Tartışma Köşesi

@Pyrewrath e kayiliyorum. Ataturk’e defalarca hakaret etmiş birinin burda kitabının paylaşılmasını asla kabul etmiyor ve kınıyorum. Ayrıca Shakespeare 'e Şeyh pir diyen birini “üstad” kabul etmenizi de sizin “yetersizliginize” veriyorum…

Bu paylaşımın 26 Ağustos ta yapılmasınıda provakatif bir eylem olduğunu düşünüyorum. Kimse kusurabakmasın…

24 Beğeni

Şimdiki yazacağım ilk kelimeleri dikkate almayacaksınız ama yinede belirtmek isterim, bu tarihi bi dikkate alarak yapmadım. Velev ki bu tarihi dikkate aldım size mi soruluyor burada kimin ne kitap okuduğu veya okuyacağı tarih. Siz kendi işinize bakın.

1 Beğeni

Çok merak ettim, İslam dinine dair o kitaplarda ne gibi hakaretler yer alıyormuş acaba? Kaynak bu diyeceğinize sayfa sayfa açıp gösterebilirdiniz. Ki bir hakaret olduğunu hiç sanmıyorum. Atatürk peygamberimize hakaret edecek ve tarih kitaplarında bu yer alacak öyle mi? Atatürk Kuran-ı Kerim’i Elmalılı’ya çevirten, tefsir ettiren, diyaneti kurdurtan Atatürk…

Ayrıca savunduğunuz kişi keşke yunan galip gelseydi diyen ve Mehmet Akif Ersoy’a ağır hakaretler eden de birisi.

28 Beğeni

Peygambere hakaret içeren paragrafı paylaşır mısınız ?
Tabii varsa.
Tarafsız tarihçiler bu ciltleri tekrar tekrar okudu ve tamamen asılsız bir durum olduğu ortaya çıktı.

Alıntı yapıyorsanız, kaynak gösteriyorsanız birince elden doğruluğunu kontrol etmeniz gerekiyor.

23 Beğeni

Kayıp rıhtım forumda Mustafa Kemal ATATÜRK kınanıyor. Vay be bu günleri de mi görecektik…

27 Beğeni

Kaynak neresimi diyerek fotoğraf göstermek olmaz. Sayfa belirterek ya da bahsi geçen hakareti göstererek kendinizi savunabilirsiniz. Okumadıysanız ve bahsi geçen kısmı gösteremiyorsanız forum üyelerini tahrik etmeye ve yalan bilgi yaymaya devam edemezsiniz. Bu nedenle ikinci gönderiniz gizlenmiştir. @mete_hun

22 Beğeni

Ve 3-5 kisi harici herkes sessiz!!

Bugün burda sessiz kalıp 4 gun sonra yine burda bayram tebriği yayinlayacakları görmek istiyorum açıkçası…

9 Beğeni

Ülkemizin kurucu önderi Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden bir şahsın forumda övülmesi kabul edilemez. Bu davranışı ben de kınıyorum.

22 Beğeni

Tartışmadaki yorumları okudum ve ATATÜRK’Ü savunan @Pyrewrath @yates232 ve diğer tüm arkadaşlara yürekten katılıyorum. Ülkemizin kurucusu ve ortak değerimiz olan Mustafa Kemal ATATÜRK’E, hele de Büyük Taarruz’un yıl dönümü gibi anlamlı bir günde, hiçbir kanıt olmadan yapılan bu saygısızlığı ben de kınıyorum. genellikle bilgiye değil, kasıtlı çarpıtmalara dayanıyor böyle kişilerin yazdıkları.Bu tür provokatif ve temelsiz paylaşımlarla daha önce de çok karşılaştığım için, yöneticilerin müdahale edeceklerini tahmin ediyordum. Yanılmadığımı görmek sevindirici. Doğru ve onurlu bir duruş sergileyen herkese selam olsun. :fist:

24 Beğeni

Kurtuluş savaşı sırasında İngiliz subaylarının altına yatan vatansız kansız takunyalıların bozuk tohumlarını üstad müstad diye öven paylaşımlar yapanlar forumdan sktiredilmeden kendi adıma foruma bir şey yazmayacağım.

19 Beğeni

Arkadaş sanırım milletin siniriyle oynamaya gelmiş. Her fikre saygı duyarım fakat Atatürk’e ağır hakaretler etmiş bir şahsa da, düşüncelerini savunan, üstat diyen başka bir şahsa da saygı duymam. Umarım bunun gibilerin sayısı çoğalmaz keza tek severek paylaşım yapıp, takip ettiğim bir burası var.

18 Beğeni

Üstada bak fesli deli :face_vomiting:

Atatürk düşmanlarının kitapları burda paylaşılamaz lütfen bunu kaldırın @KayipRihtim

9 Beğeni

Gereken yapılmıştır arkadaşlar. Bir olur iki olur ama dafa fazlasına müsade edilemez.

25 Beğeni

Kavgalardan uzagım…
Ama buradan bayram tebrikcilerine cakılmış. Herkese cevap verilmiyor. Yoruyor.

Ateşe odun atmaktan farkı yok bazılarına cevap vermenin

4 Beğeni

Bayram tebrikçilerine sallayan benim. Çünkü bence bu gibi tiplere sessiz kalıp daha sonra “Ataturk’ü seviyorum bayramıda kutluyorum” paylaşımları yapmak, en basit tabir ile iki yüzlülüktür.

Yorması konusunda haklı olabilirsiniz ama biz sustukça onlar konuşur, konuştukça da çoğalırlar, sonra bir bakmışsınız konuşamayacak hale gelmişsiniz…

Susmayan ülkemizin değerlerine sahip çıkan tüm forumdaşlarıma teşekkürederim.

3 Beğeni

İrticacı aktroller Rıhtım’a kadar dayanmış, vay be. Umarım filizlenmeden önü kesilir, bari burada bu tiplerle muhatap olmayalım.

10 Beğeni

Bahse konu olan mesaj çok kısa bir süre içinde kaldırıldığı için mesajı gören kullanıcı sayısı muhtemelen çok azdır. Ayrıca Okuyorum (Görsel Başlık) konusu fotoğraf ağırlıklı bir konu olduğu için muhtemelen kullanıcılar tarafından hızlıca göz atılıp geçilen bir konudur, dikkatlerini çeken bir şey olmadığı için mesajı görüp de fark etmeyen kişiler de bulunmaktadır. Bu sebeple kullanıcıları tepki vermemekle suçlamaktan uzak duralım.

16 Beğeni

Ben görüpte sessiz kalan dedim. Konuyu başka yerlere çekmeyin…

Önceki mesajlarınızda böyle bir ifade geçmediği için mesaj yazmayanları topyekün suçladığınız anlaşılıyordu. Ben de mesajımı herkesin üstüne almasını önleyip büyük bir tartışmanın önünü almak için yazmıştım.

Şimdi bu ayrımı yapmanızdan dolayı kapsam daralmış oluyor.

1 Beğeni