İthaki kitaplarındaki hatalardan bahsedildi defalarca. Ben o konuda hiç yorum yapmadım. Ben editör ya da çevirmen değilim. Ben MBA mezunuyum. Ben İthaki’nin şirket olarak hatalarından bahsetmek istiyorum.
1)Bir ürün tükendiyse, bu ürün başarılı oldu, firma başarısız oldu demektir.
Black friday dolayısıyla, zaman çarkı 4. ve 13.cilt baya konuşuldu. En az 6 aydır raflarda yok. İşletme giriş seviyesinde bir ders bu. Ürünü almaya niyetlenip 6 aydır alamayanlar yüzünden, para kaybettiler. Bir müşteri mağazaya gidip ya da internette aratıp, zaman çarkının 15 kitabına ya da sadece 4.kitabına da olsa para verecekken, 6 aydır bu paraları kaybettiler.
Berbat bir yönetim hatası.
2)Tutulmayan sözler, markanın güvenini azaltır.
Bu sitedeki yazarların çoğu kitap bekleyebilen yazarlar. Brandon Sanderson gibi hızlı dediğimiz bir yazarın bile 3 senede bir Fırtınaışığı kitabı çıkarmasını sorunsuz bekliyoruz. İthaki’de durum farklı. Yine bir şirket yönetim hatası. İnsanlara belli tarihler verip, sürekli ertelediler. Burada tarih vermelerine odaklanmak istiyorum. Bir müşteri, kitap ile ilgili gelişme var mı diye sorduğunda, hangi süreçte olduklarını söyleyebilirler. Şu an çeviride, şu an matbaada, şu an kapak tasarımı yapılıyor vs. Ama özellikle bana sürekli “ileri bir tarihte raflarda olacak” dendi. Sürekli bir tarih verip, başarısız olursan, müşterinin güveni kaybolur.
3)Deadline-sözleşme
Yayınevi ve çevirmen, ücret ve deadline temelli oturup anlaşırlar. Başka detaylarda olabilir. (Çevirmen abartıp her gün kahve getireceksiniz bana da diyebilir, sonuçta şartlarını sunabilir). Yayınevi ücreti vermekle yükümlüdür, çevirmen ise deadline zamanında çeviriyi teslim etmekle yükümlüdür. Çeviri yetişmedi bir bahanedir, bir yayınevi, müşterilerine bu bahaneyi veremez. Siz nasıl şirketsiniz sorusu ile karşılaşırlar.
Bahsettiklerim yaptıkları basit işletme hataları. Bu kararları veren kim ise, bu eleştiriler ona. Eğer bu kararları verenler editörler ise daha da kötü. Hemen gidip şirket yönetmeyi bilen birini işe almalılar. Editörün işi, editörlüktür. Bu kararları veren onlarsa, onlara kızmıyorum. Eğitimleri bu alanda değil. Ama zaten bu kararları onlar veriyorsa, ciddi bir sorun var demektir. Eğer gerçekten şirket yönetmeyi bilen biri var da böyle işletmeye giriş seviyesinde bile çuvallıyorsa, acilen kendini geliştirmesini öneririm.