuyup beğenmediği için onun telif öyküleri layıkıyla anlayıp yorumlayamayacağı sonucunu mu çıkardınız? Bu tuhaf, çünkü, öykü iyiyse iyidir; sürekli çeviri ve roman okuduğu için telif öykülerin değerini teslim edememek diye bir şey olamaz. “Ben harika yazdım ama forumdakiler bunu anlayacak kapasitede değil.” tavrıyla bir yere varamazsınız. Pdf olarak yollayın bana, yemin ederim objektif bir şekilde değerlendireceğim. Hatta belki Kayıp Rıhtım sitesinde yaptığım incelemeyi yayımlarız. Benim telif öykü okumuşluğum var, sizin öykülerinizi anlayacak yetilere sahibim.

Bu da “siz istediğinizi söyleyin, beni koskoca jüriler sevmiş” gibi bir ifade oldu. Hoş değil. Okurun içgüdülerini küçümsemek bir yazar adayına pek yakışmadı.

Neden ilginç olsun? Kitabını kendi imkanlarıyla yayımlayan bir yazar adayına verilecek en iyi temenni.

Allah Allah, akademisyen okuduysa da hata olabilir. Kitabınızı savunurken bu agresif tavır neden? Bakın böyle yaptıkça bir arpa boyu yol gidemezsiniz. Okurun söylediklerini önemsemelisiniz.

13 Beğeni